Constructii si proiecte case Apartamente Noi Bucuresti

Constructii case

Documentați-vă

Înainte de a ne contacta, asigurați-vă că ați parcurs secțiunea Informații Utile.

Informații Utile

Vedeți cum lucrăm

Vă invităm să răsfoiți portofoliul nostru de construcții pentru a vedea calitatea lucrărilor pe care le executăm.

Portofoliu Construcții

Solicitați o ofertă

Pentru a vă întocmi o ofertă de preț pentru construcție trimiteți-ne Proiectul Tehnic la:
[email protected]

Detalii Ofertare

Aveți nevoie de ajutor?

Dacă încă nu aveți proiectul sau întâmpinați dificultăți la obținerea documentelor necesare construcției, vă putem oferi gratuit consultanță (obținerea documentelor) și proiectare. Vă rugăm completați formularul de mai jos pentru a vă programa o întâlnire.

De ce avem nevoie de această informație?

Dacă aveți deja Autorizația de Construire vă vom contacta cu prioritate în vederea stabilirii unei întâlniri deoarece putem demara lucrarea foarte repede.

Selectați "Am autorizația și doresc să demarez construcția" dacă aveți autorizația emisă și valabilă. Dacă sunteți în această situație vă recomandăm să nu mai completați acest formular, ci să ne trimiteți direct proiectul și autorizația prin e-mail pe [email protected].

Selectați "Am solicitat autorizația, este în curs de obținere" doar dacă așteptați să fie eliberată Autorizația. În această situație putem negocia contractul cât timp așteptați după autoritățile locale. Dacă sunteți în această situație nu mai completați restul întrebărilor, ci trimiteți-ne proiectul pe [email protected].

Selectați "Nu am solicitat încă autorizația" dacă nu ați demarat procedura de obținere a autorizației. Această selecție este valabilă și dacă nu aveți un proiect încă.

De ce avem nevoie de această informație?

Faptul că aveți deja Proiectul Tehnic ne ajută mult să accelerăm lucrările.

Selectați "Da, am proiectul și îl voi trimite pe mail" dacă ați primit deja proiectul complet de la firma de proiectare și îl puteți trimite în format digital. Dacă sunteți în această situație vă recomandăm să trimiteți proiectul direct pe [email protected] și să nu mai completați formularul.

Selectați "Încă nu l-am primit de la arhitect" doar dacă așteptați să primiți documentele de la proiectant. Putem iniția discuțiile chiar dacă nu aveți încă proiectul gata.

Selectați "Nu, nu am un proiect" dacă nu ați demarat niciun pas de realizare a Proiectului Tehnic. Această selecție este valabilă și dacă nu v-ați hotărât încă asupra unui model.

De ce avem nevoie de această informație?

Detaliile despre teren ne ajută să înțelegem mai bine situația actelor necesare pentru a demara proiectarea.

Selectați "Am inclusiv certificatul de urbanism și îl voi trimite pe e-mail" dacă ați obținut deja Certificatul de Urbanism sau chiar și Autorizația de Construire. Pentru a accelera procesul, trimiteți-ne aceste documente pe [email protected] după ce completați și trimiteți formularul.

Selectați "Nu am certificatul de urbanism emis încă" doar dacă ați solicitat deja Certificatul de Urbanism și urmează să îl primiți.

Selectați "De abia am cumpărat terenul, urmează să fac actele" dacă încă nu ați solicitat Certificatul de Urbanism.

Selectați "Nu am încă terenul" dacă încă nu ați achiziționat terenul.

De ce avem nevoie de această informație?

În funcție de răspunsul la această întrebare vă vom direcționa către departamentul care vă poate servi cel mai bine.

Selectați "Da, știu ce vreau să construiesc" dacă v-ați hotărât deja asupra unui model (de la noi sau de pe orice alt site). Această selecție este valabilă și dacă aveți deja Proiectul Tehnic. Selectând această opțiune veți fi preluat de consultantul care se ocupă cu construcția.

Selectați "Încă nu am găsit un model" dacă încă nu sunteți hotărât asupra unui model și aveți nevoie de ajutorul unui expert. În acest caz, veți fi preluat de consultantul nostru pe partea de arhitectură alături de care veți defini exact casa pe care doriți să o construiți.

De ce avem nevoie de această informație?

Avem nevoie de informații privind fondurile disponibile deoarece acestea ne ajută să vă facem o ofertă cât mai precisă de preț.

Selectați "100% din fonduri proprii" doar dacă puteți asigura tot bugetul necesar construcției fără să apelați la un credit bancar. În această situație veți primi cea mai bună ofertă de preț iar pașii pentru construcție pot începe imediat.

Selectați "Parțial din credit" dacă puteți asigura cea mai mare parte din bugetul necesar din fonduri proprii (peste 50%) însă tot mai aveți nevoie de un credit. În această situație veți primi o ofertă cu până la 5% mai scumpă iar lucrările pot începe imediat dar numai în limita fondurilor asigurate cash. Pentru a semna un contract pe toată lucrarea, trebuie mai întâi să obțineți creditul de la bancă, ceea ce poate dura și un an.

Selectați "Doar din credit dar dispun de minim 20% cash" dacă dispuneți de minim 20% din bugetul necesar construcției din fonduri proprii iar restul trebuie să vină dintr-un credit. În această situație, oferta poate crește cu cel mult 10% iar construcția va începe doar după obținerea creditului. Fondurile proprii vor fi folosite doar pentru pașii preliminari (proiectare, organizare de șantier etc.).

Selectați "Doar din credit, fără fonduri proprii" dacă nu aveți sau nu sunteți dispus să investiți nicio sumă fără ajutorul băncii. Această situație implică o creștere de până la 15% a prețului construcției iar lucrarea (inclusiv proiectare și organizare) va începe doar după ce obțineți creditul.

Odată trimise informațiile de mai sus, veți fi contactat de un coleg în termen de 48 de ore pentru a stabili o întâlnire. Aceasta va avea loc la biroul nostru din București, strada Turda, numărul 98.

Părerea dumneavoastră contează!

Ajutați-ne să îmbunătățim site-ul completând formularul de mai jos!

Dacă doriți să fiți notificat după ce efectuăm modificarea, vă rugăm să ne lăsați adresa de e-mail.