Cum îţi reîmprospătezi living-ul?

De obicei, camera preferată este livingul. Locul unde te poţi relaxa în linişte minute în şir după o zi grea de muncă, fie că vizionezi un film, citeşti o carte, ori stai cu prietenii tăi în faţa şemineului povestind  sau pur şi simplu stai întins şi asculţi muzică bună. Living-ul tău merită toată atenţia în ceea ce priveşte decorarea. Aşadar, îţi vom oferi câteva sfaturi care vor transforma living-ul într -un colţ de rai.

decorare living

Poţi începe cu ceea ce îţi place cel mai mult, spre exemplu, o piesă de mobilier ce îţi stârneşte bucuria. Câteva perne ar putea să schimbe total aspectul canapelei tale sau nişte figurine din alamă vor scoate în evidenţă aerul fresh al covorului.

Un aspect destul de important este iluminatul living-ului, cum ar fi lumini încastrate, lămpi, lumânări, aplice sau candelabre. Alege cu încredere stilul care ţi se potriveşte cât mai bine, fie el classic, tradiţional sau modern. Adăugând lumina în camera ta vei avea un ambient minunat şi relaxant.

Pentru ca living-ul tău să fie cât mai autentic, adaugă-i o notă personală. Este chiar simplu. Sper exemplu, poţi înrămă o poză cu tine de când erai mic, o pictura personalizată cumpărată de la un târg de antichităţi şi de ce nu, un lucru creat chiar de tine. Aceste obiecte vor fi puse în valoare cu ajutorul unui designer de interior.

Plantele ajută la purificarea aerului şi elimină toxinele şi pe lângă asta, pot fi ultizate la amenajarea living-ului. Arată elegant şi vor crea un design echilibrat, fie că sunt plante în ghiveci, fie că îţi vei cumpără săptămânal flori colorate şi pline de parfum.

Un alt lucru pe care îl poţi face în living, este să te ocupi de pereţi. Există tot felul de variante în ceea ce priveşte culoarea sau tipul de vopsea. Poţi folosi un print, poţi placa un perete cu lemn sau poţi folosi oglinzi.

Oricare ar fi stilul tău,  modern, contemporan sau rustic, ideile de mai sus cu siguranţă te vor ajuta să îţi reîmprospătezi living-ul.

Adăugați un comentariu