Casă Tunari, 100mp utili

80,750€
808 €/mp util

TUN-05-01

ID Imobil

100 m2

Suprafață

2

Dormitoare

2

Băi

160 m2

Teren

 • ID Imobil TUN-05-01
 • Preț 80,750€
 • Clasificare imobil Multi-unit
 • Stare imobil Livrare la cheie
 • Camere 3
 • Dormitoare 2
 • Băi 2
 • Anul construcției 2018
 • Suprafață 100 m2
 • Suprafață teren 160 m2
 • Etichete Grădină amenajată

Design și Arhitectură

Design modern

Dotări generale

Loc de parcare
Încălzire în pardoseală
Terasă acoperită

Siguranță

Disjunctoare diferențiale

Dotări zonă de noapte

Dormitoare cu ferestre înalte

Dotări zonă de zi

Ferestre înalte living-room
Acces terasă din living

Dotări băi

Materiale și finisaje

Tâmplărie colorată

Eficiență energetică

Centrală termică pe gaz
Izolație exterioară din polistiren de 10cm
Ferestre cu geam triplex (tripan)
Izolație pod/acoperiș cu vată minerală

Regim de înălțime

Localitate

Tip imobil

Dormitoare

Băi

Planuri nivele

Compartimentare

În această secțiune puteți vedea cum este împărțită casa. Faceți click pe bulinele roșii pentru a vedea detalii despre camera respectivă.

Parter

Etaj

Prezentare camere

Living

Living-ul este cea mai spațioasă încăpere din acest cămin, acesta este gândit special pentru a profita cât mai mult de lumina naturală. Cu o suprafață de 25 de metri pătrați, această încăpere are un design fabulos prin ferestrele sale înalte și scara care duce la etajul casei. De pe scară puteți vedea, de sus, toată încăperea.

Acesta poate fi decorat în diferite moduri, vă puteți lăsa imaginația să zboare pentru că aveți destul spațiu pentru a face posibil orice vis. Aici, puteți încadra cu ușurință o canapea cu fotolii, o măsuță de cafea și chiar plante ornamentale perfecte pentru un astfel de living.

Puteți profita la maxim de scara către etaj decorând-o special pentru sărbători sau zile de naștere, iar sub aceasta puteți încadra o comodă pentru televizor și câteva rafturi pentru cărți. Astfel living-ul dumneavoastră va prinde culoare și confort.

Bucătărie

Această casă beneficiază de o bucătărie spațioasă ce acoperă o suprafață de aproximativ 11 metri pătrați. Accesul în aceasta se face în mod facil prin intermediul living-ului, cea mai populată cameră a casei. Pe partea stângă puteți încadra, pe toată lungimea peretelui, blatul cu chiuvetă și plită electrică sau aragaz. Tot aici puteți încadra pe perete corpuri suspendate, perfecte pentru depozitarea ingredientelor, condimentelor sau a altor obiecte de bucătărie.

În dreptul ferestrei puteți încadra o masă de patru persoane, pentru a profita de lumina naturală și priveliștea deosebită.

BM-07-400x266

Terasă

Accesul în terasă se face prin intermediul living-ului. Aici vă puteți delecta cu o cafea dimineața, admirând peisajul. Spațiul de care dispune această terasă poate fi folosit în intregime, adăugând o canapea și o măsuță alăturată, pentru a petrece diminețile răcoroase și nopțile călduroase de vară.

terasa

Baie de serviciu

La parter, regăsim o baie de serviciu ușor de accesat prin intermediul holului principal și al living-ului. Perfect plasată, aceasta acoperă o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați.

Pentru amenajarea deosebită a băii puteți opta pentru adăugarea unei oglinzi diferite sau a unui dulap de depozitare din lemn. Acest spațiu încadrează perfect o cabină de duș.

Baie-cu-cabina-de-dus-pe-colt-so-pereti-mov-cu-alb-si-parchet-din-lemn

Dormitorul Copiilor

Situat la etaj, lângă cel matrimonial, dormitorul copiilor acoperă o suprafață de aproximativ 14 metri pătrați în care puteți să amenajați un sanctuar pentru copilul dumneavoastră. Cu puțină imaginație puteți crea locul perfect pentru joacă, dormit și chiar învățat pentru cel mic. Aici poate fi încadrat un pat pentru o persoană, un birou, o bibliotecă pentru cărți și un dulap pentru haine.

Puteți jongla cu diferite culori și ornamente în funcție de preferințe. Aveți destul spațiu pentru un televizor LCD și o consolă cu jocuri video, astfel acest dormitor poate servi pentru diferite activități și este în același timp deosebit de confortabil.

dormitor copii

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial acoperă o suprafață de aproximativ 14 metri pătrați și este perfect pentru amenajarea diferită după preferințe. Acest dormitor încadrează cu ușurință un pat matrimonial alături de două noptiere și lumini laterale.

Luminat din abundență, dormitorul matrimonial poate fi decorat în orice stil, puteți alege plante decorative sau rafturi de cărți, puteți încadra un dulap mare pentru a depozita hainele și încălțămintea. 

design-interior-case-dormitor-studio-insign-1

Baie

Baia comună de la etaj este situată între cele două dormitoare, putând fi accesată de către oricine. Această încăpere măsoară aproape 5 metri pătrați, iar spațiul acesteia poate fi folosit la maxim.

Aici puteți pune o cadă, o chiuvetă cu lavoar și o oglindă. Baia poate fi decorată în nuanțe pastelate sau neutre pentru a crea o atmosferă plăcută în timpul unei băi fierbinți sau a unui duș răcoritor vara. Accesul în aceasta se face din holul principal al etajului, fiind foarte accesibilă.

baie-cada-colt-inzidita-mozaic

Descompunere preț

În această secțiune disectăm prețul acestui imobil pentru a vă face să înțelegeți mai bine ce anume îi aduce valoare.

Faceți click pe link-urile de sub titluri sau derulați pagina în jos pentru a vedea detalii despre fiecare criteriu.

Construcție 77.400€

Detalii

Teren 17.600€

Detalii

Calitate

Construcție și curte

Teren

Teren și locație

Materiale folosite

Construcție

Această secțiune este dedicată construcției casei și a materialelor folosite. Faceți click pe fiecare tab pentru a vedea ce materiale am folosit pentru realizarea etapei respective.

Structura de rezistență

Beton

La construcția acestei case am folosit beton de tip B300, furnizat de Global Beton, cu certificat de conformitate.

El a fost turnat folosind o pompă de beton cu braț și a fost transportat la șantier cu ajutorul unor malaxoare moderne care au păstrat temperatura mixturii la parametrii optimi.

Cărămidă

Pereții exteriori și cei de rezistență ai casei sunt construiți din cărămidă ceramică de înaltă calitate marca Soceram. Această cărămidă are o grosime constructivă de 30 de centimetri.

Pentru pereții interiori am folosit cărămidă marca Macofil de 12 cm grosime.

Instalație electrică

Panou de siguranțe

S-au folosit siguranțe automate marca Schneider Electric, câte o siguranță de 16A pentru fiecare cameră la circuitul de prize și câte o siguranță de 10A pentru fiecare cameră la circuitul de lumini. De asemenea, s-a instalat câte un panou de siguranțe pe fiecare nivel.

Pentru băi și bucătărie s-au folosit siguranțe diferențiale iDpnA Vigi, cu o sensibilitate de 30mA, acestea prevenind riscul de curentare.

Circuite și terminale

Pentru prize am folosit conductori de cupru de 2,5 mm grosime, pentru lumini s-au folosit conductori de cupru de 1,5 mm grosime.

Terminalele (prize și întrerupătoare) vor fi alese de client în baza unui buget prestabilit.

Instalație sanitară

Obiecte sanitare

Toate obiectele sanitare vor fi instalate conform preferințelor clientului în funcție de un buget prestabilit.

Conducte

Pentru evacuarea apei s-au folosit conducte de tip SN4 de 110 mm, aprovizionarea făcându-se cu conducte PVC de 50 mm.

Instalație termică

Centrală termică

Am instalat centrala termică de 24kW, dimensionată conform proiectului.

Centrala funcționează prin condensație, acest fapt permițând economii de până la 40%.

Distribuție

În cele două băi ale locuinței, căldura este distribuită prin radiatoare din oțel, dimensionate în conformitate cu proiectul tehnic.

În restul locuinței, distribuirea căldurii este realizată prin pardoseală.

Galerie foto

Mai jos puteți vedea imagini din timpul realizării instalațiilor. Faceți click pe fiecare imagine în parte pentru a o mări.

Izolație termică

Pereți exteriori

La exterior, casa este izolată cu polistiren expandat marca Adeplast de 10cm grosime, el fiind un foarte bun izolator termic. Proprietatea EPS80 îl face deosebit de rezistent prin densitatea lui.

Izolația acoperișului

Acoperișul este izolat cu vată minerală de 20cm grosime, marca ISOVER. Aceasta oferă o izolație termică excepțională. Ea este aplicată direct pe plafon, nepermițându-i să realizeze transferul termic.

Galerie foto

Mai jos puteți vedea imagini din timpul realizării termosistemului. Faceți click pe fiecare imagine în parte pentru a o mări.

Tâmplărie

Ferestre

Am instalat ferestre de tip termopan, cu trei straturi de geam în configurația 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (float) + 16mm (aer) + 4mm (planitherm). Această configurație oferă o foarte bună izolație termică și fonică.

Profilele sunt de marca Salamander, model Streamline 72, în 5 camere.

Uși

La intrarea în casă am instalat o ușă din PVC în ton cu fațada. Aceasta dispune de un model din geam.

Ușile de interior sunt din PVC de înaltă calitate, oferind o izolație fonică crescută și o rezistență bună la uzură.

Galerie foto

Mai jos puteți vedea imagini din timpul montării ferestrelor. Faceți click pe fiecare imagine în parte pentru a o mări.

Finisaje Exterioare

Vopsea decorativă

Exteriorul casei a fost decorat cu tencuială decorativă marca Kober. Aceasta permite o foarte bună protecție la intemperii și este caracterizată de permeabilitatea înaltă la vaporii de apă.

Ornamente

Aspectul exterior al casei a fost înfrumusețat cu diferite elemente decorative, printre care menționăm: geamuri cu balustrade.

Finisaje interioare

Pereți

Interioarele casei au fost decorate cu vopsea lavabilă de la AplaLux cu proprietăți anti-bacteriene.

Gresie, faianță și parchet

Interiorul locuinței este parțial finisat, unele suprafețe fiind pavate cu parchet de 8 mm. Plintele folosite pentru parchet sunt din PVC.

În privința gresiei și a faianței, acestea vor fi alese de către beneficiar în limita unui buget prestabilit de 40 lei/mp.

Galerie foto

Mai jos puteți vedea imagini din timpul realizării finisajelor. Faceți click pe fiecare imagine în parte pentru a o mări.

620

Preț pe mp util

Valoarea construcției

CaseBineFacute.ro este la bază constructor de case, de aceea putem estima o valoare a construcției care este foarte apropiată de realitate.

Oferim această informație chiar dacă nu am executat noi toate etapele construcției pentru a pune valoarea casei în perspectivă, în eventualitatea unei comparații cu opțiunea de a construi o casă de la zero.

595

Preț pe mp construit

77400

Preț total construcție

Dacă doriți să construiți o casă similară, ne puteți solicita o ofertă de construcție făcând click pe butonul de mai jos:

Alte considerente

Înainte de a compara, țineți cont de următoarele dezavantaje ale construcției unei case:

 • trebuie să aveți terenul;
 • trebuie să aveți utilitățile racordate;
 • pe lângă costul construcției, veți avea de achitat, proiectul casei, autorizația și taxele aferente, dirigintele de șantier și multe alte costuri neprevăzute;
 • durata medie de construcție a unei case (cu tot cu acte, proiectare și pregătire) este de 14 luni;
 • costul pe metru pătrat construit variază în funcție de locație, perioadă și materialele folosite;
 • dacă angajați un constructor fără prestigiu, este foarte posibil să rămâneți cu lucrarea nefinalizată sau să nu ofere niciun fel de garanție reală privind execuția lucrării.

Pentru a vedea situații reale ale unor beneficiari care au construit cu noi, vă invităm pe secțiunea portofoliu a site-ului nostru.

Casa de vanzare Corbeanca

Locație

Vedeți mai jos adresa casei, precum și informații despre localitatea în care se află. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre localitatea respectivă, vă recomandăm să faceți click pe butonul Detalii Localitate.

Tunari

Tunari este o localitate situată în imediata apropiere a capitalei. Odată o comună fără asfalt, Tunari devine rapid la fel de populată precum zona Pipera, fiind un loc unde mulți ”IT-ști” și-au găsit casa.

Făcând click pe butonul de mai jos veți afla mai multe despre Tunari precum:

 • puncte de acces;
 • zone de relaxare;
 • sănătate, educație și siguranță;
 • trenduri imobiliare.

Adresă

Adresă: Tunari, Romania
 • Țara: Romania
 • Județ: Ilfov
 • Localitate: Tunari
Vedeți pe Google Maps

Indicații rutiere

Prestigiul ne recomandă!

Firma noastră activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor. Ne-am câștigat experiența în Franța, executând lucrări la un nivel de calitate foarte exigent, conform standardelor de acolo.

Despre noi | Recenzii Facebook | Recenzii Google

Garanție 25 de ani

Casele vândute pe acest site vin însoțite de o garanție de 25 de ani girată contractual de firma noastră. De asemenea, ele beneficiază și de asigurare în caz de calamități.

Ce include garanția | Bonitate firmă

Solicitare vizionare

Contact

Vă invităm la biroul nostru de vânzări, de unde puteți obține mai multe detalii despre această casă, broșuri de prezentare, opțiuni de finanțare sau putem programa o vizionare.

Mihai Radu

Reprezentant vânzări
0761 618 188
Strada Mihai Eminescu, Nr. 21, Tunari, Ilfov
Luni - Vineri 11:00 - 19:00
Indicații de orientare
Alte imobile ale acestui utilizator

Aveți întrebări?

Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.