Rezultate Ecologizare 2016

În prima acțiune de ecologizare pe care am sprijinit-o am învățat foarte multe, cel mai important lucru fiind acela că putem acoperi o zonă mult mai mare.

Acțiunea de ecoloziare a avut loc la Moreni, județul Dâmbovița și a avut ca scop strângerea deșeurilor împrăștiate pe o suprafață de peste 50 de hectare de câmp și pădure.

Zona aleasă reprezintă un circuit de motocross care a fost amenajat pentru etapele din anii precedenți dar care nu a fost și ecologizată după etapele respective. Înainte să realizăm acțiunea, pădurea era plină de elemente din plastic de semnalizare, așa cum puteți observa în galeria de mai jos:

La acțiune au participat aproape 50 de persoane (au venit și au plecat constant). Durata totală de lucru a fost de 4 ore, timp în care ne-am organizat în 3 echipe, fiecare fiind responsabili de o anumită zonă.

În final, am reușit să strângem 75 de saci menajeri (de 100l) care au fost duși la groapa de gunoi cu ajutorul Primăriei Municipiului Moreni. Contribuția noastră a constat în organizare (am creat și promovat evenimentul pe rețelele de socializare), voluntariat (am adus 20 de voluntari din echipa noastră și cunoscuți) și cu materiale (sacii, mânușile, apa, cutere și alte unelte). Masa a fost asigurată de White Pub Moreni, un restaurant local.

Mai jos puteți vedea toate imaginile de la această acțiune, inclusiv cu zona după ecologizare.