Constructii si proiecte case Apartamente Noi Bucuresti

Preț construcție casă la cheie (la gata) cu manoperă și materiale incluse

Actualizat la: 13 Februarie 2019

Sumar

Considerăm o casă ”la cheie” atunci când ea este gata de mobilat și utilat. Deoarece în această fază cel mai important cuvânt îl are beneficiarul în a alege aspectul finisajelor, stabilim doar limite de buget pentru elementele de decor.

Nu includem în niciuna dintre oferte acele elemente a căror personalizare are un impact foarte mare asupra prețului: terminalele electrice, obiectele sanitare, obiectele de iluminat și balustradele.

 1. Standard (780€/mp)
 2. Premium (980€/mp)
Share pe Facebook Inapoi sus

Ce includ toate prețurile unei case la cheie?

În primul rând, prețurile la cheie includ și realizarea casei la roșu și la gri, la nivelul de calitate corespunzător (Standard la Gri pentru Standard la Cheie).

Regulile de mai jos sunt valabile pentru toate tipurile de case executate de către noi:

Prețul construcției la cheie afișat pe site include automat următoarele elemente:

 • Consultanță pe tot parcursul proiectului: obținerea documentelor terenului, pregătirea proiectului, obținerea autorizației de construire.
 • Proiectare în faza DTAC – actele necesare pentru a obține autorizația de construire.
 • Organizare de șantier – transportul, cazarea și mesele muncitorilor, precum și depozitarea materialelor, paza șantierului și chiria utilajelor grele.
 • Manoperă – salariile muncitorilor de pe șantier, mâna de lucru.
 • Materiale – toate materialele de construcții pe care le implică lucrarea, inclusiv cele complementare (de exemplu cofrajele).
 • Toate taxele și impozitele (inclusiv TVA).

Prețul construcției la cheie afișat pe site NU include următoarele elemente:

 • Taxele percepute de autoritățile locale pentru eliberarea documentelor și avizelor solicitate.
 • Taxa pentru autorizația de construcție.
 • Dirigintele de șantier.

În ce condiții sunt valabile prețurile construcției la cheie afișate:

Prețurile noastre sunt variabile, ele fiind puternic influențate de factori precum regimul de înălțime, suprafața casei, nivelul de complexitate al arhitecturii, distanța față de un oraș mare sau perioada când doriți să construim.

Pe această pagină vom prezenta prețul construcției la cheie pentru cea mai des întâlnită combinație de factori: o casă cu mansardă, de 170mp construiți, într-o localitate de lângă București (la 10km), arhitectură tradițională. Din nou vă amintim că prețurile afișate includ și construcția la roșu și la gri.

Solicitați o ofertă pentru construcția la cheie a casei dumneavoastră

Dacă aveți deja o casă la roșu (sau la gri) sau pentru a obține un preț cât mai realist, vă recomandăm să ne faceți o solicitare de ofertă apăsând butonul de mai jos:

Solicitați Ofertă

Ce include prețul unei case la cheie?

Vă oferim o gamă flexibilă de prețuri, adaptată pentru oricine. Această gamă include 2 nivele: standard și de lux. Toate trei nivelele includ toate lucrările necesare unei case la roșu, deci chiar dacă alegeți nivelul standard, veți beneficia de o casă completă.

Diferența constă în calitatea materialelor și a soluțiilor de construcție folosite. În niciuna dintre variantele de mai jos nu s-a sacrificat rezistența construcției pentru a obține un preț mai bun.

Este important de menționat că aceste prețuri se aplică atunci când terenul este ideal. Pot apărea diferențe atunci când terenul este denivelat sau înclinat (în pantă), situație care ar necesita o fundație specială.

Elemente comune pentru toate cele trei variante de preț

În toate variantele de preț, zugrăvelile lavabile de la interior se vor realiza în culoarea albă iar pragurile de trecere între camere vor fi plasate sub foaia de ușă.

În rest, fiind în special lucrări de finețe, bugetul variază foarte mult în funcție de calitatea materialelor folosite.

Preț standard construcție casă la cheie

Varianta Standard (de la 770€/mp)

În varianta standard, se folosește un buget calitativ pentru pavaje dar și o centrală termică mai eficientă din punct de vedere energetic – ce duce la economii pe termen lung.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din beton armat, de 6 cm grosime și de 80 cm lățime.

Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă albă cu granulație de tencuială de minim 1,5mm.

Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă albă cu granulație de tencuială de minim 1,5mm.

Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 45 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. . Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. . Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 45 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Gresie standard
Gresie standard

Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 45 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.

Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 700 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din calorifere din oțel și centrală în condensație , având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite.

Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. În băi nu se vor monta prize decât la solicitarea beneficiarului. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.

Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Preț casă la cheie de lux

Varianta de Lux (de la 770€/mp)

În varianta de lux se pune accentul pe calitate și confort. Toate finisajele interioare vor beneficia de un buget sporit iar încălzirea se va face prin pardoseală.

Exterioare

Trotuarul exterior al casei se va realiza din beton armat, de 10 cm grosime și de 100 cm lățime.

Fațada va fi acoperită cu amorsă și tencuială decorativă albă cu granulație de tencuială de minim 2,5mm.

Soclul va fi decorat cu tencuială decorativă marmorată, specială pentru soclu.

Gresia de exterior (terase, balcoane) se va monta cu tot cu plintă și va avea un buget maxim de 90 Lei pentru un metru pătrat. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Interioare

Băile vor fi îmbrăcate în faianță până la cota superioară a ușilor. . Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

Bucătăria va beneficia de faianță pe toată lungimea blatului, pe o înălțime maximă de 60 cm de la nivelul blatului. Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de faianță va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți faianța.

În holul de la parter, în bucătărie și în băi se va monta gresie de interior cu plintă. . Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Suprafața instalată este limitată în funcție de suprafața totală a casei (de exemplu, o casă de 130mp construiți va beneficia de maxim 3mp). Bugetul maxim pentru un metru pătrat de gresie (în toate cele 3 încăperi) va fi de 80 Lei. Acesta este prețul de catalog afișat de magazinul de unde alegeți gresia.

Gresie de lux
Gresie de lux

Parchetul va fi montat în dormitoare și birouri și va beneficia de un buget de 80 Lei pentru un metru pătrat (preț de catalog). Împreună cu parchetul se va monta și plinta care va avea un buget maxim de 5 Lei pe metru liniar.

Ușile de interior vor veni la kit complet (toc, foaie de ușă, sliduri) și vor beneficia de un buget maxim de 1000 Lei/buc.

Instalații

Instalația termică va fi compusă din sistem complet de încălzire în pardoseală având o putere dimensionată conform suprafeței încălzite.

Instalația electrică va fi realizată din două panouri electrice, câte unul pe fiecare nivel, cu siguranțe automate marca Schneider Electric. În băi nu se vor monta prize decât la solicitarea beneficiarului. Pentru băi se va monta un disjunctor diferențial de tip iDPN Vigi care previne electrocutarea.

Instalația sanitară nu va suferi nicio îmbunătățire față de nivelul ”la gri” deoarece obiectele sanitare nu sunt incluse în preț în niciuna dintre variantele de preț.

Concluzii privind prețul unei case la cheie

Finisajele sunt foarte importante atât în aspectul casei cât și la îndeplinirea funcțiilor necesare pentru a aduce confortul dorit. De aceea finisajele trebuie să aibă o calitate superioară.

Alegerea modului în care doriți să finisați casa se poate face cu ajutorul experților, aceștia putând da mai multe detalii cu privire la materialele folosite și la avantajele aduse de folosirea unui anumit tip de material.

Părerea dumneavoastră contează!

Ajutați-ne să îmbunătățim site-ul completând formularul de mai jos!

Dacă doriți să fiți notificat după ce efectuăm modificarea, vă rugăm să ne lăsați adresa de e-mail.