London Residence 12

131,100€
776 €/mp util

TUN-07-12

ID Imobil

169 m2

Suprafață

3

Dormitoare

3

Băi

298 m2

Teren

 • ID Imobil TUN-07-12
 • Preț 131,100€
 • Clasificare imobil Multi-unit, Triplex
 • Stare imobil Livrare la cheie
 • Camere 4
 • Dormitoare 3
 • Băi 3
 • Anul construcției 2018
 • Suprafață 169 m2
 • Suprafață teren 298 m2

Design și Arhitectură

Design modern

Dotări generale

Loc de parcare
Încălzire în pardoseală
Terasă descoperită

Siguranță

Disjunctoare diferențiale

Dotări zonă de noapte

Dormitoare cu baie proprie
Dormitoare cu ferestre înalte

Dotări zonă de zi

Bucătărie open-space
Insulă bucătărie
Ferestre înalte living-room
Acces terasă din living

Dotări băi

Baie de serviciu

Materiale și finisaje

Eficiență energetică

Centrală termică pe gaz
Izolație exterioară din polistiren de 10cm
Izolație pod/acoperiș cu vată minerală

Regim de înălțime

Localitate

Tip imobil

Dormitoare

Băi

Prezentare

Despre această casă

Casa este situată în cartierul London Residence din comuna Tunari, strada 1 Decembrie, numărul 134. Aceasta are o suprafață construită de 211 metri pătrați și una utilă de 169 de metri pătrați. Vă puteți relaxa într-o curte de 50,8 metri în partea din față, iar în spate 46 de metri pătrați.

Construită în anul 2018, casa are un regimul de înălțime P+1E+M, iar fațadele acesteia sunt finisate cu tencuială decorativă CAPAROL sau APLA. Izolația termică este realizată cu polistiren de 10 cm pentru pereți iar izolația termică a acoperișului a fost realizată cu vată minerală de 10 cm. Tâmplăria a fost realizată cu PVC de culoare ”NUC” cu geam dublu, iar ușa principală de asemenea. Utilitățile sunt standard, apă, gaze, curent și canalizare.

Localizată în nordul Capitalei, într-o zonă liniștită, aceasta este apropiată de toate punctele de interes din București, astfel puteți ajunge în timp util oriunde aveți nevoie prin intermediul centurii București (DNCB).

În aproprierea imediată a cartierului se află următoarele: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Băneasa Shopping City, Mega Image, Lidl (la 10 minute depărtare), stația de metrou Pipera, școala și grădinița Otopeni, Decathlon, IKEA și BILA.

Planuri nivele

Compartimentare

În această secțiune puteți vedea cum este împărțită casa. Faceți click pe bulinele roșii pentru a vedea detalii despre camera respectivă.

Parter

Etaj

Prezentare camere

Living

Living-ul este cea mai importantă parte a unei case, aici se formează amintiri, momente deosebite cu familia și clipe unice de relaxare. Această casă beneficiază de un living extrem de spațios, mai precis 38 de metri pătrați în care vă puteți desfășura.

Amplasat strategic, living-ul este foarte bine luminat și pus în valoare de ferestre mari. Aici, alături de nelipsita canapea cu fotolii, puteți adăuga cu ușurință o bibliotecă elegantă, plante decorative perfecte pentru un ambient plăcut și chiar o măsuță de cafea pentru musafiri sau momentele de relaxare.

amenajare-living-modern-1

Bucătărie

Bucătăria acestei case este spațiul perfect pentru o gospodină, cu o suprafață de aproximativ 8 metri pătrați aceasta va reprezenta sanctuarul în care preparați bunătăți culinare sau pur și simplu vă delectați cu o cafea dimineața.

Obiectele de mobilier din bucătărie sunt aranjate special pentru a fi la îndemână în orice clipă, frigiderul, aragazul și dulăpioarele pentru ingrediente și veselă se află toate pe un singur perete, în timp ce chiuveta și mașina de spălat vase se află pe alt perete.

Felul în care sunt aranjate obiectele și electrocasnicele din bucătărie facilitează munca oricărei mame/gospodine. Această bucătărie este gândită pentru a ușura și organiza armonios fiecare obiect destinat gătitului.

bucatarie

Dining

Dining-ul este apropiat de bucătărie, acesta reprezintă locul în care se ia masa, în care familia se adună pentru a petrece timp și a savura bunătăți gătite cu drag. În cazul acestei locuințe, zona de luat masa o reprezintă o insulă de bucătărie cu patru locuri.

Acesta este amplasat în apropierea imediată a bucătăriei pentru a facilita așezarea mesei și strângerea acesteia. Zona dining-ului este aerisită, prin acest fapt o puteți umple de vitalitate prin amenajarea ei cu diferite obiecte decorative sau plante colorate.

dining

Baie de serviciu

La parterul locuinței, în apropierea imediată a intrării este amplasată baia. Aceasta este dotată cu un vas de toaletă și lavoar, însă aici aveți destul spațiu pentru a amplasa o mașină de spălat rufe.

Baia de la parter este ușor accesibilă din fiecare punct sau cameră a parterului, aceasta este destul de încăpătoare însă nu beneficiază de cabină de duș sau cadă. Totuși, în spațiul rămas puteți amplasa un dulap pentru obiecte sanitare sau de curățare.

Baie-cu-cabina-de-dus-pe-colt-so-pereti-mov-cu-alb-si-parchet-din-lemn

Dormitorul Copiilor

Dormitorul (1) de la etaj este amplasat lângă casa scării, acesta este extrem de spațios, acoperind 13 metri pătrați. Acesta poate fi amenajat, după preferință, ca un dormitor de oaspeți sau un dormitor comun pentru copii.

În spațiul generos puteți încadra diferite obiecte de mobilier, în funcție de preferință. Spre exemplu, dacă doriți ca acesta să devină un dormitor pentru oaspeți puteți încadra cu ușurință un pat matrimonial, alături de alte elemente specifice.

În cazul în care doriți ca acesta să devină un dormitor pentru copii, puteți încadra aici, unul sau două paturi single, o masă de studiu alături de rafturi de cărți și dulăpioare pentru haine. Puteți alege orice, dormitorul (1) de la etaj permite orice amenajare.

dormitor copii

Dormitorul Secundar

Dormitorul (2) amplasat lângă baia de la etaj este un spațiu relativ mare, acesta acoperă aproximativ 10 metri pătrați și este gândit ca dormitor pentru copil sau cameră de studiu (birou).

Acesta este bine luminat și liniștit, perfect pentru studiu sau lucru. Aici puteți amenaja un spațiu tihnit în care copilul dumneavoastră poate învăța, citi sau relaxa. În cazul în care acesta rămâne dormitor, puteți amplasa un pat single și un dulap pentru haine, alături de alte obiecte specifice.

În cazul în care doriți ca acesta să devină o cameră de studiu (birou), puteți amplasa un birou, alături de o canapea și fotolii. Spațiul permite distribuirea diferitelor obiecte de mobilier cu ușurință.

12-ansamblu-tv-audio-mobilier-modern-dormitor-matrimonial

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial amplasat la etaj este o încăpere liniștită și spațioasă cu o suprafață de 16 metri pătrați. Aici puteți amplasa un pat matrimonial, două noptiere, un dulap pentru haine și diferite decorațiuni.

Fiind o cameră discretă, o puteți amenaja în diferite moduri adăugând obiecte decorative precum tablouri, rafturi pentru cărți sau chiar flori parfumate. Creativitatea și confortul se vor împleti perfect în spațiul larg de care beneficiați. Vă puteți crea chiar un colț armonios în care să citiți sau să vă practicați hobby-urile.

design-interior-case-dormitor-studio-insign-1

Baie Matrimonială

Baia matrimonială este accesibilă numai din interiorul dormitorului matrimonial, fapt ce o transformă într-o oază proprie de relaxare, un loc personal, intim, creat numai pentru dumneavoastră.

Această baie este dotată cu o cadă spațioasă, un lavoar și un vas de toaletă. Pe perete puteți amplasa o oglindă generoasă pentru a spori lumina în baie și pentru a vă putea aranja cu ușurință pentru fiecare eveniment. Decorată cu gust, această baie se poate transforma în cel mai relaxant și plăcut loc din casă.

baie

Baie

La etajul acestei locuințe se află o baie, ușor accesibilă din ambele dormitoare de la etaj. Precum cea matrimonială, baia de la etaj este dotată cu o cadă mare, vas de toaletă și lavoar. Aceasta este destul de spațioasă încât pe peretele opus celui cu vasul de toaletă puteți amplasa un dulap în care să vă depozitați diverse obiecte sanitare, prosoape sau accesorii.

4-exemplu-de-amenajare-si-organizare-a-unei-bai-de-serviciu

Descompunere preț

În această secțiune disectăm prețul acestui imobil pentru a vă face să înțelegeți mai bine ce anume îi aduce valoare.

Construcție se referă la costul estimativ al construcției și ponderea lui din costul total al imobilului. Acesta cuprinde toate costurile aferente construcției precum manopera, materialele, autorizarea, avizele sau proiectarea.

Construcție și curte

109.590€

Teren și locație

25.410€

Teren și locație se referă la costul estimativ pe care îl poate avea parcela de teren pe care s-a construit. Țineți cont că acest preț nu reflectă neapărat realitatea din piață. Noi estimăm prețul pe care l-ați primi achiziționând o parcelă standard (de minim 1000mp). Majoritatea caselor noastre având un teren de sub 500mp, prețul acestuia este în mod real mult mai mare, deseori fiind chiar imposibil să achiziționați o parcelă atât de mică.

Materiale folosite

Construcție

Această secțiune este dedicată construcției casei și a materialelor folosite. Faceți click pe fiecare tab pentru a vedea ce materiale am folosit pentru realizarea etapei respective.

Structura de rezistență

Beton

La construcția acestei case am folosit beton de tip B350, clasa C20/25, furnizat de Global Beton, cu certificat de conformitate.

El a fost turnat folosind o pompă de beton cu braț și a fost transportat la șantier cu ajutorul unor malaxoare moderne care au păstrat temperatura mixturii la parametrii optimi.

Cărămidă

Pereții exteriori și cei de rezistență ai casei sunt construiți din cărămidă ceramică de înaltă calitate marca Soceram. Această cărămidă are o grosime constructivă de 25 de centimetri.

Pentru pereții interiori am folosit cărămidă de la Wienerberger, din gama Porotherm, modelul N+F de 12 cm grosime.

Instalație electrică

Panou de siguranțe

S-au folosit siguranțe automate marca Schneider Electric, câte o siguranță de 16A pentru fiecare cameră la circuitul de prize și câte o siguranță de 10A pentru fiecare cameră la circuitul de lumini. De asemenea, s-a instalat câte un panou de siguranțe pe fiecare nivel.

Pentru băi și bucătărie s-au folosit siguranțe diferențiale iDpnA Vigi, cu o sensibilitate de 30mA, acestea prevenind riscul de curentare.

Circuite și terminale

Pentru prize am folosit conductori de cupru de 2,5 mm grosime, pentru lumini s-au folosit conductori de cupru de 1,5 mm grosime.

Locuința are terminalele (prize și întrerupătoare) instalate. De asemenea, aceasta beneficiază de circuit pentru consumatoarele mari și de cabluri UTP.

Instalație sanitară

Obiecte sanitare

Toate obiectele sanitare vor fi instalate conform preferințelor clientului în funcție de un buget prestabilit.

Conducte

Pentru evacuarea apei s-au folosit conducte de tip SN4 de 110 mm, aprovizionarea făcându-se cu conducte PPR de 20 mm.

Instalație termică

Centrală termică

Am instalat centrala termică marca Ariston de 24kW, dimensionată conform proiectului.

Centrala funcționează prin condensație, acest fapt permițând economii de până la 40%.

Distribuție

Căldura va fi distribuită prin pardoseală. Această metodă ajută la încălzirea mai rapidă a locuinței și la păstrarea căldurii în interiorul încăperilor pentru mai mult timp.

Izolație termică

Pereți exteriori

La exterior, casa este izolată cu polistiren expandat marca Austrotherm de 10cm grosime, el fiind un foarte bun izolator termic. Proprietatea EPS80 îl face deosebit de rezistent prin densitatea lui.

Izolația acoperișului

Acoperișul este izolat cu vată minerală de 10cm grosime, marca ISOVER. Aceasta oferă o izolație termică excepțională. Ea este aplicată direct pe plafon, nepermițându-i să realizeze transferul termic.

Tâmplărie

Ferestre

Am instalat ferestre de tip termopan, cu două straturi de geam în configurația 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (planitherm). Această configurație oferă o foarte bună izolație termică, izolația fonică nefiind foarte importantă (zona este deosebit de liniștită).

Profilele sunt de marca Salamander, model Streamline 72, în 5 camere.

Uși

La intrarea în casă am instalat o ușă din PVC în ton cu fațada.

Ușile de interior sunt din PVC de înaltă calitate, oferind o izolație fonică crescută și o rezistență bună la uzură.

Finisaje Exterioare

Vopsea decorativă

Exteriorul casei a fost decorat cu tencuială decorativă marca Caparol. Aceasta permite o foarte bună protecție la intemperii și este caracterizată de permeabilitatea înaltă la vaporii de apă.

Ornamente

Aspectul exterior al casei a fost înfrumusețat cu diferite elemente decorative, printre care menționăm: glafuri din plastic și balustrade.

Finisaje interioare

Pereți

Interioarele casei au fost decorate cu vopsea ultralavabilă marca AplaLux cu proprietăți anti-bacteriene.

Gresie, faianță și parchet

În privința gresiei și a faianței, beneficiarul are avantajul de a-și alege singur modelul dorit în limita unui buget prestabilit de 40-50 lei/mp. Materialele sunt de înaltă calitate, marca Pamesa.

Casa de vanzare Corbeanca

Locație

Vedeți mai jos adresa casei, precum și informații despre localitatea în care se află. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre localitatea respectivă, vă recomandăm să faceți click pe butonul Detalii Localitate.

Tunari

Tunari este o localitate situată în imediata apropiere a capitalei. Odată o comună fără asfalt, Tunari devine rapid la fel de populată precum zona Pipera, fiind locul unde și-au găsit casa multe persoane care lucrează în domeniul IT.

Făcând click pe butonul de mai jos veți afla mai multe despre Corbeanca precum:

 • puncte de acces;
 • zone de relaxare;
 • sănătate, educație și siguranță;
 • trenduri imobiliare.

Adresă

Adresă: Strada 1 Decembrie 134, Tunari
 • Țara: Romania
 • Județ: Ilfov
 • Localitate: Tunari
Vedeți pe Google Maps

Indicații rutiere

Prestigiul ne recomandă!

Firma noastră activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor. Ne-am câștigat experiența în Franța, executând lucrări la un nivel de calitate foarte exigent, conform standardelor de acolo.

Despre noi | Recenzii Facebook | Recenzii Google

Garanție 25 de ani

Casele vândute pe acest site vin însoțite de o garanție de 25 de ani girată contractual de firma noastră. De asemenea, ele beneficiază și de asigurare în caz de calamități.

Ce include garanția | Bonitate firmă

Solicitare vizionare

Contact

Vă invităm la biroul nostru de vânzări, de unde puteți obține mai multe detalii despre această casă, broșuri de prezentare, opțiuni de finanțare sau putem programa o vizionare.

Mihai Radu

Reprezentant vânzări
0761 618 188
Strada Mihai Eminescu, Nr. 21, Tunari, Ilfov
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
Indicații de orientare
Alte imobile ale acestui utilizator

Aveți întrebări?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.