Case de vânzare direct dezvoltator

Familia ta merită un ambient curat!

Alătură-te celor peste 100 de beneficiari care au avut încredere în construcțiile noastre.

Case de vânzare Corbeanca

Direct Dezvoltator

Casă de lux Corbeanca

Livrare la cheie

Vilă de Lux Corbeanca

Despre noi

Suntem o firmă de construcții cu sediul în București și puncte de lucru atât în capitală, cât și în Tunari. Executăm construcții civile de peste 13 ani, având afaceri în România și Franța. În anul 2015 am lansat brand-ul CaseBineFacute.ro, acesta impunându-se ca cel mai cunoscut brand din domeniul construcțiilor rezidențiale. În 2018 am început să dezvoltăm propriile clădiri, devenind dezvoltator imobiliar.

CaseBineFacute CONS se ocupă cu construcția de case conform cerințelor beneficiarului (custom).

CaseBineFacute IMOB se ocupă cu construcția de case în regim de dezvoltator imobiliar, pentru vânzare.

Garanție 25 de ani

Toate imobilele vândute de noi vin cu o garanție de 25 de ani oferită de compania noastră. Spre deosebire de alte firme de construcții din piață care pot dispărea oricând, noi ne putem dovedi bonitatea și putem garanta în mod real imobilele din portofoliul nostru.

Facebook 4,7/5 din 87 de recenzii
Google 4,8/5 din 94 de recenzii

Consultanță gratuită

La biroul din Tunari vei găsi o echipă care îți stă la dispoziție în vederea clarificării oricăror nelămuriri. Dacă nu te-ai hotărât asupra a ce casă este potrivită pentru familia ta, colegii noștri îți vor oferi sfaturi care să te ajute să iei o decizie informată. Ulterior, poți stabili un program de vizionări care să se încadreze în agenda ta.

Case de vânzare

Dezvoltăm în următoarele localități

Click pe căsuțele de mai jos pentru a vedea ce imobile sunt disponibile în localitatea respectivă.

Cauți constructor?

Dacă nu ai găsit nicio casă în portofoliul nostru, te invităm la biroul din București pentru a-ți oferi consultanță gratuită în vederea ridicării unei case conform specificațiilor tale.

Totuși, înainte de a-ți asuma această sarcină, tine cont că o construcție se poate întinde de-a lungul mai multor ani și implică un efort considerabil mai mare în comparație cu a cumpăra o casă la cheie.

Contact construcții case

Comparați

Căutare în site