Casă cu etaj, Tunari, 130mp utili

113,050€
870 €/mp util

TUN-06-01

ID Imobil

130 m2

Suprafață

3

Dormitoare

2

Băi

300 m2

Teren

 • ID Imobil TUN-06-01
 • Preț 113,050€
 • Clasificare imobil Multi-unit
 • Stare imobil Livrare la cheie
 • Camere 5
 • Dormitoare 3
 • Băi 2
 • Anul construcției 2018
 • Suprafață 130 m2
 • Suprafață teren 300 m2

Design și Arhitectură

Design modern

Dotări generale

Loc de parcare
Cameră tehnică
Terasă acoperită
Puț forat

Siguranță

Dotări zonă de noapte

Dormitoare cu balcon
Dormitoare cu ferestre înalte

Dotări zonă de zi

Bucătărie open-space
Ferestre înalte living-room
Acces terasă din living

Dotări băi

Baie de serviciu

Materiale și finisaje

Eficiență energetică

Centrală termică pe gaz
Izolație exterioară din polistiren de 10cm
Ferestre cu geam triplex (tripan)

Regim de înălțime

Localitate

Tip imobil

Dormitoare

Băi

Prezentare

Despre această casă

Vă punem la dispoziție o locuință construită în stil modern, ce dispune de un spațiu compus din parter și etaj. Măsurând o suprafață totală de 188 mp, locuința beneficiază de un teren de aproximativ 300 mp, situat într-o zonă liniștită, departe de aglomerația orașului București, mai exact în Tunari. Moderna casă beneficiază de o așezare favorabilă, aflându-se la numai 20 de minute de mers cu mașina până în Capitală.

Locuința este formată din 5 camere, dintre care 3 dintre ele sunt dormitoare. La parterul locuinței se regăsesc: living-ul, bucătăria, dormitor/birou și o baie de serviciu – toate acestea decorate într-un stil modern. Locuința mai beneficiază și de o terasă spațioasă, accesul în aceasta făcându-se prin intermediul living-ului.

La etajul acestei locuințe veți regăsi 3 dormitoare spațioase, concepute și decorate special pentru fiecare membru al familiei în parte. Dormitorul matrimonial este spațios și gândit în detaliu pentru a satisface cerințele fiecărui cuplu. Celelalte două dormitoare sunt concepute atât pentru mezinul, cât și pentru adolescentul familiei. Baia de la etajul acestei locuințe este atribuită celor trei dormitoare, fiind suficient de spațioasă și bine organizată.

Materialele folosite pentru construcția casei sunt de înaltă calitate, punându-se accentul pe siguranța persoanelor, aspectul și durata de viață a clădirii. Pentru turnarea fundației, stâlpilor, grinzilor și a planșeului s-a folosit beton B300 de la Global Beton. Pereții exteriori și interiori au fost realizați din cărămidă Durotherm de 30, respectiv 12 cm.

În ceea ce privește tâmplăria, proprietarul a ales să folosească ferestre de termopan în 5 camere de culoare maro, marca Salamander cu geam triplu. Ușa principală este, de asemenea, din PVC, potrivindu-se perfect cu aspectul exterior al locuinței.

Pentru finisajele exterioare s-a folosit tencuială decorativă. Pereții interiori au fost finisați cu vopsea lavabilă Savana, iar suprafețele locuinței vor fi pavate în funcție de preferințele beneficiarului, în limita unui buget prestabilit de 35 lei/mp.

Planuri nivele

Compartimentare

În această secțiune puteți vedea cum este împărțită casa. Faceți click pe bulinele roșii pentru a vedea detalii despre camera respectivă.

Parter

Etaj

Prezentare camere

Descompunere preț

În această secțiune disectăm prețul acestui imobil pentru a vă face să înțelegeți mai bine ce anume îi aduce valoare.

Construcție se referă la costul estimativ al construcției și ponderea lui din costul total al imobilului. Acesta cuprinde toate costurile aferente construcției precum manopera, materialele, autorizarea, avizele sau proiectarea.

Construcție și curte

90.500€

Teren și locație

28.500€

Teren și locație se referă la costul estimativ pe care îl poate avea parcela de teren pe care s-a construit. Țineți cont că acest preț nu reflectă neapărat realitatea din piață. Noi estimăm prețul pe care l-ați primi achiziționând o parcelă standard (de minim 1000mp). Majoritatea caselor noastre având un teren de sub 500mp, prețul acestuia este în mod real mult mai mare, deseori fiind chiar imposibil să achiziționați o parcelă atât de mică.

Materiale folosite

Construcție

Această secțiune este dedicată construcției casei și a materialelor folosite. Faceți click pe fiecare tab pentru a vedea ce materiale am folosit pentru realizarea etapei respective.

Structura de rezistență

Beton

La construcția acestei case am folosit beton de tip B300, furnizat de Global Beton, cu certificat de conformitate.

El a fost turnat folosind o pompă de beton cu braț și a fost transportat la șantier cu ajutorul unor malaxoare moderne care au păstrat temperatura mixturii la parametrii optimi.

Cărămidă

Pereții exteriori și cei de rezistență ai casei sunt construiți din cărămidă ceramică de înaltă calitate marca Soceram, gama Durotherm. Această cărămidă are o grosime constructivă de 29 de centimetri.

Pentru pereții interiori am folosit cărămidă Wienerberger, modelul N+F de 12 cm grosime.

Instalație electrică

Panou de siguranțe

S-au folosit siguranțe automate marca Schneider Electric, câte o siguranță de 16A pentru fiecare cameră la circuitul de prize și câte o siguranță de 10A pentru fiecare cameră la circuitul de lumini.

De asemenea, s-a montat un singur panou de siguranțe, la parterul locuinței.

Circuite și terminale

Pentru prize am folosit conductori de cupru de 2,5 mm grosime, pentru lumini s-au folosit conductori de cupru de 1,5 mm grosime.

Terminalele (prize și întrerupătoare) vor fi alese de client în baza unui buget prestabilit.

Locuința beneficiază de cabluri UTP.

Instalație sanitară

Obiecte sanitare

Toate obiectele sanitare vor fi instalate conform preferințelor clientului în funcție de un buget prestabilit.

Conducte

Pentru evacuarea apei s-au folosit conducte de tip SN2 de 110 mm, aprovizionarea făcându-se cu conducte PPR de 20 mm.

Instalație termică

Centrală termică

Am instalat centrala termică marca Ariston de 24kW, dimensionată conform proiectului.

Centrala funcționează prin condensație, acest fapt permițând economii de până la 40%.

Distribuție

Căldura va fi distribuită prin radiatoare din oțel. Acestea vor fi dimensionate în conformitate cu proiectul tehnic. Conductele folosite la traseele termice sunt realizate din PPR.

Izolație termică

Pereți exteriori

La exterior, casa este izolată cu polistiren expandat marca Adeplast de 10cm grosime, el fiind un foarte bun izolator termic. Proprietatea EPS80 îl face deosebit de rezistent prin densitatea lui.

Tâmplărie

Ferestre

Am instalat ferestre de tip termopan, cu trei straturi de geam în configurația 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (planitherm). Această configurație oferă o foarte bună izolație termică, izolația fonică nefiind foarte importantă (zona este deosebit de liniștită).

Profilele sunt de marca Salamander, model Streamline 72, în 5 camere. Tâmplăria locuinței este de culoare maro.

Uși

La intrarea în casă am instalat o ușă din PVC în ton cu fațada.

Ușile de interior sunt din PVC de înaltă calitate, oferind o izolație fonică crescută și o rezistență bună la uzură.

Finisaje Exterioare

Vopsea decorativă

Exteriorul casei a fost decorat cu tencuială decorativă marca Kober. Aceasta permite o foarte bună protecție la intemperii și este caracterizată de permeabilitatea înaltă la vaporii de apă.

Ornamente

Aspectul exterior al casei a fost înfrumusețat cu diferite elemente decorative, printre care menționăm: glafurile din plastic și combinațiile moderne de culori.

Finisaje interioare

Pereți

Interioarele casei au fost decorate cu vopsea lavabilă, marca Savana cu proprietăți anti-bacteriene.

Gresie, faianță și parchet

Interiorul locuinței va fi pavat după preferințele beneficiarului în limita unui buget prestabilit de 35 lei/mp.

Casa de vanzare Corbeanca

Locație

Vedeți mai jos adresa casei, precum și informații despre localitatea în care se află. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre localitatea respectivă, vă recomandăm să faceți click pe butonul Detalii Localitate.

Tunari

Tunari este o localitate situată în imediata apropiere a capitalei. Odată o comună fără asfalt, Tunari devine rapid la fel de populată precum zona Pipera, fiind locul unde și-au găsit casa multe persoane care lucrează în domeniul IT.

Făcând click pe butonul de mai jos veți afla mai multe despre Corbeanca precum:

 • puncte de acces;
 • zone de relaxare;
 • sănătate, educație și siguranță;
 • trenduri imobiliare.

Adresă

Adresă: Strada Ceair 58, Tunari
 • Țara: Romania
 • Județ: Ilfov
 • Localitate: Tunari
Vedeți pe Google Maps

Indicații rutiere

Prestigiul ne recomandă!

Firma noastră activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor. Ne-am câștigat experiența în Franța, executând lucrări la un nivel de calitate foarte exigent, conform standardelor de acolo.

Despre noi | Recenzii Facebook | Recenzii Google

Garanție 25 de ani

Casele vândute pe acest site vin însoțite de o garanție de 25 de ani girată contractual de firma noastră. De asemenea, ele beneficiază și de asigurare în caz de calamități.

Ce include garanția | Bonitate firmă

Solicitare vizionare

Contact

Vă invităm la biroul nostru de vânzări, de unde puteți obține mai multe detalii despre această casă, broșuri de prezentare, opțiuni de finanțare sau putem programa o vizionare.

Mihai Radu

Reprezentant vânzări
0761 618 188
Strada Mihai Eminescu, Nr. 21, Tunari, Ilfov
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
Indicații de orientare
Alte imobile ale acestui utilizator

Aveți întrebări?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.