Constructii si proiecte case Apartamente Noi Bucuresti

Servicii de construcții

Serviciile noastre

Pe această pagină vom prezenta pe larg ce servicii oferim și cum vă putem ajuta.

Deoarece am ales să descriem amănunțit fiecare serviciu, vă sugerăm să folosiți cuprinsul pentru a naviga ușor.

Dacă doriți să demarați cât mai repede construcția și nu aveți timp să vă documentați, ne puteți contacta completând formularul de mai jos. Un coleg vă va suna în cel mult 48 de ore pentru a stabili o întâlnire în care să vă oferim toate informațiile neceasare:

Consultanță construcții

Consultanță

Țintim să oferim servicii cât mai complete, de aceea începem cu serviciul de consultanță. El este prezent în toate celelalte servicii pe care îl oferim, fiind o componentă pasivă a acestora.

Înțelegem prin consultanță acel mix de informații, experiență și dedicare pe care îl punem la dispoziția beneficiarului, răspunzând la orice întrebare pe care acesta ar putea avea-o și clarificând orice nelămurire.

Arhitectura casa

Concept și proiectare

Unul dintre atuurile noastre este acela că facem proiectarea ”in-house”, adică avem propriul departament de arhitectură. Datorită acestui avantaj, putem ghida beneficiarul încă din faza de pre-proiectare, explicându-i ce oportunități are dar și ce riscuri implică felul în care alege să își compartimenteze viitoarea locuință.

Această consultanță vine în general direct din partea proiectantului, care îi și arată cum va ieși casa și chiar îl plimbă pe beneficiar prin ea, ilustrând avantajele și dezavantajele fiecărei modificări.

Cel mai des, procesul de proiectare și concept este realizat prin teleconferință, un proces în care beneficiarul, de la el de acasă, vede ceea ce face proiectantul și îi dă sfaturi telefonic. Astfel procesul de definire a conceptului este puternic accelerat, acesta deseori reducându-se la mai puțin de 30% din timpul consumat în forma tradițională de comunicare, în care beneficiarul venea de câteva ori pe săptămâna la biroul nostru sau schimbam e-mailuri.

Consultanta materiale constructii

Identificarea și alegerea materialelor ce vor fi folosite

Deseori beneficiarii se documentează direct de pe Internet în ceea ce privește materialele de construcții, majoritatea informațiilor venind direct de la cei care produc sau distribuie aceste materiale. Din cauza acestei practici, informațiile obținute nu pot fi mereu obiective.

În primele discuții referitoare la materiale căutăm să identificăm care sunt de fapt obiectivele țintite de către beneficiar: ce caută să obțină folosind acele materiale, de ce le-a ales și cum cred el că îl vor ajuta. Apoi o să îi prezentăm cazuri reale în care am folosit materialele respective și cum au funcționat ele pentru noi.

Astfel beneficiarul nu numai că își va testa prezumpțiile privind materialele alese, prin teste practice, dar va putea identifica și alternative la care nu s-a gândit în trecut și care poate că sunt mai potrivite pentru obiectivul țintit.

Eliberare certificat urbanism, autorizație construire, intabulare

Obținerea Documentelor

Obținerea documentelor necesare unei construcții este un proces obositor din cauza lipsei de comunicare din partea autorităților. Deseori se întâmplă ca un dosar depus să fie refuzat deoarece lipsește o hârtie de care au uitat funcționarii să vă spună.

Am venit în întâmpinarea acestei situații atribuind o parte din biroul nostru accelerării procesului de autorizare.

Avem un departament dedicat relației cu primăriile și autoritățile locale. Membrii acestui departament se vor ocupa cu pregătirea și depunerea documentației necesare în vederea avizării construcției. Ei vor obține documentele solicitate de primăria unde doriți să construiți și tot ei se vor ocupa de întocmirea dosarului exact așa cum cer funcționarii primăriei.

Datorită experienței acumulate în cadrul acestui departament, reușim să evităm majoritatea decalajelor provocate de procesul de obținere a autorizației și să demarăm construcția cât mai repede posibil.

Preț Consultanță

Costuri

Serviciile de consultanță sunt oferite în totalitate gratuit beneficiarilor care aleg să construiască cu noi, inclusiv deplasările și timpul proiectantului.

În sarcina beneficiarului rămân costurile cu taxele locale și cu studiile terenului (geotehnic și topografic).

Proiectare casa

Proiectare

Departamentul nostru de proiectare poate realiza toate documentele necesare pentru a construi o casă: planșele de arhitectură, cele de rezistență, instalațiile și amplasamentul.

Proiectare arhitectura casa

Arhitectură

Arhitectura casei se referă atât la aspectul exterior, cât și la felul în care aceasta este compartimentată.

Design exterior

Această componentă este deseori sinonim cu conceptul de arhitectură, majoritatea beneficiarilor crezând că arhitectura înseamnă doar ceea ce se vede la exterior.

În cadrul procesului de design exterior se va căuta realizarea unei armonii vizuale între aspectul elementelor constructive (stâlpi, acoperiș, terase, ferestre etc.) și cele decorative (glafuri, vopsea, decorațiuni din gips etc.).

Luam în calcul atât cromatica și formele acestor elemente, cât și poziționarea lor. Rezultatul final fiind o randare foto-realistă a viitoarei case.

Randare casa clasica
Randare casa moderna

Compartimentare

Având în vedere că majoritatea timpului va fi petrecut în interiorul casei, compartimentarea acesteia devine foarte importantă.

Înțelegem prin compartimentare configurarea suprafețelor folosibile ale camerelor și amplasamentul camerelor în cadrul locuinței astfel încât rezultatul final să fie o îmbinare între util și comod.

Țintim să respectăm standardele legale însă rămânem flexibili și căutăm să oferim o soluție de compartimentare croită pe nevoile beneficiarului.

În majoritatea cazurilor, aceste planimetrii sunt făcute împreună cu beneficiarul prin teleconferință. Astfel nu numai că există un control extins asupra lor dar putem ilustra exact cât de încăpătoare va fi fiecare cameră prin intermediul unor tururi virtuale.

Compartimentare casa - planimetrie
Compartimentare casa - planimetrie 2

Design interior

Deși nu este o componentă tradițională a arhitecturii, designul interior este foarte important pentru a livra ceea ce arhitectura își propune: o armonie holistică, integrată dintre casă și locuitor. Scopul designului interior este acela de a crea o punte finală între duritatea construcției și sensibilitatea omului. Astfel, prin elementele de design interior, casa rezonează perfect cu caracterul celor care stau în ea și astfel se creează acel sentiment de confort și siguranță pe care ni-l dorim de la o locuință.

Lăsăm designul interior la urmă deoarece ne dorim să cunoaștem cât mai bine beneficiarul înainte de a-i face orice propunere. Vrem să identificăm ce anume își dorește acesta de la noua lui locuință și cum s-a gândit să își îndeplinească această dorință.

Design interior
Design interior 2

Proiect rezistență casă

Rezistență

Proiectul de rezistență se face în conformitate cu normativele în vigoare. El este elaborat pe baza studiilor realizate la teren astfel încât structura casei să treacă testul timpului.

Această componentă a proiectului tehnic este deosebit de importantă deoarece ea controlează două aspecte critice pentru beneficiar: prețul total și durabilitatea.

Prețul este direct proporțional cu rezistența casei la cataclisme. Deoarece proiectantul este unul dintre giranții garanției lucrării, el se va asigura că nicio circumstanță nu va afecta rezistența casei. De aceea, majoritatea beneficiarilor care vin la noi cu proiectul deja făcut au adevărate castele pe foaie însă ei își doresc doar o casă normală. Este bine să ridicați o casă care să reziste unui cutremur de 9 grade Richter însă este puțin probabil că veți fi supus vreodată acestui test. În nefericita situație în care chiar apare un astfel de dezastru, integritatea casei va fi ultima dumneavoastră grijă.

Controlând întregul proces de proiectare, ne asigurăm că noua dumneavoastră locuință este conformă normativelor în vigoare și a cerințelor terenului pe care construiți însă fără a adăuga elemente care nu sunt necesare. Cele mai des întâlnite astfel de elemente sunt stâlpi ranforsați cu fier-beton în exces și ziduri prea groase (30-35cm). Aceste două elemente pot crește prețul lucrării la roșu cu peste 40%.

Fiind atât proiectant, cât și constructor ne asumăm o foarte mare parte din garanție, fapt pentru care nu vom sacrifica în niciun fel integritatea și calitatea structurală a lucrării, ci doar vom elimina excesul.

Proiectul de rezistență va cuprinde:

Plan sapatura

Planurile pentru săpături

Aceste planșe determină ordinea și forma în care trebuie să executăm săpăturile pentru fundație.

Plan cofrare si armare fundatii

Planurile pentru cofrarea și armarea fundațiilor

În această planșă se va stabili clar fierul folosit la armarea fundației și cofrajele care vor da forma acesteia.

Plan cofrare si armare placa beton

Planurile pentru cofrarea și armarea plăcilor de beton

Planșele acestea reprezintă plăcile de beton ce vor despărți nivelele casei. Ele vor ilustra ce fier se va folosi și în ce ansamblu va fi acesta modelat pentru a rezulta rezistența necesară.

Plan cofrare si armare stalpi si grinzi de beton

Planurile pentru cofrarea și armarea stâlpilor și a grinzilor

Stâlpii și grinzile sunt elementele care preiau și transmit cea mai mare parte din greutatea casei. În aceste planșe este detaliat cum vor fi armați și cofrați stâlpii și grinzile.

Plan cofrare si armare scari interioare din beton

Planurile pentru cofrarea și armarea scărilor din beton

În aceste planșe ilustrăm cum vor fi construite scările interioare din beton dar și cele exterioare dacă este cazul.

Plan sarpanta acoperisuri case

Planurile pentru construcția șarpantei

Șarpanta este un element în general de o complexitate mare ridicată. Aceste planuri reprezintă în detaliu fiecare componentă a șarpantei.

Detalii elemente structurale

Detalii ale structurii de rezistență

În aceste planșe se vor descrie cu lux de amănunte forma fiecărui element structural și materialele folosite pentru construcția acestuia.

Extras fier beton fundatie casa

Extrasul pentru armături

Această listă enumeră materialele folosite la armătura fundațiilor, a plăcilor de beton, a grinzilor și a stâlpilor. Printre acestea enumerăm: fier (oțel) beton fasonat, etrieri, plasă sudată și altele.

Deviz de lucrari

Devizul de lucrări și listele de cantități

Aceste liste vor include o detaliere a lucrărilor care vor fi executate și a materialelor folosite. În cazul lucărilor mari, acest deviz poate fi foarte detaliat, incluzând orele de lucru și grafice de lucrări (Gantt Chart).

Memoriu tehnic

Memoriul tehnic și verificarea proiectului de rezistență

Memoriul tehnic este un document care informează autoritățile locale privind intenția de a construi. Ele include detalii relevante solicitate de primărie. Întreg proiectul de rezistență este verificat și parafat de un expert.

Proiect instalații

Instalații

Parte din Proiectul Tehnic sunt planșele pentru instalații. Acestea vor fi realizate în conformitate cu nevoile și solicitările beneficiarului. La fel ca și celelalte planșe, acestea sunt făcute in-house de către proiectanții noștri.

În realizarea planșelor de instalații se vor lua în calcul aspecte precum materialele ce vor fi folosite, soluțiile ce vor fi aplicate (de ex. încălzire convențională sau în pardoseală) dar și considerente estetice.

Planșele de instalații includ:

Proiect instalatie electrica casa

Planșe pentru instalația electrică

Aceste planșe ilustrează clar circuitul cablurilor electrice dar și a celor speciale (rețea, telefon, securitate etc.).

Proiect instalatie termica casa

Planșe pentru instalația termică

În planșele instalației termice se vor lua în calcul traseele conductelor dar și soluția aleasă pentru această instalație.

Proiect instalatie sanitara casa

Planșe pentru instalația sanitară

Aceste planșe vor include circuitul rețelei de aprovizionare cu apă proaspătă și a celei de evacuare a apei menajere.

Pret proiect casa

Costuri pentru proiectare

În situația în care consutruiți cu noi, veți primi gratuit serviciul complet de proiectare.

În caz contrar, costul proiectului tehnic variază în funcție de complexitatea acestuia și de mărime. Pentru a vedea ultimul preț pe metru pătrat pentru proiectare, vă invităm să vizitați pagina dedicată acestui subiect făcând click pe butonul de mai jos:

Tarife pentru proiectare

Constructii case la rosu

Construcții de case în faza ”la roșu”

Materiale incluse constructie casa la rosu

Ce etape și ce materiale include construcția la roșu

O casă la roșu include următoarele etape:

Organizare de santier

Organizarea de șantier

Procesul de organizare de șantier implică pregătirea șantierului pentru lucrare. În cadrul acestui proces se stabilește unde și cum vor fi cazați muncitorii, unde vor fi depozitatea materialele de construcții, cine va asigura securitatea șantierului și cine se va ocupa cu evacuarea deșeurilor. În general, noi ne asumăm toate aceste sarcini, ele fiind parte din contract.

Trasare si sapatura fundatie

Trasare și săpături

Trasarea fundației se face conform planșelor de săpături. Odată trasată se efectuează săpătura propriu-zisă. Aceasta se face fie mecanizat, fie la mână, în funcție de complexitatea ei.

Armatura fundatie casa

Armare, cofrare și turnare elemente din beton

Toate elementele de beton sunt armate și cofrate conform proiectului de rezistență. Turnarea se face mecanizat, cu ajutorul unei pompe de beton. Apelăm la cel mai apropiat furnizor cu care avem colaborare. Betonul trebuie să corespundă proiectului de rezistență și va veni însoțit de certificatul de conformitate.

Pereti porotherm casa

Ridicare ziduri exterioare și pereți despărțitori

Pereții vor fi ridicați din materialul ales de beneficiar (cărămidă ceramică sau BCA). Aceștia sunt construiți folosind metode tradiționale astfel încât peretele să iasă drept.

Sarpanta acoperis

Șarpanta acoperișului

Șarpanta va fi ridicată din lemn de construcții conform proiectului de rezistență. Etapa ”la roșu” include lucrările până la șarpantă, nu și astereala (scândurile care vin bătute peste aceasta).

Pret constructie casa la rosu

Costuri

Prețurile pentru construcția la roșu variază în funcție de mulți factori precum complexitatea lucrării sau materialele folosite. Mai jos puteți vedea prețuri orientative pentru cele trei nivele de finisaj pe care le oferim:

Pret constructie casa la rosu Bucuresti

Standard

Sumar:

 • Ziduri principale din cărămidă Porotherm Robust de 25cm;
 • Pereți interiori din cărămidă Porotherm NF de 11.5cm;
 • Izolație sub pardoseală de 5cm grosime;
 • Elevație soclu 45cm.
280€

pe mp construit

Detalii

Pret constructie casa la rosu de lux Bucuresti

Premium

Sumar:

 • Ziduri principale din cărămidă Porotherm Robust de 30cm;
 • Pereți interiori din cărămidă Porotherm NF de 25cm;
 • Izolație sub pardoseală de 10cm grosime;
 • Elevație soclu 45cm.
340€

pe mp construit

Detalii

Solicitați o ofertă

Dacă doriți să construiți o casă la roșu, vă invităm să completați formularul de mai jos iar în scurt timp vă vom contacta:

Constructii case la cheie

Construcții de case în faza ”la cheie”

Materiale incluse constructie casa la cheie

Ce etape și ce materiale include construcția la cheie

O casă la cheie include următoarele etape:

Finisaje interioare

Finisajele interioare

În această etapă se vor turna șapele (mecanizat) și se vor instala pavajele (gresie, faianță, parchet) și se vor vopsi pereții.

Montare centrala termica

Finalizarea instalațiilor

Se vor finaliza instalațiile prin montarea terminalelor pentru instalația electrică, a centralei și a radiatoarelor pentru cea termică, precum și alte lucrări de finețe pe care acestea le implică.

Montare usi interior

Montarea ușilor de interior

Se vor finaliza instalațiile prin montarea terminalelor pentru instalația electrică, a centralei și a radiatoarelor pentru cea termică, precum și alte lucrări de finețe pe care acestea le implică.

Finisaje exterioare

Finisajele exterioare

În cele din urmă se vor realiza ultimele detalii ale finisajelor exterioare: vopsea, instalare decorațiuni, finalizare terase etc..

Pret constructie casa la cheie

Costuri

La fel ca și la celelalte variante, prețurile pot varia foarte mult în funcție de calitatea materialelor folosite și de complexitatea lucrărilor. Vă prezentăm principalele variante de preț și ce includ ele:

Pret constructie casa la cheie Bucuresti

Standard

Sumar:

 • Buget pentru gresie, faianță și parchet: 45 Lei/mp;
 • Încălzire cu calorifere, centrală termică prin condensație;
 • Buget pentru ușile de interior: 700 Lei/buc;
 • Trotuarul în jurul casei de 6 cm grosime și 80 cm lățime.
580€

pe mp construit

Detalii

Pret constructie casa la cheie de lux Bucuresti

Premium

Sumar:

 • Buget pentru gresie, faianță și parchet: 80 Lei/mp;
 • Încălzire prin pardoseală, sistem complet;
 • Buget pentru ușile de interior: 1000 Lei/buc;
 • Trotuarul în jurul casei de 10 cm grosime și 100 cm lățime.
780€

pe mp construit

Detalii

Solicitați o ofertă

Dacă doriți să construiți o casă la cheie, vă invităm să completați formularul de mai jos iar în scurt timp vă vom contacta:

Pareri constructie casa la cheie

Exemple de lucrări

Majoritatea clienților ne solicită lucrări ”la cheie”, de aceea vă invităm să vedeți toate lucrările din portofoliul nostru:

Portofoliu - Lucrări Rezidențiale

Părerea dumneavoastră contează!

Ajutați-ne să îmbunătățim site-ul completând formularul de mai jos!

Dacă doriți să fiți notificat după ce efectuăm modificarea, vă rugăm să ne lăsați adresa de e-mail.