Case de Vânzare Tunari

Despre Localitatea Tunari

Comuna Tunari (în trecut Tunari-Dimieni) este o comună situată în nordul capitalei, județul Ilfov, Muntenia. Aceasta este formată din satele Tunari (reședința) și Dimieni. Așezată de-a lungul Centurii București, aceasta este foarte bine legată de Capitală.

Această localitate este în curs de dezvoltare, tocmai de aceea mulți o aleg pentru liniște și poziționarea foarte bună (apropiată și bine conectată de București). Natura este punctul forte al acestei comune, un loc pașnic și primitor.

Transport Tunari

În următoarea listă puteți găsi informații despre transportul public către Tunari. Aveți accesul la programe, rezervări, bilete și multe alte informații utile despre circulația trenurilor, microbuzelor sau autobuzelor în comuna Corbeanca.

Faceți click pe pictogramele din dreapta pentru a afla mai multe informații.

 • RATB

  Comuna Tunari nu este încă legată de linii de transport ale Regiei Autonome de Transport București.

 • Tren

  Comuna Tunari nu este dotată cu gară.

 • Microbuz

  Accesul în Tunari este disponibil prin intermediul microbuzelor.

  Click aici pentru a vedea programul microbuzelor!

Puncte de acces in Tunari

Comuna Tunari este poziționată în centrul județului, la nord de București și la est de Otopeni, pe malurile râului Pasărea. Este traversată de șoseaua județeană DJ100, care o leagă la vest de Otopeni (unde se termină DN1) și spre est de Stefăneștii de Jos, Afumați (unde se intersectează cu DN2), Găneasa, Brănești (unde se intersectează cu DN3) și mai departe în județul Călărași de Fundeni. La Tunari, acest drum se intersectează cu șoseaua județeană DJ200B, care o leagă de Balotești, la nord (unde se termină în DN1) și spre sud o leagă de Voluntari și București (zona Pipera). La limita sudică a comunei trece șoseaua de centură a Bucureștiului (DNCB), cu care se intersectează DJ200B.

La limita nordică a localității trece calea ferată București-Urziceni, comuna neavând nicio stație deservită acesteia, cele mai apropiate se află la Balotești și Căciulați.

Imobiliare Corbeanca

Avantaje

Tunari este o comună care se dezvoltă rapid și este din ce în ce mai căutată de locuitorii Bucureștiului pentru multe avantaje. Vă prezentăm câteva dintre beneficiile alegerii unui cămin în această zonă deosebită.

Zone primitoare

Oriunde ați sta în Tunari beneficiați de cartiere prietenoase, primitoare. Aici, predomină familiile cu copii, oameni liniștiți. Familia dumneavoastră va fi mereu în siguranță și liniște în orice zonă a comunei Tunari.

Aproape de natură

Comuna Tunari se află în apropierea unei păduri îngrijite și a unor dealuri superbe. Puteți să vă bucurați de un picnic alături de familie sau vă puteți plimba prin pădure în zilele caniculare, oriunde ați sta sunteți înconjurat în permanență de natură.

Accesibilitate

Din Tunari ajungeți foarte repede în București, acest beneficiu este decisiv pentru cei care aleg o casă aici. Fie că mergeți la serviciu sau cumpărături, ajungeți rapid în zona Capitalei.

Poziție bună

Dacă ați hotărât să faceți o vacanță, departe de zgomotul orașului sau pur și simplu să vă plimbați, Tunari este localitatea legată de cele mai importante drumuri precum DN1 (București - Ploiești) sau Autostrata A3.

Imobiliare Corbeanca

Informații Istorice

La sfârșitul secolului XIX-lea, comuna se numea Tunari-Dimieni și făcea parte din plasa Dâmbovița a județului Ilfov. Ea era formată, ca și astăzi, din satele Tunari și Dimieni, cu o populație totală de 1638 de locuitori, ce trăiau în 371 de case. În sat funcționau o școală mixtă, o moară cu aburi, două mașini de treierat și 3 biserici.

În 1950, comuna a fost inclusă în raionul 1 Mai al orașului republican București.

Școli Corbeanca

Educație

Educația este pe primul plan în ceea ce privește această localitate, atenția este pusă îndeosebi pe cultivarea și educarea copiilor dumneavoastră. Astfel, comuna Corbeanca beneficiază de o grădiniță și două școli.

Spitale Corbeanca

Sănătate

Alegerea unui loc în care să locuiți este influențată în special de cele mai apropiate spitale, clinici sau dispensare. În localitate Tunari beneficiați de acestea alături de farmacii non-stop.

De asemenea, comuna Tunari nu deține încă un spital, cele mai apropiate fiind în localitățile Otopeni și Buftea.

Comparați