Constructii si proiecte case Apartamente Noi Bucuresti

Despre Case Bine Facute

Case Bine Facute

Despre Noi

Cine suntem?

Suntem o alianță realizată din 5 ingineri constructori și 3 experți în marketing-ul on-line, o fabrică de case din lemn și două depozite de materiale de construcții.

Ne-am unit resursele pentru a umple un vid prezent pe piața din România: un website tip portal care să servească atât ca și instrument de informare, cât și ca sursă de lucrări pentru grupul nostru de firme.

Misiune

Scopul nostru principal este de a ne folosi experiența și resursele pentru a crea cea mai bună sursă de informare disponibilă pentru utilizatorii de internet care doresc să își construiască o casă.

Realizând acest scop, profitul va veni natural, prin faptul că majoritatea celor care citesc informațiile de pe acest site, probabil că ne vor contacta atunci când iau decizia de a construi.

Dorim ca site-ul să fie un mijloc de informare, nu o sursă de profit. De acea, la noi pe site nu veți găsi reclame sau ferestre care să vă invadeze spațiul vizual, ci doar informație într-o formă cât mai abundentă și mai clară.

Toate articolele noastre sunt scrise astfel încât să ajungeți cât mai rapid la informația căutată. Ele sunt construite pe baza celor mai frecvente întrebări adresate online, relevante pentru subiectul pe care îl abordează articolul.

De unde am pornit și unde ne-am propus să ajungem?

Site-ul a pornit în vara anului 2015 ca un concept care s-a materializat în toamna aceluiași an. La acea vreme, alianța care a întemeiat brand-ul CaseBineFacute era formată doar dintr-un inginer constructor și un expert în marketing.

În 2016 am cunoscut un succes mai mare decât am prevăzut, fapt pentru care am căutat și invitat în grupul nostru o serie de parteneri care ne-au permis să ne flexibilizăm oferta dar și să realizăm un sistem de marketing mult mai eficient.

Astăzi, la sfârșitul lui 2016, putem realiza o gamă foarte largă de construcții, de la case mici, sub 100mp și până la hale industriale de peste 1000mp sau chiar și catedrale. Am adus parteneri care să poată satisface cererea pentru case din lemn ieftine dar și parteneri care să poată oferi case din metal foarte calitative. Dorința noastră a fost să putem servi o gamă cât mai largă de beneficiari, oferindu-le servicii calitative la un preț cât mai mic posibil, prin prisma volumului uriaș adus de promovarea pe Internet.

În viitor, începând cu anul 2017, dorim să promovăm mai agresiv casele pasive – foarte eficiente energetic. De la sisteme avansate de izolație și până la sisteme de generare și stocare de electricitate. Căutăm să stabilim parteneriate cu numele care stau în avangarda acestui domeniu, precum Tesla și să aducem tehnologiile lor pe piața din România, sperând că vor fi adoptate și că vor contribui la un viitor mai curat pentru lumea întreagă.

Cel mai bun raport preț-calitate

Faptul că ne găsim lucrările online ne permite să lucrăm eficient și să ne facem echipe specializate pentru fiecare etapă a construcției în parte. Acest mod de lucru ne permite să dăm prețuri deosebit de competitive, chiar și în condițiile în care toate lucrările se fac pe acte, plătind taxe.

Un alt factor determinant este acela că, spre deosebire de competitorii noștri, noi ne facem marketing-ul intern. O parte din asociații firmei noastre sunt specialiști în marketing, doi dintre ei încă lucrând în cadrul unor agenții de marketing online prestigioase, din Silicon Valley – nucleul marketing-ului online. Astfel, beneficiem de servicii de promovare superioare celor de agenție, la un cost mult mai mic.

Toate aceste aspecte se reflectă în prețul final pe care îl plătește beneficiarul. Practic, volumul de lucru ne permite să lucrăm cu un preț mic, modest, chiar dacă avem un marketing foarte eficient și peste 50 de muncitori pe șantiere.

Inginerii care fac parte din firma noastră au zeci de ani în construcții, majoritatea începându-și cariera înainte de Revoluție. Datorită acestui aspect, nu există lucrare pe care să nu o putem realiza. De la construcții mici, până la construcții mari sau reparații, avem o ofertă foarte variată și flexibilă menită să acopere o arie largă de solicitări.

Pentru a vedea o mostră din experiența de lucru a celor care poate că vă vor construi casa, vă invităm pe pagina Testimoniale (din meniul de sus). Acolo veți vedea studii de caz de la lucrările venite prin site dar și imagini de la lucrările dinainte site-ului – cele de la care am obținut aprobarea.

Cea mai bună verificare este cea de pe șantier. Solicitați o întâlnire cu un reprezentant din cadrul firmei noastre și alegeți unul dintre șantierele în lucru. Nu numai că veți vedea cum lucrăm, dar veți putea discuta și cu beneficiarii care ne-au ales.

Garanția calității

Pentru noi, garanția calității o reprezintă în primul rând experiența celor care construiesc casele beneficiarilor care ne aleg. Doar experiența în domeniu face diferența dintre o lucrare conform standardelor de siguranță și calitate stabilite în contract și o lucrare în care compromisurile devin regulă.

Contractele noastre precizează o garanție de extinsă pentru structura de rezistență. De asemenea, oferim soluții și pentru cei care doresc garanții extinse (de exemplu de garanție de bună execuție). Momentan lucrăm la o metodă de a construi folosind fondurile noastre dar cu scrisoare de garanție bancară din partea beneficiarului – astfel eliminând nesiguranța din ambele părți.

Beneficiarii care lucrează prin bancă (80% dintre lucrările noastre) folosesc un sistem de garanție introdus forțat de către bancă. În aceste cazuri, lucrăm doar cu fondurile noastre, banca făcând plata doar în urma unei expertize din partea unui evaluator profesionist. Nu ne-am confruntat niciodată cu situația în care banca a refuzat o plată.

Garanția intră în vigoare atunci când lucrarea este efectuată și este girată de minim patru părți (toți pot fi trași la răspundere penal): constructorul (noi), dirigintele de șantier, proiectantul și reprezentantul autorităților locale. Dacă lucrați cu banca, responsabil devine și evaluatorul băncii.

Marketing agresiv

Mulți competitori ne reproșează că o bună parte din prețul nostru este marketing. În lipsa informațiilor, ei compară situația noastră cu situația lor: necesitatea de a plăti serviciile de marketing și promovare pentru a câștiga clienți.

Din cauza gradului ridicat de concurență din piață, o agenție serioasă de marketing va încasa de la o firmă de construcții peste 5.000€ lunar numai pentru consultanță și SEO. La acesta se adaugă un cost de minim 10.000€ lunar pentru promovare (AdWords sau Facebook Ads). Acest cost, de aproape 200.000€/an se reflectă în prețul dat mai departe către client de firma respectivă.

Noi suntem singura companie dintre primele 5 cele mai vizibile care nu are niciun cost de consultanță și nici de promovare. Deși avem un departament de marketing, acesta se ocupă doar cu a scrie conținutul – textele. Aceasta este partea ieftină a costului de marketing.

Partea scumpă, consultanța de specialitate, cea care este plătită cu peste 100$/oră este făcută în mod gratuit de către 3 dintre asociații firmei. Toți trei au experiență de peste 10 ani fiecare în marketing online, doi încă lucrând în agenții foarte mari din SUA. Fiecare este specializat pe un anumit aspect al optimizării pentru motoarele de căutare (SEO). Împreună pot realiza un sistem de SEO atât de eficient încât elimină în totalitate nevoia de promovare – cei 10.000€/lună care sunt plătiți de site-urile pe care le vedeți primele (cu eticheta Anunț) în rezultatele căutărilor pe Google.

De aceea, în prețul nostru, componenta de marketing ocupă foarte puțin (sub 1%). Preferăm să încărcăm prețul cu materiale de calitate superioară pentru a ne asigura că acoperim cu ușurință garanția de 50 de ani pe care o oferim.

Părerea dumneavoastră contează!

Ajutați-ne să îmbunătățim site-ul completând formularul de mai jos!

Dacă doriți să fiți notificat după ce efectuăm modificarea, vă rugăm să ne lăsați adresa de e-mail.