Despre noi

Cine suntem

Suntem un grup de firme care a luat naștere prin colaborarea dintre un constructor și o firmă de marketing. Firma de construcții are peste 13 ani de experiență, aceasta fiind căpătată în special în Franța, lucrând la un standard foarte ridicat. Compania de marketing activează în domeniul SEO/Online Marketing de aproape 14 ani și a colaborat predominant cu firme importante din SUA și Europa de vest.

Brand-ul CaseBineFacute.ro are două componente: una de construcții la comandă (în care beneficiarii ne cer să le construim o casă conform cerințelor lor) și una de construcții în regim de dezvoltator imobiliar (în care noi construim pentru vânzare).

Logo case bine facute construct

CaseBineFacute Construct este brand-ul care se va ocupa de construcții individuale, la comandă. Cu alte cuvinte, prin acest brand vom continua ceea ce am început în anul 2015 – să oferim beneficiarilor care doresc să construiască o casă o alternativă sigură și bine reprezentată online.

CaseBineFacute Imob va construi, promova și vinde case în regim de dezvoltator imobiliar. Cu alte cuvinte, vom ridica ansambluri rezidențiale sau construcții individuale pentru a le vinde prin acest brand. Construcțiile vor fi construite de la zero sau preluate de la alți dezvoltatori locali.

CBF în cifre

În mai puțin de 2 ani am ajuns una dintre cele mai mari firme de construcții din domeniul rezidențial.

0
beneficiari mulțumiți
0
mil. lei vânzări
0
echipe de lucru
0
șantiere în derulare

Cronologie

2005 - Înființare ROFRAN SERV

În anul 2005 a fost înființată în mod oficial firma de construcții, aceasta fiind denumită în mod special datorită scopului pe care urma să îl îndeplinească: să lucreze cu mână de lucru din România pentru piața din Franța.

2008 - Contracte mari Franța

În primii 3 ani de activitate, ROFRAN și-a dovedit performanțele și seriozitatea pe piața construcțiilor din Franța. Datorită acestui fapt, firma noastră a început să fie sub-contractată de firme prestigioase din regiunea Paris.

2014 - Asociere cu firma de marketing

În anul 2014 au început discuțiile pentru a lansa un brand ce va îmbina construcțiile cu online-ul. Aceste discuții s-au purtat între reprezentanții ROFRAN și un grup de freelanceri specializat pe SEO și online marketing care lucra pentru piața din SUA.

2015 - Lansare CaseBineFacute.ro

La sfârșitul lui 2015 a fost lansat brand-ul și site-ul CaseBineFacute.ro. Acesta a fost menit să revoluționeze reprezentarea online a domeniului construcțiilor. După lansare a urmat o perioadă în care am înțeles utilizatorii site-ului nostru făcând nenumărate întâlniri cu aceștia.

2017 - CBF, cel mai prestigios brand din domeniu

La mai puțin de doi ani de la lansare, brand-ul nostru s-a remarcat ca fiind cel mai de încredere nume din piața construcțiilor. Am atins această performanță datorită atenției la detalii, abundenței informațiilor de pe site și consultanței gratuite pe care o oferim viitorilor beneficiari.

2018 - Dezvoltare imobiliară

În anul 2018 ne-am propus să intrăm în piața imobiliară atât prin dezvoltarea propriilor proiecte la Tunari și Corbeanca, cât și prin preluarea unor construcții de la dezvoltatorii locali.

O imagine impecabilă

Prestigiul ne recomandă

De-a lungul timpului am cultivat brand-ul nostru asigurându-ne că toți cei care lucrează cu noi vor fi satisfăcuți. De aceea nu ne permitem să livrăm sub așteptările clienților.

Drept mărturie stau recenziile de pe Google și Facebook, ambele fiind imposibil de moderat, dar și cele peste 30 de studii de caz despre construcțiile realizate, acestea pot fi găsite în secțiunea portofoliu a site-ului nostru.

Google 4.7/5 92 recenzii Citiți recenziile
Facebook 4.8/5 89 recenzii Citiți recenziile

Cum vă putem fi de folos?

Contact

Fie că doriți să achiziționați o casă gata construită sau să ridicați una nouă, experții noștri vă stau la dispoziție cu consultanță gratuită.

Birou Tunari

Dacă doriți să achiziționați o casă la cheie.

Birou București

Dacă doriți să construiți o casă de la zero.

Formular de contact

Pentru orice alte nelămuriri, nu ezitați să ne scrieți.

Comparați