Rezultatele campaniei de suport pentru adăposturile de animale fără stăpân

În cadrul acestui program ne-am propus să ajutăm un adăpost care se află într-o situație dificilă. Acest adăpost, din orașul Moreni, județul Dâmbovița a ajuns în situația în care nu mai este susținut de autoritățile locale pentru a funcționa. Această situație este deosebit de dificilă întrucât atât angajații adăpostului, cât și mâncarea celor peste 60 de câini și 30 de pisici este susținută în totalitate din donații.

Am reușit să ajutăm acest adăpost atât direct, prin furnizarea de hrană pentru animale dar mai ales indirect prin servicii de marketing oferite în mod gratuit care au ca scop identificarea adoptorilor pentru animalele găzduite aici. Promovarea se face cu ajutorul echipei noastre de marketing iar rezultatele nu au întârziat să apară: în anul 2016 am reușit să găsim adoptori pentru 23 de câini și 36 de pisici – doar până la data redactării acestui articol.

În imaginile de mai jos puteți vedea un transport de hrană dar și imagini din campaniile de marketing. Dacă doriți să ajutați cu adoptarea unei pisici vizitați www.pisicesc.ro