4 avantaje pentru faianța ultra-luxury

Faianța ultra-luxury, precum îți poți da seama încă din nume este un tip de gresie conceput pentru o gamă de oameni ce preferă finisajele de lux, prin urmare își permit să cheltuie o sumă destul de ridicată. În acest articol voi reliefa care sunt caracteristicile pozitive, cât și negative pentru faianța ultra-luxury.

Dacă te-ai hotărât că a venit momentul să faci o schimbare în casa ta și vrei să schimbi faianța, dar nu știi ce se potrivește mai bine, în acest articol vei afla dacă faianța ultra-luxury se potrivește nevoilor tale.

Ia în calcul faptul că finisajele nu sunt schimbate periodic, acest lucru rezultă că alegerea pe care o faci va dicta aspectul încăperii pentru o perioadă lungă de timp de acum încolo. Astfel, alegerea pe care o faci acum trebuie să te mulțumească și să te facă mândru.

Faianța ultra-luxury poate fi regăsită în principiu în casele cu finisaje de lux, ce au un design făcut de un profesionist în domeniu, unde totul este realizat pe comandă. Acest tip de faianță oferă o imagine de ansamblu de invidiat, iar cei ce îți calcă pragul sigur vor remarca finisajele.

Făcând un raport, deși mulți sunt cei ce își doresc faianță ultra-luxury, aceasta poate fi regăsită în casele a puțini oameni pentru că în final sunt dați înapoi de prețul destul de ridicat la care poate fi achiziționat acest tip de finisaj. 

Faianța ultra-luxury este într-adevăr specială datorită aspectului pe care îl oferă. Mai jos îți voi prezenta 4 dintre aspectele pozitive ale acestui tip de finisaj, pentru că cine știe, poate îți va înclina balanța în așa fel încât să alegi pentru apartamentul tău faianța ultra-luxury.

Avantaje pentru faianța ultra-luxury

faianta-ultra-luxury

Faianța Ultra Luxury

Oricine pune accent pe calitate și își dorește cele mai bune finisaje de pe piață. Toți vrem să avem o casă de invidiat care să lase cu gura căscată musafirii în momentul când ne este călcat pragul.

Prima particularitate care se remarcă în cazul faianței ultra-luxury este imaginea de ansamblu pe care o oferă. Plăcile de faianță au un aspect deosebit, asemănător cu marmura sau granitul pentru că aceste 2 elemente sunt unele dintre materialele din care este realizată faianța ultra-luxury.

Faianța ultra-luxury oferă cumpărătorului varianta de a alege, astfel poți opta pentru plăci mai mici sau plăci mai mare, cu diferite modele și aparențe. În funcție de aria pe care dorești să o îmbraci în faianță ultra-luxury, există plăci de dimensiuni diferite pentru a putea avea un rezultat de excepție. Dacă spațiul este unul mai mic, alege plăci de dimensiuni reduse pentru a avea un spațiu bine structurat.

Precum am menționat mai sus, faianța ultra-luxury este confecționată din materiale precum marmura sau granitul. Astfel, calitatea de care dă dovadă acest tip de finisaj este unul la cote înalte. Această faianță se comportă exemplar în fața șocurilor mecanice.

Trebuie să știi că aspectul rezultat în urma aplicării faianței ultra-luxury este unul lucios, astfel lumina va evidenția fiecare urmă de pe suprafața faianței, însă petele pot fi îndepărtate foarte ușor cu ajutorul unei soluții obișnuite găsite în comerț.

Dezavantaje pentru faianța ultra-luxury

Trebuie să iei în calcul și aspectele negative, pentru că în cazul în care faci o alegere proastă, investiția pe care ai făcut-o a fost în zadar și ești nevoit să scoți alți bani din buzunar pentru a remedia situația.

Magazinele de specialitate nu țin pe stoc acest tip de finisaj pentru că prețul este unul destul de mare, iar cei ce aleg faianța ultra-luxury sunt puțini. Astfel, dacă alegi acest tip de finisaj trebuie să aștepți comanda. 

Deși majoritatea când văd acest tip de finisaj, alături de calitățile acesteia, vor să o achiziționeze, însă în momentul când află prețul se răzgândesc. Faianța ultra-luxury reprezintă alegerea oamenilor înstăriți, în schimb oamenii cu un venit lunar mai mic ajung la concluzia că bugetul pe care intenționau să-l investească în faianță este cu mult depășit.

Ia în calcul că dacă în urma unui accident nefericit una dintre plăci este distrusă, ca să înlocuiești bucata lipsă va fi foarte greu pentru că magazinele nu țin pe stoc acest produs, iar pentru a achiziționa o placă o să întâmpini dificultăți.

Faianța ultra-luxury oferă un aspect desăvârșit apartamentul, însă orice mică imperfecțiune este ușor de sesizat, iar gospodinele vor pierde destul de mult timp pentru întreținerea faianței.

Dacă ai ajuns la concluzia că faianța ultra-luxury nu se potrivește pentru apartamentul tău, poți alege faianță porțelanată, cu un aspect lucios sau faianță mată cu un aspect mat, în mod evident.