0735 243 510

[email protected]

Case Bine Făcute: Păreri și Studii de Caz

Părerile celor care au lucrat cu noi și studii de caz cu construcțiile realizate până acum

Bine ați venit!

Pareri Case Bine Facute

Pe această pagină veți găsi părerile celor care au lucrat cu noi dar și studii de caz detaliate de la șantierele noastre. Vă invităm să răsfoiți fiecare lucrare pentru a descoperi mai multe detalii despre cum am executat-o.

Pentru a începe, alegeți unul dintre tipurile de lucrări enumerate mai jos:

Construcții Rezidențiale

Pareri Firma Constructie Case, Vile, Blocuri, Cartiere

Pareri Case Bine Facute - Constructii case

Imagini de la lucrările noastre cu destinație rezidențială: case, vile, blocuri etc..

Vedeți Lucrări

Construcții Comerciale

Pareri Constructii Birouri, Centre comerciale, Pensiuni, Hoteluri

Pareri Case Bine Facute - Constructii cladiri birouri

Imagini de la lucrările noastre pentru firme: sedii, clădiri birouri, centre comerciale etc..

Vedeți Lucrări

Construcții Industriale

Pareri Constructii Hale Industriale, fabrici, centre logistice

Pareri Case Bine Facute - Constructii hale industriale

Imagini de la șantierele pentru industrie: hale, unități de producție etc..

Vedeți Lucrări

Construcții Publice

Pareri Constructii primarii, parcuri, scoli, gradinite

Pareri Case Bine Facute - Constructii primarii si gradinite

Lucrări pentru localități/uz public: primării, grădinițe, piețe etc..

Vedeți Lucrări

Construcții de Cult

Pareri Constructii Manastiri, Biersici, Chilii, Catedrale

Pareri Case Bine Facute - Constructii Biserici, Chilii, Catedrale

Șantiere speciale, pentru lăcașuri de cult: catedrale, biserici etc..

Vedeți Lucrări

Alte Servicii

Pareri Tencuieli Mecanizate, Sape Mecanizate, Hidroizolatii Sika

Pareri Case Bine Facute - Tencuieli Mecanizate, Hidroizolatii Bucuresti

Lucrări secundare: hidroizolații, tencuieli mecanizate etc..

Vedeți Lucrări

Construcții rezidențiale

În această rubrică veți găsi studii de caz despre lucrările din sectorul rezidențial, în special case și vile.

Pareri Case Bine Facute - Casa Bucuresti Laura

Beneficiar: Laura N

Această casă în stil modern, de 210 mp construiți este una dintre primele lucrări pe care le-am executat de când am pornit site-ul. Cu ale ei 5 camere și 3 băi, este de asemenea una dintre cele mai mari lucrări individuale pe care le-am executat pe partea rezidențială. Am fost contractați pentru toate lucrările, de la proiectare la finisaje.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Berceni Alex P

Beneficiar: Alexandru P

O casă simplă și eficientă pentru un beneficiar tânăr. Această construcție de 92 mp a fost contractată doar pentru partea de structură (roșu), restul urmând a fi realizat de beneficiar în regie proprie întrucât aceasta este pasionat de bricolaj. Mărimea casei a fost determinată de suprafața parcelei - a trebuit să lase spațiu pentru o curte mare.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Alexandru Tuncu

Beneficiar: Alexandru T

Tot în Berceni, chiar lângă casa descrisă mai sus, se află și construcția celui de-al doilea Alexandru. Casa lui este puțin mai mare, de 156 și include 4 camere , dintre care trei dormitoare și două băi, în regim parter. Am fost contractați pentru a face întreaga lucrare, inclusiv încălzirea în pardoseală și împrejuirea - gardul și porțile.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Corbeanca Cristian

Beneficiar: Cristian C

Prima lucrare luată prin intermediul site-ului ne-a dus la Corbeanca, unde dl. Cristian a ales să construiască o casă de 190 mp în regim parter și etaj. Pentru acastă lucrare am executat doar partea de manoperă, beneficiarul preferând să se ocupe de materialele de construcții - ceea ce nu s-a dovedit a fi cea mai bună alegere.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Timisoara Nicolae

Beneficiar: Daniel N

Cea de-a doua lucrare contractată la Timișoara a venit cu o serie de probleme cauzată de bancă - procesarea dosarului a durat mai mult decât era normal. Beneficiarul ne-a contractat pentru construcția la cheie, cu materialele noastre incluse. Am realizat totul, de la consultanța pentru obținerea documentelor, până la proiectare și construcție.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Deta Petronela

Beneficiar: Petronela B

Prima lucrare contractată în vestul țării a venit din localitatea Deta, județul Timiș, la 25km de Timișoara. Aceasta a fost o casă mică pentru o familie cu un copil. Beneficiarul, doamna Petronela, ne-a găsit pe Facebook și a ales să facă mai întâi proiectul cu noi iar apoi construcția în sine. Am avut câteva probleme cu aprovizionarea la Deta.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Bucuresti George

Beneficiar: George S

Dl. George a dorit o casă mare, luxoasă, care să profite la maxim de terenul generos pe care îl deține în București. Ne-a găsit la o altă lucrare, a doamnei Laura, i-a plăcut foarte mult cum lucrăm și ne-a ales să îi construim casa după ce a văzut pe site și celelalte lucrări ale noastre. Ne-a contractat pentru toate etapele, inclusiv proiectare.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Balotesti Cornelia

Beneficiar: Cornelia S

Doamna Cornelia a dorit o casă modernă, într-un loc liniștit și curat, în care să își crească viitorul copil. A achiziționat un teren în Balotești, lângă lac, și ne-a contractat după ce ne-a văzut pe Facebook pentru a ne ocupa de toate aspectele construcției - de la pregătirea dosarului pentru contractarea creditului și până la construcția la cheie.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Samurcasi Bogdan

Beneficiar: Bogdan S

La fel ca majoritatea celorlați beneficiari, dl. Bogdan ne-a găsit pe Internet căutând un constructor care să poată oferi servicii integrale. A ales să lucreze cu noi datorită recomandărilor de la ceilalți beneficiari dar și datorită serviciile de consultanță și pregătire dosar pentru bancă pe care le-am putut oferi. Am fost contractați pentru construcția la cheie.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Casa Constanta Rodica

Beneficiar: Rodica M

Una dintre primele lucrări contractate prin noul site. Deși contractul a fost semnat la începutul lui 2016, nici măcar până la sfârșitul anului autoritățile constănțene nu au eliberat toate documentele necesare construcției. Sperăm ca în primăvara lui 2017 să putem demara construcția, după mai mult de un an de amânări din partea primăriei.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Case Snagov

Beneficiar: Antonio N

Cele două case construite pentru dl. Antonio fac parte dintr-o inițiativă proprie de a intra pe piața imobiliară. Ele au fost construite la Snagov, sunt moderne și la data redactării acestui text urmau a fi puse la vânzare. Am fost contractați pentru a realiza întreaga lucrare, de la proiectare la construcția la cheie, împrejmuirea rămânând în sarcina clientului.

Detalii

Construcții Comerciale

În rândurile de mai jos veți vedea lucrările de tip comercial pe care le-am executat și pentru care am obținut aprobarea beneficiarilor de a le publica.

Pareri Case Bine Facute - Sediu Firma Snagov

Sediu Firmă

Sediul acestei firme este conceput ca fiind mai mult o destinație de vacanță pentru angajații săi. El include o sală mare de festivități, un foișor în acoperiș, demisol cu pistă de bowling, saune și jacuzzi. Curtea, cu deschidere spre lac, cuprinde un teren de tenis și un debarcader. Ne-am ocupa de structura de rezistență și finisajele la gri.

Detalii

Construcții Industriale

Mai jos vom adăuga construcțiile industriale la care am lucrat și pentru care am luat aprobarea de a le face publice. Momentan am publicat doar hala de mai jos dar suntem în curs de a publica în 5 lucrări (imediat ce obținem acordul beneficiarilor).

Pareri Case Bine Facute - Hala Industriala

Hală Industrială

Această hală a fost construită în anul 2015 de una dintre cele 5 firme de construcții care acum fac parte din grupul nostru. Ea are o suprafață de 1600 mp și include o clădire de birouri în interiorul ei. Este realizată din panouri sandwich, are o înălțime de 10 m și deschidere de 20 m. Am realizat structura de rezistență și confecțiile metalice.

Detalii

Construcții Publice

Una dintre firmele din grupul nostru a fost deseori subcontractată pentru diferite lucrări ce țin de domeniul public. Mai jos vă prezentăm pe cele mai importante dintre acestea.

Pareri Case Bine Facute - Statie de epurare

Ștație de Epurare

Această construcție a fost inaugurată în anul 2016 și este una dintre cele mai moderne stații din județul Dâmbovița. Ea include numeroase bazine și clădiri toate având un grad similar de dificultate. Am realizat lucrările pentru aproape toate bazinele și clădirile ce compun această stație de epurare.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Sala de Sport

Sală Polivalentă de Sport

Pentru această sală de sport am construit doar structura de rezistență: fundații, pereții, stâlpii și confecțiile metalice ale acoperișului. Ea are 12 m înălțime și deschidere de 24 m. Este a doua sală de sport ca mărime din județul Dâmbovița, ea are 300 de locuri pe scaune și o suprafață totală de 1400 mp.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Piață Agro-alimentară

Piață Agro-alimentară

Inaugurată în anul 2006, această piață agro-alimentară are o înălțime de 10 metri și 3 dechideri, fiecare a câte 8 metri. Ne-am ocupat în întregime de execuția acesti lucrări, de la structura de rezistență și până la finisaje. Am contribuit chiar și la partea de proiectare recomandând soluția optimă pentru a compartimenta spațiul.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Constructie Gradinita Municipiu

Grădiniță

Construcția aceasta, de 300 mp avea să ajungă cea mai mare grădiniță din oraș. Ne-am ocupat de construcția ”la cheie” pentru clădirea în regim parter plus etaj. Deși o lucrare aparent ușoară, construcția acestei grădinițe a prezentat dificultăți din cauza terenului pe sub care treceau multe conducte, inclusiv o magistrală de gaze.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Constructie Primarie Comuna

Primărie

Fiind poziționată într-o comună de munte, această primărie a prezentat mici dificultăți din cauza terenului deosebit de greu de excavat. Am fost subcontractați să efectuăm toate lucrările, de la structura de rezistanță și până la instalații și finisaje. Clădirea în regim demisol, parter și etaj are 250 mp și a fost dată în folosință în anul 2007.

Detalii

Construcții de Cult

Lăcașurile de cult sunt clădiri deosebit de complicate iar cine ajunge să ridice o astfel de construcție cu succes este considerat un adevărat maestru. Inginerii noștri au ridicat 4 biserici, o catedrală și mai multe chilii (clădiri de acomodare călugări). Momentan am publicat doar catedrala, vom reveni și cu următoarele lucrări odată ce obținem permisiunea beneficiarilor și recuperăm imaginile din timpul construcției.

Pareri Case Bine Facute - Constructie Catedrala

Catedrală Ortodoxă

Comisionată de Mitropolia Târgoviștei, Catedrala Petrolistului are o înălțime de 15 m, o amprentă de 300 mp și include numeroase elemente structurale complexe precum arcade lungi, planșe cu grinzi înclinate și turle. Pentru această construcție am realizat toate lucrările de rezistență și finisaj (mai puțin picturile), inclusiv confecțiile metalice.

Detalii
Pareri Case Bine Facute - Chilii Mânăstire

Chilii Mânăstire

Pentru această lucrare am executat doar partea de construcția la gri și finisale interioare/exterioare, inclusiv selecția și montajul elementelor de decorațiune. A fost o lucrare simplă, singurele dificultăți apărând din cauza poziției izolate a construcției - în inima munților Bucegi.

Detalii

Recenzii pe Rețele de Socializare

Case Bine Facute Pareri pe Retele de Socializare

Unele dintre cele mai obiective surse de recenzii sunt rețelele de socializare deoarece acolo nu putem controla ce să fie publicat și ce nu. Vă invităm să citiți ceea ce au spus cei care au interacționat cu noi pe fiecare dintre cele două rețele de mai jos:

Păreri pe Facebook Păreri pe Google

Păreri Utilizatori CaseBineFacute.ro

Părerile de mai jos vin în urma solicitării colegilor noștri prin intermediul chat-ului live al site-ului dar și din vechiul formular de recenzie. Ele sunt așa cum au fost scrise de către autori.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 Aprilie 2016

Subiect: Recomand!

am construit cu casebinefacute si mi-a placut foarte mult cum am lucrat cu ei, am apreciat promptitudinea cu care mi-au raspuns la mesaj. partea si mai buna este ca au terminat mai devreme decat planuiam. recomand!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Aprilie 2016

Subiect: Foarte ok!

Am construit si io cu casebinefacute..totul a fost ok, fara incidente...parerea mea e ca au fost destul de rapizi.

4din 5 stele.

Nume:

Data: 17 Aprilie 2016

Subiect: TOTUL A MERS LIN

AM LUCRAT CU CASEBINEFACUTE ACU CEVA TIMP.MI.AU ADUS MATERIALE MAI BUNE DECAT ALEA PE CARE LE AVEAU PE SAITUL LOR SUNTEM MULTUMITI DE CEA IESIT.

4din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Aprilie 2016

Subiect: INCANTAT

Am construtit cu cei de la casebinefacute. Toate bune si frumoase pana la pret...a fost putin mai scump decat ma asteptam din cauza proiectantului ca a pus mai multe materiale decat trebuia.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Mai 2016

Subiect: cam scump

Si eu am construit cu ei. Am stabilit toate detaliile impreuna, doar ca a durat muuult mai mult fata de cum planuiseram initial, ceea ce m-a incurcat putin...dar pana la urma am finalizat cu succes

4din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Mai 2016

Subiect: in regula

am lucrat cu casebinefacute anul asta.inainte de ei apelasem la altii care miau facut o treaba de mantuiala.da din fericire astia de la casebinefacute au putut sa repare tot ce erea stricat. ce sa mai...a fost cum trebuie.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Mai 2016

Subiect: reparatie

Am construit cu astia de la casebinefacute. si intradevar casa a iesit bine da ce m.a deranjat a fost ca materialele au fost mai scumpe, aveam un buget acolo.da pana la urma firma a platit majorarile alea.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 19 Mai 2016

Subiect: AM CONSTRUIT

AM APELAT SI EU LA CASEBINEFACUTE PENTRU CA HABAR NAVEAM CE MODEL SA ALEG ERA SA AMAN CONSTRUCTIA. M.AU AJUTAT MULT SI CU MODELU SI CU TOT SI II RECOMAND

4din 5 stele.

Nume:

Data: 19 Mai 2016

Subiect: de ajutor

am incercat si io sa lucre cu casebinefacute da cica nu se putea in zona mea asa ca ei mi;au zis de un constructor de care pan la urma am fost multumit

5din 5 stele.

Nume:

Data: 19 Mai 2016

Subiect: firma buna

Am construit si eu cu cei de la casebinefcaute. Consider ca auu fost cei mai potriviti pentru mine, m-au indrumat si mi-au explicat procedeul. Chiar au facut lucrari suplimentare unde afost cazul fara sa ma coste ceva.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 20 Mai 2016

Subiect: FOARTE BUNI

I AM ABORDAT SI EU PE CEI DE LA CASEBINEFACUTE PE SITE SI AU FOST DE MARE AJUTOR.PLUS CA E FOARTE BINE FACUT SI GASESTI CE AI NEVOIE FARA SA TE PIERZI IN DETALII

4din 5 stele.

Nume:

Data: 20 Mai 2016

Subiect: preturi false

am apelat si eu la cei de la case bine facute si nu mia placut ca eu vroiam si piscina da cica nu era in pret desi aparea pe saitul lor la poze

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iunie 2016

Subiect: ce include preturile?

Am construit si eu cu casebinefacute. Toate bune si frumoase pana am aflat ca dirigintele de santier nu era in pret dar pana la urma am rezolvat ca interesul era sa termin casa.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iunie 2016

Subiect: foarte buni

Mi.a placut colaborarea cu cei de la casebinefacute. Mi.au zis ce materiale am nevoie si chiar de unde sa le iau mai ieftin. foarte buni!

4din 5 stele.

Nume:

Data: 15 Iunie 2016

Subiect: SCUMP

AM VRUT SI IO SA LUCREZ CU CASEBINEFACUTE DAR PRETURILE MISE PAR PREA MARI...MAI BINE MI''O FAC SINGUR

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 Iunie 2016

Subiect: profesionisti

Am abordat si eu site-ul casebinefacute si mi s-a parut ft ok de utilizat doar ca avea niste erori si le-am zis. Interesant a fost ca mi-au multumit si au si reparat pe acolo. Bravo!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Iunie 2016

Subiect: prea scump!

ma.m interesat si eu de casebinefacute si cand am vazut ce preturi au... am zis ca mai bine ma uit pe olx is sigur gasesc mai ieftin

5din 5 stele.

Nume:

Data: 25 Iunie 2016

Subiect: serviciu excelent

Am terminat de construit cu casebinefacute. Am apelat la ei desi eram plecat din tara. Au fost foarte de treaba pentru ca au pus ei actele pentru mine la primarie chiar daca nu eram decis 100%. recomand.

4din 5 stele.

Nume:

Data: 28 Iunie 2016

Subiect: de treaba

am lucrat si eu cu case bine facute si totul a decurs conform asteptarilor.au fost atat de amabili incat m-au ajutat si cu idei de design fara sa platesc ceva in plus. cu oameni ca ei tot sa lucrezi!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 29 Iunie 2016

Subiect: CE CONTIN COSTURILE?

AM CONSTRUIT CU CASEBINEFCUTE. NU MIA PLACUT CA TROTOARUL DIN FATA CASEI NU IERA IN PRET DAR NA PANA LA URMA AM TERMINAT CASA TOT CU EI

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: rapid si sigur

i am abordat si eu pe astia de la casebine facute am terminat lucrarea deja chiar ii recomand si la altii ca au fost profesionalisti cu noi

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: consultanta de top!

Am apelat la casebinefacute si mia placut ca mau sfatuit sa zic asa gratis desi nu leam dat lor lucrarea

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: Foarte seriosi!

am cerut informatii de la casebinefcaute pe site si au fost foarte amabili, am primit chiar si lista cu acte ce mi trebuiau chiar daca am descis sa colaborez cu altcineva.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: preturi neadevarate

Am vrut sa lucrez cu astia de la case bine facute dar am renuntat pentru ca preturile de pe sait nu corespund cu realitatea!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: INTARZIERE

AM COLABORAT CU CASEBINEFACUTE TOTE BUNE SI FRUMOASE PANA LA TIMP CA A DURAT MAI MULT DECAT MA ASTEPTAM SI ERA SA PIERD CONCEDIUL

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: impecabil

am construit cu cei de la casebine facute si mi.au lasat o impresie foarte buna...unde mai pui ca mi.au dat un foisor de gradina gratis. cei mai tari!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: desing gratuit

am construit cu casebine facute, am terminat desi mi s.a parut ca a durat ft mult....dar s.a compensat ca ma.u ajutat cu idei de decorare gratis

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 Iulie 2016

Subiect: profesionisti

Le-am cerut si eu informatii pe net si mi-au raspuns cred ca cel mai repede si-am si ales sa colaboram. nota 10 pentru consultanta clienti!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 Iulie 2016

Subiect: de ajutor

am vurt sa lucrez si eu cu casebinefacute dar nam gasit model la ei. interesant a fost ca tot ei miau dat un alt sait unde am gasit ce vroiam chiar daca era o alta firma...

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 Iulie 2016

Subiect: cel mai tare site

si eu am lucrat cu casebine facute si pe site am gasit tot ce aveam nevoie asa mi.am gasit si modelul dorit

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 Iulie 2016

Subiect: PROIECT PRIMIT

M AM BUCURAT SA LUCREZ CU CASEBINEFACUTE AU FOST FOARTE OK SI A MAI FOST NEVOIE DE CATE CEVA SUPLIMENTAR PE ICI COLO DAR MI AU FACUT GRATIS

4din 5 stele.

Nume:

Data: 12 Iulie 2016

Subiect: chiar asa??

am vrut sa lucrez cu casebinefacute dar am renuntat ca cereau cu 50 euro mai mult ca o echipa la negru.....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 12 Iulie 2016

Subiect: treaba buna!

am lucrat si noi cu casebine facute si am fost multumiti de cea iesit si mai mult decat atata am primit de la ei niste echipament de bucatarie franke. e foarte misto..

4din 5 stele.

Nume:

Data: 12 Iulie 2016

Subiect: scump dar merita

am construit cu casebinefacute si lucrarea a fost putin mai scumpa ca asteptariele mele...bine ca sa terminat.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 13 Iulie 2016

Subiect: F buni

AM CONSTRUIT CU CASEBINEFACUTE, AM TERMINAT LUCRAREA DAR MIA PLACUT LA EI CA MAU AJUTAT CU TOATE ACTELE, NA TREBUIT SA PREGATESC EU CEVA

5din 5 stele.

Nume:

Data: 13 Iulie 2016

Subiect: cam scump

Am lucrat cu casebinefacute si am terminat lucrarea de curand. Au folosit materieale foarte bune, chiar mai bune decat cele pe care le aveau prezentate pe site. Ii recomand!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 Iulie 2016

Subiect: preturi foarte ok

am construit cu casebinefacute am terminat lucrarea pentru casa mea. da tot cu ei facem si la parintii mei ca sunt foarte buni si la pret

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 Iulie 2016

Subiect: nu e inclus trotuarul

mam apucat de casa cu casebine facute constructia e facuta bine da nu miau bagat in pret si trotuarul din fata casii.....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Iulie 2016

Subiect: perfect

Mi-am terminat casa cu casebinefacute de curand.am colaborat bine cu ei si m.au ajutat si cu idei de decorare fara sa le mai platesc in plus

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 Iulie 2016

Subiect: lipsa informatii

am intrat pe saitul de la casebinefacute si n.am vazut nicaieri marimea la camere....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Iulie 2016

Subiect: SCUMP

AM VRUT SA LUCREZ CU CASEBINEFACUTE DAR MI SE PAR SCUMPE MATERIALELE LA ASTIA.AM GASIT MAI IEFTIN

4din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Iulie 2016

Subiect: site incomplet

am vrut sa construiesc cu casebinefacute dar pe site nu era si piscina trecuta la pret desi era in poze

4din 5 stele.

Nume:

Data: 22 Iulie 2016

Subiect: scumpicel

am intrat pe siteul lor si mi.au parut scumpe toate...da am gasit pe olx o echipa mai ieftina cu care imi fac

5din 5 stele.

Nume:

Data: 24 Iulie 2016

Subiect: superb

datorita celor de la casebinefacute mi,am gasit modelul dorit pe sait ca m,au ajutat ei..si tot cu ei merg mai departe, abia astept sa incepem!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 28 Iulie 2016

Subiect: servicii ok

m-au ajutat cei de la casebinefacute cu arhitectul ca habar n aveam pe cine sa iau si mai am putin is incep construtia

5din 5 stele.

Nume:

Data: 28 Iulie 2016

Subiect: profesionisti

cei de la casebinefacute mau ajutat pe net cu documentatia de care aveam nevoie desi intrun final am lucrat cu altcineva au fost foarte de treaba

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: reparati site-ul!

am windous xp si nu pot sa intru pe siteul asta....este foarte naspa nu vad nimica

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: SCUMP DAR BUN

AM CONSTRUIT SI NOI CU CASEBINEFACUTE N A DURAT PREA MULT TOATA TREABA DAR PARCA LA PRET A FOST MAI MULT DECAT NE ASTEPTAM....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: super site

Inca nu am construit cu casebinefacute da am cerut informatii pe site si neau raspuns dstul de repede. in mare gasesti singur ce.ai nevoie la ei pe site

4din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: experti

inca de pe site casebinefacute m-au ajutat cu modelul casei, urmeaza sa incepem restul procedurilor.abia asteptam!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: preturi mari

am vrut sa lucrez cu casebinefacute da preturile alea de pe sait nu erau cu ce miau zis si am renuntat nu e ok asa

4din 5 stele.

Nume:

Data: 10 August 2016

Subiect: CALITATE

AM LUCRAT CU CASEBINEFACUTE SI POT SPUNE CA SUNTEM MAI MULT DECAT MULTUMITI.PE LANGA PROFESIONALISMUL DE CARE AU DAT DOVADA NE-AU MAI FCAUT SI CHESTII SUPLIMENTARE FARA BANI. BRAVO LOR!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 August 2016

Subiect: Foarte buni

Am terminat de construit cu cei de la casebinefacute de curand.Totul a iesit cum am vrut si pe langa asta ne am ales si cu mobila de dormitor gratis din lemn masiv. au fost super. recomand

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 August 2016

Subiect: de ajutor

am construit cu casebinefacute am terminat de curand si noi am fost foarte multumiti de ei ca am term mai repede decat credeam.sunt profi si recomnad

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 August 2016

Subiect: RAPID EFICIENT

am lucrat cu casebinefacute si pot spune ca sunt foarte mutumita...iei au lucrat si noaptea ca sa termine la timp si.au reusit

5din 5 stele.

Nume:

Data: 11 August 2016

Subiect: de treaba

URMEAZA SA CONSTRUIESC CU CASEBINE FACUTE CA TOCMAI MAU AJUTAT SAMI GASESC MODELUL AU FOST RAPIZI.ABIA ASTEPT SA VAD CEO IESI

4din 5 stele.

Nume:

Data: 11 August 2016

Subiect: calitate si profesionalism

AM CONSTRUIT CU CASEBINEFACUTE SI E CEVA CE M.A DERANJAT SI ANUME CA DIRIGINTELE DE SANTIER NU ERA IN PRET.AR TREBUI SA FIE MAI ATENYI LA DETALI

4din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: de incredere

i,am cautat pe site pe cei de la casebinefacute si desi n,am lucrat cu ei mai departe m,au sfatuit gratis...desi puteau sa ma expedieze.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: servicii premium

am construit cu casebinefacute pana la urma desi materialele au fost mai mult deact trebuia da noroc ca nu am platit eu diferenta...in rest au fost ok

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: firma serioasa

AM CERUT INFORMATII DE LA CASEBINEFCAUTE PE NET SI MI,AU RASPUNS IN TIMP UTIL,ACUM NE OCUPAM DE ACTE SI TRECEM LA TREABA

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: profesionisti

cei de la casebinefacute mi-au recomandat cel mai bun arhitect. lucreaza cu numai cu specialisti.o sa-i recomand si altora

4din 5 stele.

Nume:

Data: 18 August 2016

Subiect: seriosi

am terminat constructia cu cei de la casebinefacute de curand. totul a decurs conform asteptarilor noastre si am primit de ,la ei un foisor fain! ii recomand

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 August 2016

Subiect: buni dar scump

Am construit cu casebinefacute mia placut cea iesit plus ca tot iei sau ocupat si de acte si eu na trebuit sa pregatesc constructia de executie

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 August 2016

Subiect: Foarte seriosi!

Am colaborat cu casebinefacute si nu m,a deranjat ca din cauza proiectantului a fost mai scump decat trebuia

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 August 2016

Subiect: calitate

am cerut si eu informatii de la casebinefacute pe net si au fost destul de rapizi,datorita lo mi,am gasit modelul de casa pe care urmeaza sa,l si construim

5din 5 stele.

Nume:

Data: 19 August 2016

Subiect: super

AM TERMINAT DE CONSTRUIT CU CASEBINEFACUTE SI TOTU A IESIT ASA CUM ERA PLANUIT.AU LUCRAT UNEORI SI NOAPTEA CA SA RESPECTE DATA

4din 5 stele.

Nume:

Data: 19 August 2016

Subiect: fara trotuar?

am colaborat si noi cu casebinefacute si am si terminat da nu mia inclus in pret trotuarul din fata casei si a treb sa scot alti bani..

4din 5 stele.

Nume:

Data: 19 August 2016

Subiect: PREA SCUMP

AM VRUT SA LUCREZ SI EU CU EI DAR AM GASIT CU BANI MAI PUTINI.SUNT SUMPI ASTIA

5din 5 stele.

Nume:

Data: 19 August 2016

Subiect: super servicii

Io nu mi,am gasit modelu de casa la ei pe site da m,au trimis pe un alt site concurent cred s acolo chiar am gasit ceva pe gustul meu

4din 5 stele.

Nume:

Data: 13 August 2016

Subiect: mai scump ca pe olx

astia de la casebine facute mi.au cerut mai mult decat o echipa la negru...e clar ce o sa aleg..

5din 5 stele.

Nume:

Data: 14 August 2016

Subiect: super oamenii

Am inceput sa lucrez si eu cu casebinefacute. De curand mi-au facut in mod gratuit modelul pentru casa care a iesit super! Abia astept sa incepem constructia!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: FOARTE MULTUMIT

AM TERMINAT CONTRUCTIA CU EI SI POT SPUNE CA SUNTEM FOARTE MULTUMITI,MI AU FACUT LUCRARE SUPLIMENTARA PE UNDE A MAI FOST CAZUL SI NU AM PLATIT SI ASTA.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 15 August 2016

Subiect: a fost bine pana la urma

Am lucrat si eu cu casebinecaute si au aparut o groaza de neprevazute..ba una, ba alta...si uite asa am platit mai mult decat trebuia initial din cauza proiectantului.

3din 5 stele.

Nume:

Data: 16 August 2016

Subiect: nu imi plake

am vrut sa lucrez cu casebinefacute dar dupa ceam vazut ca preturile de pe sait nus la fel cu ce e in realitate nam mai vrut.....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 August 2016

Subiect: mai multe informatii

Uitandu.ma pe site am vazut ca planurile nu contint si dimensiunile camerelor...n.au suficiente informatii...

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 August 2016

Subiect: foarte buni

am de terminat de construit cu casebinefacute si mi,a placut mult de ei, totul a fost la superlativ...m,au sfatuit si cu decorarea interioara, idei binevenite si in mod gratuit. recomand!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 20 August 2016

Subiect: bun consilier

Eu am cerut informati pe site.ul lor si mi.au raspuns destul de repede, mi.a placut ca m.au sfatuit fara costuri chiar daca n,am mai lucrat cu ei pana la urma

4din 5 stele.

Nume:

Data: 21 August 2016

Subiect: meseriasi

am construit si noi cu casebinefacute si echipa de contructie a fost de nota 10, am colaborat excelent! ii recomand cu incredere!

4din 5 stele.

Nume:

Data: 22 August 2016

Subiect: TARI PE HIDROIZOLATII

DIN FERICIRE AM CONSTRUIT CU CASEBINEFACUTE SI EI AU REUSIT SA REPARE TOT CE ALTII MI.AU FACUT PROST CA LUCRARE SI TOTUL A IESIT CUM NE ASTEPTAM. BRAVO!

4din 5 stele.

Nume:

Data: 22 August 2016

Subiect: nu peste tot?

Am vrut sa construiesc cu casebinefacute dar din pacate nu au putut ei in zona mea si chiar si asa m.au ajutat ca mi.au recomandat un constructor cu care am colaborat execelent am apreciat.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 23 August 2016

Subiect: PROFESIONISTI

ASTIA DE LA CASEBINEFACUTE ACU FOST FOARTE PROFI CU NOI SI CHIAR NE-AU SFATUIT CE MATERIALE SA LUAM SI UNDE PUTEM SA GASIM MAI PUTIN COSTISITOARE. II RECOMAND!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 23 August 2016

Subiect: cadou

am lucrat cu casebinefacute si al finalul contructie m-am ales cu un foisor in gradina de la ei si a fost moca. m.am bucuraaat!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 24 August 2016

Subiect: consultanta super

o sa incepem si noi curand constructia cu casebinefacute si din fericire ne-au ajutat ft mult cu actele pt tot e s-au ocupat si de asta si au pregatit planul de constructie. sunt ok.

5din 5 stele.

Nume:

Data: 25 August 2016

Subiect: multe informatii

site.ul lor mi se pare foarte simplu si ok pt tot romanul...gasesti cam tot ce ai nevoie si a fost o placere sa colaboram cu ei. noi ii recomandam!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 28 August 2016

Subiect: CONSTRUCTORI DE TOP

CONSTRUTIA CU CASEBINEFACUTE A DURAT MAI MULT DECAT CREDEAM...DAR NAH, E BINE CA SA TERMINAT PANA LA URMA SI E OK

5din 5 stele.

Nume:

Data: 30 August 2016

Subiect: mobila gratuit

Am terminat casa cu casebinefacute si cel mai mult m-am bucurat ca mi-au dat mobila de bucatarie franke gratuit! Se potriveste de minune cu restul casei! recomand!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Septembrie 2016

Subiect: consultanti seriosi

am apelat si io la casebinefacute pe site si miau raspuns repede la nelamuriri...mai e ceva de facut pa la documente si incepm treaba.abia astept sa vad ce iese!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Septembrie 2016

Subiect: profi

recomand casebinefacute! am lucrat cu ei au fost profi, rapizi si am primit mobila de dormitor gratis. chiar ii recomand si la altii

4din 5 stele.

Nume:

Data: 16 Septembrie 2016

Subiect: bine informati

Noi am cerut informatii pe net de la casebinefacute..ne.au lamurit bine si ne.au pus in tema cu tot ce mai aveam de fcaut.ramne acum sa incepem

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 Septembrie 2016

Subiect: SUPER DE AJUTOR

EU AM FOST PLECAT DIN TARA SI ASTIA DE LA CASEBINEFACUTE MAU AJUTAT CU TOATE ACTELE CAND AM CERUT DETALII LA EI.URMEAZA SA INCEPEM RESTUL

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 Septembrie 2016

Subiect: DE TREABA

CE NU MI,A PLACUT LA CASEBINEFACUTE E CA MATERIALELE AU FOST MAI SCUMPE DECT TREBUIA...DA E BINE CA FIRMA A PLATIT CE MAI ERA LA DIFERENTA

5din 5 stele.

Nume:

Data: 17 Septembrie 2016

Subiect: casa cu piscina

Noi ne-am dorit si piscina la casa noatra, lucrand cu casebinefacute numai ca piscina nu era inclusa in pret...ar trebuie sa scrie asta pe undeva sa fim lamuriti ok

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Septembrie 2016

Subiect: scump

am vazut preturille la ei pe sait.cam scump..cred ca mai bine ma apuc sa o fac singur decat asa

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Septembrie 2016

Subiect: materiale de calitate

mi,am facuta casa cu cei de la casebinefacute si,am apreciat calitatea materialelor ca au fost mai bune decat alea de pe sait.au fost ok si casa a iesit super

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Septembrie 2016

Subiect: CAM MULT TIMP

AM LUCRAT SI IO CU EI DE FAPT AM TERMINAT CASA DAR MI SA PARUT CA A DURAT DESTUL DE MULT TOATA TREABA....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 18 Septembrie 2016

Subiect: cu terasa?

io n-am vazut pe siteul lor preturi la borduri si chiar ma interesa plus terasa ca vreau. unde gasesc?

5din 5 stele.

Nume:

Data: 19 Septembrie 2016

Subiect: am gasit mai ieftin

Noi pana la urma am renuntat sa lucram cu astia d ela casebinefacute ca mi,am gasit o echipa caer mi,a luat cu vreo 50euro mai putin.orice economie conteaza!

5din 5 stele.

Nume:

Data: 20 Septembrie 2016

Subiect: ce are siteu???

siteul de ce nu merge si pe windows xp? nu se incarca nimic....

5din 5 stele.

Nume:

Data: 22 Septembrie 2016

Subiect: super multumit

noi am incercat si cu alte firme dar prea s lungeau cu toate ...si asa am dat peste casebinefacute, lucrarea a iesit super bine plus ca echipa a fost calitativa

5din 5 stele.

Nume:

Data: 23 Septembrie 2016

Subiect: buni

Cu noi au fost profi ca n-am mai lucrat cu ei pana la urma si desi stiau tot ne-au indrumat cu tot ce aveam nevoie sa stim...asa da!