Cum să Adaugi Culoare Bucătăriei Vopsită în Alb

Nu aveți cum să dați greș cu o bucătărie în alb. Se potrivește oriunde și este un stil din ce în ce mai dorit. O astfel de bucătărie este ușor de personalizat și ajustat, pentru a putea fi cât mai plăcută privirii.

Folosiți accesorii luminoase

Rafturi pline cu vase de porțelan, pahare de diferite modele, dar și un pic de artă, aduc culoare în bucătăria dumneavoastră. Acesta este un mod flexibil de a pune la punct o bucătărie albă. Până și mânerele de alamă ale sertarelor aduc un plus de lumină.

accesorii-luminoase-bucatarie
electrocasnice-colorate

Electrocasnice colorate

Dacă vă amenajați bucătăria de la zero, luați în calcul să cumpărați electrocasnice în diferite culori. Piața vă oferă o multitudine de variante în ceea ce privește culoarea aragazului, a frigiderului sau a cuptorului de microunde. Puteți adăuga un strop de culoare acolo unde vă așteptați mai puțin.

Vopsiți tavanul

Conform tradiției, tavanul ar trebui sa fie vopsit alb dar nimic nu vă împiedică să îl vopsiți în altă culoare. De ce să nu încercați și alte variante pentru un plus de culoare? În imagine puteți observa o frumoasă nuanță de albastru, dar puteți folosi și culori calde.

bucatarie-tavan-vopsit
bucatarie-creativ

Fiți creativi!

În ceea ce privește culoarea gresiei, puteți opta pentru nuanțe bogate pentru a contrasta cu dulapurile albe. Plăcile albastre de gresie nu au fost așezate într-un mod convențional, ci sub forma de trepte, aducând astfel un plus de efect bucătăriei dumneavoastră.

Amenajați un perete asortat

Puteți vopsi un perete într-o culoare îndrăzneață. Va fi o variantă mai simplă și mai puțin costisitoare și vă va scuti de amenajarea fiecărui perete în parte cu plăci de faianță colorate. Puteți vopsi fie un perete, fie tavanul. Această variantă este ideală dacă doriți să adăugați un strop de strălucire și culoare stilului contemporan.

perete-asortat-bucatarie

Un covor pentru un plus de efect

Simplu, dar eficient, așezarea unui covor în bucătăria dumneavoastră, va aduce o pată de culoare. Ideal ar fi să  alegeți un covor ce poate fi curățat ușor de fărâme și să îl asortați cu restul încăperii.

covor-bucatarie
insula-de-bucatarie

Vopsiți insula de bucătărie

Aceasta este o variantă simplă de aduce o pată de culoare într-o bucătărie albă. Prin vopsirea insulei de bucătărie în diverse culori, puteți înviora albul din încăpere fără ca noua culoare să domine.