London Residence 11

110,200€
652 €/mp util

TUN-07-11

ID Imobil

169 m2

Suprafață

3

Dormitoare

3

Băi

166 m2

Teren

 • ID Imobil TUN-07-11
 • Preț 110,200€
 • Clasificare imobil Multi-unit, Triplex
 • Stare imobil Livrare la cheie
 • Camere 4
 • Dormitoare 3
 • Băi 3
 • Anul construcției 2018
 • Suprafață 169 m2
 • Suprafață teren 166 m2

Design și Arhitectură

Design modern

Dotări generale

Loc de parcare
Încălzire în pardoseală
Terasă descoperită

Siguranță

Disjunctoare diferențiale

Dotări zonă de noapte

Dormitoare cu baie proprie
Dormitoare cu ferestre înalte

Dotări zonă de zi

Bucătărie open-space
Insulă bucătărie
Ferestre înalte living-room
Acces terasă din living

Dotări băi

Baie de serviciu

Materiale și finisaje

Eficiență energetică

Centrală termică pe gaz
Izolație exterioară din polistiren de 10cm
Izolație pod/acoperiș cu vată minerală

Regim de înălțime

Localitate

Tip imobil

Dormitoare

Băi

Prezentare

Despre această casă

Casa este situată în cartierul London Residence din comuna Tunari, strada 1 Decembrie, numărul 134. Aceasta are o suprafață construită de 211 metri pătrați și una utilă de 169 de metri pătrați. Vă puteți relaxa într-o curte de 50,8 metri în partea din față, iar în spate 46 de metri pătrați.

Construită în anul 2018, casa are un regimul de înălțime P+1E+M, iar fațadele acesteia sunt finisate cu tencuială decorativă CAPAROL sau APLA. Izolația termică este realizată cu polistiren de 10 cm pentru pereți iar izolația termică a acoperișului a fost realizată cu vată minerală de 10 cm. Tâmplăria a fost realizată cu PVC de culoare ”NUC” cu geam dublu, iar ușa principală de asemenea. Utilitățile sunt standard, apă, gaze, curent și canalizare.

Localizată în nordul Capitalei, într-o zonă liniștită, aceasta este apropiată de toate punctele de interes din București, astfel puteți ajunge în timp util oriunde aveți nevoie prin intermediul centurii București (DNCB).

În aproprierea imediată a cartierului se află următoarele: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Băneasa Shopping City, Mega Image, Lidl (la 10 minute depărtare), stația de metrou Pipera, școala și grădinița Otopeni, Decathlon, IKEA și BILA.

Planuri nivele

Compartimentare

În această secțiune puteți vedea cum este împărțită casa. Faceți click pe bulinele roșii pentru a vedea detalii despre camera respectivă.

Parter

Etaj

Prezentare camere

Living

La parterul casei găsiți living-ul, o încăpere spațioasă, deosebită. Aici vă petreceți cel mai mult timp cu familia, aici vă puteți relaxa și întâlni cu prietenii. Living-ul acestei case este deosebit de spațios, acesta acoperind o suprafață de 38 de metri pătrați.

În mod cert, puteți crea diferite colțuri armonioase în care vă petreceți timpul liber sau cel alături de cei dragi. Nelipsita canapea și fotoliile vor forma colțul în care urmăriți un film sau vă jucați cu familia, în partea opusă puteți amenaja un colț în care citiți la lumina blândă a soarelui de dimineață.

În restul încăperii vă puteți juca cu imaginația și decora pereții sau chiar amplasa o bibliotecă generoasă și elegantă. Pentru că reprezintă inima acestei locuințe, living-ul dumneavoastră trebuie să fie viu, atrăgător și relaxant.

marmo-grande-formato-rett

Bucătărie

Bucătăria este specială, organizată și proiectată pentru a facilita arta gătitului și pentru a impresiona prin esența modernă pe care o oferă. Aceasta este situată lângă zona de dining și, implicit, living.

Spațioasă și luminată, bucătăria dumneavoastră are obiectele de mobilier împărțite pentru fiecare tip de activitate. Spre exemplu: frigiderul, aragazul și dulapurile sunt amplasate pe un perete, în timp ce mașina de spălat vase alături de chiuvetă, pe alt perete.

Acest fapt face deplasarea și împărțirea sarcinilor mult mai ușoare. Bucătăria trebuie să fie un spațiu ordonat, cu elemente atent distribuite pentru a facilita gătitul. De-a lungul timpului, bucătăriile s-au schimbat, iar aici aveți libertatea deplină de a vă aranja într-un stil modern locul în care preparați bunătăți.

bucatarie-openspace

Dining

Amplasat în apropierea imediată a bucătăriei, dining-ul este format dintr-o insulă de bucătărie cu 4 sau mai multe locuri, după caz. Acesta este amplasat perfect pentru a pregăti fiecare masă și pentru momentele când ajungeți acasă încărcat cu diferite cumpărături.

Luminos și deosebit, dining-ul este zona perfectă pentru orice masă, pentru fiecare cafea savurată cu drag și pentru evenimentele alături de familie. Legat atât de bucătărie, cât și de living, zona în care luați masa este cheia locuinței, unde familia se adună mereu pentru a savura bunătățile gătite cu drag.

dining

Baie de serviciu

La parterul casei, lângă holul intrării principale, este amplasată o baie de serviciu. Aceasta este ușor accesibilă din toate încăperile. Baia este spațioasă, cu o suprafață de aproximativ 3 metri pătrați.

În acest grup sanitar puteți amplasa cu ușurință o mașină de spălat rufe, un coș de rufe și un dulap pentru diverse obiecte sanitare sau de igienă a casei.

Baie-cu-cabina-de-dus-pe-colt-so-pereti-mov-cu-alb-si-parchet-din-lemn

Dormitorul Copiilor

La etajul locuinței, lângă casa scării, se află un dormitor încăpător care acoperă suprafața de 13 metri pătrați. În această încăpere poate fi amenajat un dormitor pentru copilul dumneavoastră, un loc în care acesta se va recrea sau va învăța.

În funcție de preferințe, aici puteți încadra un pat single sau matrimonial, dulapuri pentru haine și un birou pentru cel mic. Ambientul camerei este dat de lumină, aceasta fiind abundentă în acest loc al casei.

dormitor copii

Dormitorul Secundar

Situat lângă baia de la etaj, dormitorul (2) are o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și poate fi transformat, după caz, în birou sau dormitor pentru oaspeți sau copii. În funcție de alegerea dumneavoastră, încăperea va prinde viață prin amenajările interioare.

Spre exemplu, dacă alegeți ca aceasta să devină un birou, puteți amplasa un birou generos, o bibliotecă elegantă și o canapea cu fotolii pentru întâlniri importante. Atmosfera este dată de lumina acestei încăperi și de felul în care alegeți să o decorați.

Pentru un randament ridicat în lucru sau studiu, puteți alege combinații de culori neutre care vor fi predominante, alături de culori vii, pastelate în locuri diverse, însă mai puțin predominant.

12-ansamblu-tv-audio-mobilier-modern-dormitor-matrimonial

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial este extrem de spațios, un loc în care puteți crea diferite spații de relaxare și destindere. Acesta acoperă o suprafață de 16 metri pătrați, loc în care puteți amplasa cu ușurință un pat matrimonial confortabil, două noptiere și diferite obiecte decorative.

În generozitatea spațiului vă puteți crea un loc în care să citiți, să vă relaxați în liniște sau să priviți un film. Puteți, de asemenea, să amplasați aici un dulap încăpător și discret pentru haine, o oglindă sau poate o măsuță de toaletă, după caz.

design-interior-case-dormitor-studio-insign-1

Baie Matrimonială

Baia matrimonială este legată de dormitorul matrimonial, având accesul numai prin intermediul acestuia. Aceasta este dotată cu o cadă spațioasă în care vă puteți relaxa după zilele grele, un vas de toaletă, un lavoar și deosebit de mult spațiu în care vă puteți desfășura sau aranja alte obiecte specifice.

Aici, puteți adăuga un dulăpior pentru prosoape și diferite obiecte de igienă personală, un stativ pentru prosoape și o oglindă generoasă ce va spori lumina din baia dumneavoastră. Pentru un ambient deosebit de plăcut, puteți decora baia în stil modern cu diferite tablouri sau obiecte decorative specifice.

3-baie-moderna-finisata-cu-faianta-si-mozaic-bej-si-cappuccino

Baie

Situată la etajul casei, această baie este ușor accesibilă pentru cele două dormitoare. Încăpătoare și aerisită, baia este dotată cu o cadă generoasă, vas de toaletă și lavoar. Puteți adăuga elemente specifice precum un coș de rufe, diferite obiecte sanitare și un dulăpior.

Baia poate fi decorată în nuanțe pastelate sau neutre pentru a crea o atmosferă plăcută în timpul unei băi fierbinți sau a unui duș răcoritor vara. Accesul în aceasta se face din holul principal al etajului, fiind foarte accesibilă.

idei-decor-baie-amenajare-13

Descompunere preț

În această secțiune disectăm prețul acestui imobil pentru a vă face să înțelegeți mai bine ce anume îi aduce valoare.

Construcție se referă la costul estimativ al construcției și ponderea lui din costul total al imobilului. Acesta cuprinde toate costurile aferente construcției precum manopera, materialele, autorizarea, avizele sau proiectarea.

Construcție și curte

99.515€

Teren și locație

16.485€

Teren și locație se referă la costul estimativ pe care îl poate avea parcela de teren pe care s-a construit. Țineți cont că acest preț nu reflectă neapărat realitatea din piață. Noi estimăm prețul pe care l-ați primi achiziționând o parcelă standard (de minim 1000mp). Majoritatea caselor noastre având un teren de sub 500mp, prețul acestuia este în mod real mult mai mare, deseori fiind chiar imposibil să achiziționați o parcelă atât de mică.

Materiale folosite

Construcție

Această secțiune este dedicată construcției casei și a materialelor folosite. Faceți click pe fiecare tab pentru a vedea ce materiale am folosit pentru realizarea etapei respective.

Structura de rezistență

Beton

La construcția acestei case am folosit beton de tip B350, clasa C20/25, furnizat de Global Beton, cu certificat de conformitate.

El a fost turnat folosind o pompă de beton cu braț și a fost transportat la șantier cu ajutorul unor malaxoare moderne care au păstrat temperatura mixturii la parametrii optimi.

Cărămidă

Pereții exteriori și cei de rezistență ai casei sunt construiți din cărămidă ceramică de înaltă calitate marca Soceram. Această cărămidă are o grosime constructivă de 25 de centimetri.

Pentru pereții interiori am folosit cărămidă de la Wienerberger, din gama Porotherm, modelul N+F de 12 cm grosime.

Instalație electrică

Panou de siguranțe

S-au folosit siguranțe automate marca Schneider Electric, câte o siguranță de 16A pentru fiecare cameră la circuitul de prize și câte o siguranță de 10A pentru fiecare cameră la circuitul de lumini. De asemenea, s-a instalat câte un panou de siguranțe pe fiecare nivel.

Pentru băi și bucătărie s-au folosit siguranțe diferențiale iDpnA Vigi, cu o sensibilitate de 30mA, acestea prevenind riscul de curentare.

Circuite și terminale

Pentru prize am folosit conductori de cupru de 2,5 mm grosime, pentru lumini s-au folosit conductori de cupru de 1,5 mm grosime.

Locuința are terminalele (prize și întrerupătoare) instalate. De asemenea, aceasta beneficiază de circuit pentru consumatoarele mari și de cabluri UTP.

Instalație sanitară

Obiecte sanitare

Toate obiectele sanitare vor fi instalate conform preferințelor clientului în funcție de un buget prestabilit.

Conducte

Pentru evacuarea apei s-au folosit conducte de tip SN4 de 110 mm, aprovizionarea făcându-se cu conducte PPR de 20 mm.

Instalație termică

Centrală termică

Am instalat centrala termică marca Ariston de 24kW, dimensionată conform proiectului.

Centrala funcționează prin condensație, acest fapt permițând economii de până la 40%.

Distribuție

Căldura va fi distribuită prin pardoseală. Această metodă ajută la încălzirea mai rapidă a locuinței și la păstrarea căldurii în interiorul încăperilor pentru mai mult timp.

Izolație termică

Pereți exteriori

La exterior, casa este izolată cu polistiren expandat marca Austrotherm de 10cm grosime, el fiind un foarte bun izolator termic. Proprietatea EPS80 îl face deosebit de rezistent prin densitatea lui.

Izolația acoperișului

Acoperișul este izolat cu vată minerală de 10cm grosime, marca ISOVER. Aceasta oferă o izolație termică excepțională. Ea este aplicată direct pe plafon, nepermițându-i să realizeze transferul termic.

Tâmplărie

Ferestre

Am instalat ferestre de tip termopan, cu două straturi de geam în configurația 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (planitherm). Această configurație oferă o foarte bună izolație termică, izolația fonică nefiind foarte importantă (zona este deosebit de liniștită).

Profilele sunt de marca Salamander, model Streamline 72, în 5 camere.

Uși

La intrarea în casă am instalat o ușă din PVC în ton cu fațada.

Ușile de interior sunt din PVC de înaltă calitate, oferind o izolație fonică crescută și o rezistență bună la uzură.

Finisaje Exterioare

Vopsea decorativă

Exteriorul casei a fost decorat cu tencuială decorativă marca Caparol. Aceasta permite o foarte bună protecție la intemperii și este caracterizată de permeabilitatea înaltă la vaporii de apă.

Ornamente

Aspectul exterior al casei a fost înfrumusețat cu diferite elemente decorative, printre care menționăm: glafuri din plastic și balustrade.

Finisaje interioare

Pereți

Interioarele casei au fost decorate cu vopsea ultralavabilă marca AplaLux cu proprietăți anti-bacteriene.

Gresie, faianță și parchet

În privința gresiei și a faianței, beneficiarul are avantajul de a-și alege singur modelul dorit în limita unui buget prestabilit de 40-50 lei/mp. Materialele sunt de înaltă calitate, marca Pamesa.

Casa de vanzare Corbeanca

Locație

Vedeți mai jos adresa casei, precum și informații despre localitatea în care se află. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre localitatea respectivă, vă recomandăm să faceți click pe butonul Detalii Localitate.

Tunari

Tunari este o localitate situată în imediata apropiere a capitalei. Odată o comună fără asfalt, Tunari devine rapid la fel de populată precum zona Pipera, fiind locul unde și-au găsit casa multe persoane care lucrează în domeniul IT.

Făcând click pe butonul de mai jos veți afla mai multe despre Corbeanca precum:

 • puncte de acces;
 • zone de relaxare;
 • sănătate, educație și siguranță;
 • trenduri imobiliare.

Adresă

Adresă: Strada 1 Decembrie 134, Tunari
 • Țara: Romania
 • Județ: Ilfov
 • Localitate: Tunari
Vedeți pe Google Maps

Indicații rutiere

Prestigiul ne recomandă!

Firma noastră activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor. Ne-am câștigat experiența în Franța, executând lucrări la un nivel de calitate foarte exigent, conform standardelor de acolo.

Despre noi | Recenzii Facebook | Recenzii Google

Garanție 25 de ani

Casele vândute pe acest site vin însoțite de o garanție de 25 de ani girată contractual de firma noastră. De asemenea, ele beneficiază și de asigurare în caz de calamități.

Ce include garanția | Bonitate firmă

Solicitare vizionare

Contact

Vă invităm la biroul nostru de vânzări, de unde puteți obține mai multe detalii despre această casă, broșuri de prezentare, opțiuni de finanțare sau putem programa o vizionare.

Mihai Radu

Reprezentant vânzări
0761 618 188
Strada Mihai Eminescu, Nr. 21, Tunari, Ilfov
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
Indicații de orientare
Alte imobile ale acestui utilizator

Aveți întrebări?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.