CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

WWW.CASEBINEFACUTE.RO

 

 1.        Definiții
 2.     Beneficiar – persoană fizică sau juridică ce dorește să realizeze o construcție.
 3.     Partener – companie de construcții sau de proiectare care poate primi datele de contact și de construcție ale Beneficiarilor din partea noastră în vederea realizării lucrărilor solicitate de Beneficiar.

 

 1.        Poziția generală a website-ului www.casebinefacute.ro și scopul acestuia
 2.        Website-ul www.casebinefacute.ro are ca scop facilitarea Beneficiarilor cu Partenerii din zona în care se află.
 3.        Reprezentații website-ului www.casebinefacute.ro nu își pot asuma răspunderea pentru buna execuție a lucrărilor sau pentru satisfacția Beneficiarilor întrucât construcțiile sunt realizate de către Parteneri iar Beneficiarii sunt obligați să se asigure că vor acoperi orice risc în contractul semnat cu Partenerul înainte de a demara lucrările.
 4.        Reprezentanții website-ului www.casebinefacute.ro pot garanta că vor colabora și își vor pune toate resursele la dispoziția autorităților în cazul oricărei reclamații sau dispute apărute între Beneficiar și Partener.
 5. Toate imagnile prezentate pe site sunt recunoscute ca fiind publice, natura lor publică fiind indicată de faptul că (1)pot fi ușor găsite fără niciun element de protecție sau de indicare a dreptului de autor, (2)printr-un motor public de căutare imagini, acestea fiind expuse gratuit și (3)fiind descărcabile gratuit, fără niciun element de protecție tehnic.

 

 1.        Utilizarea website-ului și a informațiilor prezentate pe acesta
 2.        Prețurile afișate pe website-ul www.casebinefacute.ro sunt orientative, calculate în funcție de suprafața construită pentru fiecare proiect, excluzând terasele, balcoanele, trotuarele, aleile sau orice alt element aflat în afara zonei locuibile. Prețul final al construcției diferă de la caz la caz în funcție de factorii externi (locația construcției, terenul pe care se va construi, materialele solicitate de beneficiar etc).
 3.        Toate informațiile prezentate pe website-ul www.casebinefacute.ro sunt informative și generaliste. Pentru a obține informații detaliate asupra unui proiect prezentat, este nevoie să ne contactați pentru a vă pune în legătură cu partenerul constructor sau proiectant din zona în care vă aflați.

 

 1.        Termeni și condiții pentru primirea proiectului gratuit în cazul distribuirii unei postări pe rețelele de socializare sau promoții speciale.
 2.        Atunci când un utilizator distribuie o postare a paginii de Facebook Casebinefacute.ro în care se specifică faptul că în urma distribuirii se va oferi proiectul gratuit, el poate primi proiectul arhitectural (schitele) în mod gratuit, în format digital, prin e-mail, în următoarele condiții

 i.      Ca urmare a distribuirii, postarea a a fost vizualizată de cel puțin 100 de persoane sau cel puțin 10 persoane au interacționat (like/share/comment) cu distribuirea așa cum apare ea pe profilul celui care a distribuit-o.

ii.      Persoana care a distribuit postarea ne trimite o captură de ecran care să dovedească faptul că postarea apare pe peretele său prin e-mail pe [email protected]

iii.      În cazul în care condițiile de mai sus sunt îndeplinite, proiectul va fi trimis la 30 de zile lucrătoare după finalizarea campaniei de promovare a respectivei postări – 45 de zile de la data postării.

 1.        Atunci când un utilizator distribuie o postare a paginii de Facebook Casebinefacute.ro în care se specifică faptul că în urma distribuirii se va oferi proiectul gratuit, el poate primi proiectul complet (rezistență + arhitectură + avize) în mod gratuit, în format digital și tipărit doar dacă îndeplinește următoarele condiții:

i.      Trimite toate documentele necesare realizării proiectului, așa cum sunt ele solicitate de proiectant la adresa [email protected] Se vor solicita minim: Certificatul de Urbanism, Studiul Geologic, Studiul Topografic.

ii.      Semnează un contract de execuție cu unul din Partenerii noștri din zona respectivă pentru orice stagiu al lucrării – la roșu, gri, cheie.

iii.      În cazul în care condițiile de mai sus sunt îndeplinite, proiectul va fi trimis în maxim 30 de zile lucrătoare după ce primim documentele solicitate.

2. Promoțiile și ofertele speciale (inclusiv cele indicate în procesul de ofertare) NU sunt cumulative.