Vila modernă de vacanță a viselor tale

Imaginați-vă doar o destinație secretă în care dvs. și familia dvs. puteți evada, care include tot ceea ce ați putea visa vreodată. O vilă modernă de vacanță care a fost concepută personalizat doar pentru dvs. Ei bine, asta au primit acești proprietari de locuință când au căutat să construiască această casă de vacanță.

Casa de 620 de metri pătrați este formată din două etaje principale, fiecare oferind un amalgam de caracteristici pentru confort și divertisment. Echipa de design și-a propus să ajute proprietarii de case să-și realizeze visul de a avea o superbă vilă mediteraneană lângă mare și s-a născut această vilă. Casa în sine se află pe un întreg hectar de teren. Partea care dă spre strada aglomerată de mai jos pare a fi închisă cu un perete solid de stuc alb.

În interior, sunteți întâmpinat cu un design larg deschis de ferestre din podea până în tavan și spații conceptuale deschise. Plaja poate fi privită de aproape oriunde în casă și creează o experiență diferită din fiecare unghi.

Interiorul este format din modele geometrice ascuțite, chiar și sub forma unei insule albe de bucătărie. Texturi reci, cum ar fi piatră netedă, țiglă și metal, sunt folosite pe tot cuprinsul locuinței. Insula de bucătărie albă complet este susținută de dulapurile de bucătărie negre contrastante și creează un sentiment de echilibru în spațiu.

Mergând în baie, pășiți într-un vis metalic. Fiecare centimetru al camerei este acoperit cu o formă sau alta a materialului; minuscula faianță, chiuvetele duble, blatul și chiar și cada de metal, care e de sine stătătoare.

În afara vilei moderne de vacanță se află o piscină de tip infinity ridicată, care apare ca un bloc solid de apă. Nu s-a folosit nicio încadrare metalică în construcția sa, iar rezultatul este o bijuterie albastră dreptunghiulară care se află în centrul proprietății.