4 avantaje pentru gresia ultra-luxury

Dacă a venit primăvara, automat te gândești ce poți schimba sau îmbunătății în căminul tău. Te gândești la finisaje, nu? În acest articol voi face referire la categoria Materiale de Construcții și voi evidenția care sunt avantajele și dezavantajele în cazul gresiei ultra-luxury.

Îți dorești o casă cum vezi prin filmele de la hollywood? Gresia ultra-luxury te-ar putea ajuta să te apropii de aspectul visat. Gresia ultra-luxury a fost concepută pentru o gamă de oameni ce își permit să cheltuie o sumă destul de mare de bani pe astfel de finisaje.

Mulți sunt cei care văd în magazine sau pe diferite platforme online de specialitate acest model de gresie, însă la final sunt destul de puțini cumpărători care aleg gresia ultra-luxury din cauza prețului.

Gresia ultra-luxury este specială datorită aspectului deosebit pe care îl redă casei tale. Lumina care inundă încăperea va evidenția gresia, iar oaspeții care vin în vizită nu au cum să nu remarce gresia ultra-luxury de pe podeaua din bucătărie.

Când vine vorba despre finisaje, nimeni nu le schimbă de la an la an, tocmai de aceea trebuie să faci o alegere care să te mulțumească o bună bucată de timp de acum încolo. Unii pun accent pe preț, alții pe calitate. Cel mai bine este să faci o balanță proporțională pentru un rezultat cât mai bun.

În continuare voi vorbi despre 4 dintre avantajele pe care le are gresia ultra-luxury, dar și despre dezavantaje pentru că niciun produs nu beneficiază doar de puncte forte. Astfel, îți vei forma o părere bine definită înainte de a face achiziția.

Avantaje pentru gresia ultra-luxury

gresia-ultra-luxury

Gresia Ultra Luxury

Ne dorim tot ce este mai bun pentru apartamentul nostru, vrem calitate de excepție, un aspect de invidiat și toate acestea să nu coste exagerat de mult. Mai jos îți voi aduce la cunoștință prin ce elemente se evidențiază gresia ultra-luxury.

Gresia ultra-luxury oferă o imagine de ansamblu de invidiat. Lumina care inundă încăperea se reflectă pe gresie, iar aspectul rezultat va fi unul elegant și modern. Aici intervin materialele din care este realizată gresia ultra-luxury, materiale care sunt de înaltă calitate pentru a oferi rezistență.

Marmura sau granitul sunt materiale din care poate fi realizată gresia ultra-luxury. Acestea 2 sunt materiale de înaltă calitate și sunt evidențiate de rezistența pe care o au în fața șocurilor mecanice

Nimeni nu își dorește să aibă pete sau zgârieturi pe suprafața gresiei, despre mucegai nici nu mai vorbim! Pe lângă aspect și sănătatea poate fi pusă în pericol. Astfel, dacă gresia este aplicată bine de o echipă specializată, riscul ca mucegaiul sau igrasia să apară este diminuat la maxim.

Configurațiile în care pot fi achiziționate plăcile de gresie diferă în funcție de aria pe care intenționezi să o acoperi. Astfel, dacă ai o baie mică, există plăci de dimensiuni mai mici potrivite pentru astfel de spații pentru că pe o suprafață mică ai nevoie de plăci mai mici pentru a avea un efect vizual de impact.

Mai sus am menționat faptul că gresia ultra-luxury reflectă lumina, implicit și petele de pe suprafața acesteia vor fi foarte evidente. Pentru a îndepărta urmele, poți apela la o soluție obișnuită găsită în comerț sau dacă ești adeptul produselor bio poți încerca bicarbonatul de sodiu sau zeama de lămâie.

Dezavantaje pentru gresia ultra-luxury

În momentul când faci orice achiziție, ia în calcul și aspectele negative pe care le are produsul respectiv pentru că există riscul ca investiția pe care o faci să fie în zadar, iar ulterior să fi nevoit să repari greșeala investind alți bani.

În primul rând, trebuie să știi că nu vei găsi direct în magazinele de specialitate acest tip de gresie pentru ca procentul oamenilor care aleg acest model de finisaj este extrem de mic. Astfel, pentru a achiziționa un astfel de produs va trebui să aștepți până când este livrată comanda.

În al doilea rând, ia în calcul prețul de achiziționare la care este disponibilă această gresie. Există cazuri, destul de multe la număr, în care cumpărătorii au renunțat la a mai cumpăra gresia ultra-luxury din cauza prețului. Acest tip de gresie este creat pentru o gamă de oameni care își permit să facă această achiziție.

Trebuie să știi că în cazul unui incident nefericit una dintre plăci se ciobește sau se sparge, este extrem de greu de înlocuit, pentru că vei fi nevoit să dai comandă din nou, iar posibilitatea să nu mai găsești același model este foarte mare, iar de asemenea s-ar putea să nu poți achiziționa o singură placă.

Dacă în urma lecturării acestui articol nu ești convins că gresia ultra-luxury este potrivită pentru tine, poți alege să îți finisezi casa folosind gresia porțelanată care oferă un aspect lucios sau gresia mată care are un aspect mat, în mod evident.