London Residence 10

120,650€
714 €/mp util

TUN-07-10

ID Imobil

169 m2

Suprafață

3

Dormitoare

3

Băi

221 m2

Teren

 • ID Imobil TUN-07-10
 • Preț 120,650€
 • Clasificare imobil Multi-unit, Triplex
 • Stare imobil Livrare la cheie
 • Camere 4
 • Dormitoare 3
 • Băi 3
 • Anul construcției 2018
 • Suprafață 169 m2
 • Suprafață teren 221 m2

Design și Arhitectură

Design modern

Dotări generale

Loc de parcare
Încălzire în pardoseală
Terasă descoperită

Siguranță

Disjunctoare diferențiale

Dotări zonă de noapte

Dormitoare cu baie proprie
Dormitoare cu ferestre înalte

Dotări zonă de zi

Bucătărie open-space
Insulă bucătărie
Ferestre înalte living-room
Acces terasă din living

Dotări băi

Baie de serviciu

Materiale și finisaje

Eficiență energetică

Centrală termică pe gaz
Izolație exterioară din polistiren de 10cm
Izolație pod/acoperiș cu vată minerală

Regim de înălțime

Localitate

Tip imobil

Dormitoare

Băi

Prezentare

Despre această casă

Casa este situată în cartierul London Residence din comuna Tunari, strada 1 Decembrie, numărul 134. Aceasta are o suprafață construită de 218 metri pătrați și una utilă de 169 de metri pătrați. Vă puteți relaxa într-o curte de 50,8 metri în partea din față, iar în spate 46 de metri pătrați.

Construită în anul 2018, casa are un regimul de înălțime P+1E+M, iar fațadele acesteia sunt finisate cu tencuială decorativă CAPAROL sau APLA. Izolația termică este realizată cu polistiren de 10 cm pentru pereți iar izolația termică a acoperișului a fost realizată cu vată minerală de 10 cm. Tâmplăria a fost realizată cu PVC de culoare ”NUC” cu geam dublu, iar ușa principală de asemenea. Utilitățile sunt standard, apă, gaze, curent și canalizare.

Localizată în nordul Capitalei, într-o zonă liniștită, aceasta este apropiată de toate punctele de interes din București, astfel puteți ajunge în timp util oriunde aveți nevoie prin intermediul centurii București (DNCB).

În aproprierea imediată a cartierului se află următoarele: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Băneasa Shopping City, Mega Image, Lidl (la 10 minute depărtare), stația de metrou Pipera, școala și grădinița Otopeni, Decathlon, IKEA și BILA.

Planuri nivele

Compartimentare

În această secțiune puteți vedea cum este împărțită casa. Faceți click pe bulinele roșii pentru a vedea detalii despre camera respectivă.

Parter

Etaj

Prezentare camere

Living

Acoperind o suprafață de 38 de metri pătrați, living-ul casei este perfect pentru amenajarea unor spații imaginare dedicate diferitelor activități. Fiind centrul locuinței dumneavoastră, locul în care vă petreceți cel mai mult timp alături de cei dragi, acesta trebuie aranjat pe măsură.

În deplinătatea spațiului disponibil puteți amenaja locul în care vă beți cafeaua, vă întâlniți cu prietenii sau organizați evenimente, acesta va fi dotat, în mod evident, cu o canapea și fotolii confortabile și o măsuță de cafea.

Spațiul rămas poate fi umplut de o bibliotecă sau un șemineu, o comodă TV și chiar un balansoar. Aici puteți gusta duminicile liniștite sau serile calde de vară bucurându-vă de relaxare și liniște.

amenajare-living-modern-2

Bucătărie

De-a lungul vremii bucătăriile s-au schimbat, acestea au trecut de la stadiul de spațiu pentru gătit la încăperi multifuncționale în care tradiționalul s-a transformat în modern. Locuința dumneavoastră beneficiază de o bucătărie spațioasă legată direct de zona de dining.

Având o atenție deosebită la detalii am gândit spațiul bucătăriei în mod facil cu obiectele de mobilier distribuite în concordanță cu activitățile specifice. Mașina de spălat vase se va afla lângă chiuvetă, în timp ce aragazul lângă dulapuri și frigider.

Elementele de bază pe care le puteți adopta pentru a face din bucătărie un spațiu prietenos și modern sunt, spre exemplu: culorile pământii sau materialele mate.

cartesia8

Dining

Dining-ul este locul în care dumneavoastră alături de familie sau alți musafiri luați masa, locul special unde vă strângeți cu toții pentru a savura delicatesele preparate în bucătărie. Zona de dining este amplasată lângă bucătărie și living.

Alcătuită dintr-o insulă de bucătărie, zona de dining se leagă de principalele spații de la parter, în această zonă puteți organiza mese festive cum ar fi cea de Crăciun împreună cu musafiri sau prieteni. Pentru a-i conferi un aer modern, puteți amplasa aici diferite obiecte decorative specifice.

dining

Baie de serviciu

Grupul sanitar de serviciu de la parter este încăpător, acesta acoperă o suprafață de aproximativ 3 metri pătrați și este ușor de accesat din toate părțile parterului. Acesta este situat la intrarea principală a casei, lângă hol.

În această baie vă puteți amenaja un spațiu dedicat rufelor, aici puteți amplasa o mașină de spălat, un coș pentru haine și chiar un dulăpior mic în care să depozitați diverse obiecte sanitare sau de igienă și curățare.

Baie-cu-cabina-de-dus-pe-colt-so-pereti-mov-cu-alb-si-parchet-din-lemn

Dormitorul Copiilor

Dormitorul (1) de la etajul locuinței este situat lângă casa scării și acoperă o suprafață de 13 metri pătrați. Acest dormitor poate fi amenajat în diferite moduri și pentru diferite scopuri, acesta poate fi un loc pentru copilul dumneavoastră sau o cameră pentru oaspeți.

În cazul în care doriți să îl amenajați ca pe o cameră pentru musafiri, puteți încadra aici un pat matrimonial alături de un dulap pentru haine și o bibliotecă chic. În cazul în care doriți să îl amenajați ca pe un dormitor pentru copil, puteți amplasa aici un pat single alături de obiecte de mobilier specifice.

dormitor copii

Dormitorul Secundar

Dormitorul (2) de la etaj acoperă o suprafață de 10 metri pătrați și este deosebit de luminos. În funcție de cum doriți să îl amenajați, dormitorul acesta este perfect pentru orice. Fie că doriți un dormitor pentru cel mic, fie că doriți un spațiu în care să lucrați, această încăpere este desăvârșită.

Aici pot fi încadrate obiecte de mobilier precum un pat single, un dulap mare pentru haine și rafturi pentru cărți. După preferință, această încăpere poate fi decorată în diferite stiluri pentru a da culoare

12-ansamblu-tv-audio-mobilier-modern-dormitor-matrimonial

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial este amplasat la etajul casei, acesta este deosebit de spațios, acoperind aproximativ 17 metri pătrați. În acest spațiu puteți amplasa obiecte de mobilier precum un pat matrimonial, un dulap pentru haine, noptiere și diverse corpuri de iluminat pentru crearea unui ambient excepțional.

Ceea ce este armonios la acest dormitor și îl face extrem de special este felul în care lumina inundă camera, cum fiecare moment al zilei crează o altfel de atmosferă în acesta. Tocmai de aceea puteți crea un spațiu în care să vă relaxați, vă puteți amplasa un fotoliu confortabil în care să citiți în lumina soarelui.

design-interior-case-dormitor-studio-insign-1

Baie Matrimonială

Creată exclusiv pentru dormitorul matrimonial, baia este spațioasă, perfectă pentru o clipă de recreere în aburii unei băi răcoritoare pe timp de vară. Aceasta este dotată cu o cadă generoasă, un vas de toaletă și lavoar.

Cu o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați, baia matrimonială poate fi amenajată în voie cu diferite corpuri de mobilier precum un dulap de baie, un coș de rufe sau o toaletă cu oglindă.

3-baie-moderna-finisata-cu-faianta-si-mozaic-bej-si-cappuccino

Baie

Baia de la etaj este spațioasă, aceasta este dotată cu cadă, vas de toaletă și lavoar. În aceasta aveți destul loc pentru amplasarea unui dulap în care puteți depozita diverse obiecte sanitare sau de igienă.

Baia poate fi decorată în nuanțe pastelate sau neutre pentru a crea o atmosferă plăcută în timpul unei băi fierbinți sau a unui duș răcoritor vara. Accesul în aceasta se face din holul principal al etajului, fiind foarte accesibilă.

15-gresie-si-faianta-gri-mata-decor-baie-moderna-mica

Descompunere preț

În această secțiune disectăm prețul acestui imobil pentru a vă face să înțelegeți mai bine ce anume îi aduce valoare.

Construcție se referă la costul estimativ al construcției și ponderea lui din costul total al imobilului. Acesta cuprinde toate costurile aferente construcției precum manopera, materialele, autorizarea, avizele sau proiectarea.

Construcție și curte

102.950€

Teren și locație

22.050€

Teren și locație se referă la costul estimativ pe care îl poate avea parcela de teren pe care s-a construit. Țineți cont că acest preț nu reflectă neapărat realitatea din piață. Noi estimăm prețul pe care l-ați primi achiziționând o parcelă standard (de minim 1000mp). Majoritatea caselor noastre având un teren de sub 500mp, prețul acestuia este în mod real mult mai mare, deseori fiind chiar imposibil să achiziționați o parcelă atât de mică.

Materiale folosite

Construcție

Această secțiune este dedicată construcției casei și a materialelor folosite. Faceți click pe fiecare tab pentru a vedea ce materiale am folosit pentru realizarea etapei respective.

Structura de rezistență

Beton

La construcția acestei case am folosit beton de tip B350, clasa C20/25, furnizat de Global Beton, cu certificat de conformitate.

El a fost turnat folosind o pompă de beton cu braț și a fost transportat la șantier cu ajutorul unor malaxoare moderne care au păstrat temperatura mixturii la parametrii optimi.

Cărămidă

Pereții exteriori și cei de rezistență ai casei sunt construiți din cărămidă ceramică de înaltă calitate marca Soceram. Această cărămidă are o grosime constructivă de 25 de centimetri.

Pentru pereții interiori am folosit cărămidă de la Wienerberger, din gama Porotherm, modelul N+F de 12 cm grosime.

Instalație electrică

Panou de siguranțe

S-au folosit siguranțe automate marca Schneider Electric, câte o siguranță de 16A pentru fiecare cameră la circuitul de prize și câte o siguranță de 10A pentru fiecare cameră la circuitul de lumini. De asemenea, s-a instalat câte un panou de siguranțe pe fiecare nivel.

Pentru băi și bucătărie s-au folosit siguranțe diferențiale iDpnA Vigi, cu o sensibilitate de 30mA, acestea prevenind riscul de curentare.

Circuite și terminale

Pentru prize am folosit conductori de cupru de 2,5 mm grosime, pentru lumini s-au folosit conductori de cupru de 1,5 mm grosime.

Locuința are terminalele (prize și întrerupătoare) instalate. De asemenea, aceasta beneficiază de circuit pentru consumatoarele mari și de cabluri UTP.

Instalație sanitară

Obiecte sanitare

Toate obiectele sanitare vor fi instalate conform preferințelor clientului în funcție de un buget prestabilit.

Conducte

Pentru evacuarea apei s-au folosit conducte de tip SN4 de 110 mm, aprovizionarea făcându-se cu conducte PPR de 20 mm.

Instalație termică

Centrală termică

Am instalat centrala termică marca Ariston de 24kW, dimensionată conform proiectului.

Centrala funcționează prin condensație, acest fapt permițând economii de până la 40%.

Distribuție

Căldura va fi distribuită prin pardoseală. Această metodă ajută la încălzirea mai rapidă a locuinței și la păstrarea căldurii în interiorul încăperilor pentru mai mult timp.

Izolație termică

Pereți exteriori

La exterior, casa este izolată cu polistiren expandat marca Austrotherm de 10cm grosime, el fiind un foarte bun izolator termic. Proprietatea EPS80 îl face deosebit de rezistent prin densitatea lui.

Izolația acoperișului

Acoperișul este izolat cu vată minerală de 10cm grosime, marca ISOVER. Aceasta oferă o izolație termică excepțională. Ea este aplicată direct pe plafon, nepermițându-i să realizeze transferul termic.

Tâmplărie

Ferestre

Am instalat ferestre de tip termopan, cu două straturi de geam în configurația 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (planitherm). Această configurație oferă o foarte bună izolație termică, izolația fonică nefiind foarte importantă (zona este deosebit de liniștită).

Profilele sunt de marca Salamander, model Streamline 72, în 5 camere.

Uși

La intrarea în casă am instalat o ușă din PVC în ton cu fațada.

Ușile de interior sunt din PVC de înaltă calitate, oferind o izolație fonică crescută și o rezistență bună la uzură.

Finisaje Exterioare

Vopsea decorativă

Exteriorul casei a fost decorat cu tencuială decorativă marca Caparol. Aceasta permite o foarte bună protecție la intemperii și este caracterizată de permeabilitatea înaltă la vaporii de apă.

Ornamente

Aspectul exterior al casei a fost înfrumusețat cu diferite elemente decorative, printre care menționăm: glafuri din plastic și balustrade.

Finisaje interioare

Pereți

Interioarele casei au fost decorate cu vopsea ultralavabilă marca AplaLux cu proprietăți anti-bacteriene.

Gresie, faianță și parchet

În privința gresiei și a faianței, beneficiarul are avantajul de a-și alege singur modelul dorit în limita unui buget prestabilit de 40-50 lei/mp. Materialele sunt de înaltă calitate, marca Pamesa.

Casa de vanzare Corbeanca

Locație

Vedeți mai jos adresa casei, precum și informații despre localitatea în care se află. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre localitatea respectivă, vă recomandăm să faceți click pe butonul Detalii Localitate.

Tunari

Tunari este o localitate situată în imediata apropiere a capitalei. Odată o comună fără asfalt, Tunari devine rapid la fel de populată precum zona Pipera, fiind locul unde și-au găsit casa multe persoane care lucrează în domeniul IT.

Făcând click pe butonul de mai jos veți afla mai multe despre Corbeanca precum:

 • puncte de acces;
 • zone de relaxare;
 • sănătate, educație și siguranță;
 • trenduri imobiliare.

Adresă

Adresă: Strada 1 Decembrie 134, Tunari
 • Țara: Romania
 • Județ: Ilfov
 • Localitate: Tunari
Vedeți pe Google Maps

Indicații rutiere

Prestigiul ne recomandă!

Firma noastră activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor. Ne-am câștigat experiența în Franța, executând lucrări la un nivel de calitate foarte exigent, conform standardelor de acolo.

Despre noi | Recenzii Facebook | Recenzii Google

Garanție 25 de ani

Casele vândute pe acest site vin însoțite de o garanție de 25 de ani girată contractual de firma noastră. De asemenea, ele beneficiază și de asigurare în caz de calamități.

Ce include garanția | Bonitate firmă

Solicitare vizionare

Contact

Vă invităm la biroul nostru de vânzări, de unde puteți obține mai multe detalii despre această casă, broșuri de prezentare, opțiuni de finanțare sau putem programa o vizionare.

Mihai Radu

Reprezentant vânzări
0761 618 188
Strada Mihai Eminescu, Nr. 21, Tunari, Ilfov
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
Indicații de orientare
Alte imobile ale acestui utilizator

Aveți întrebări?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.