O bucătărie funcțională modernă pentru orice casă

Lumea designului este un sistem în continuă schimbare, în care ideile noi sunt aduse la viață în fiecare zi. Cu designul bucătăriei, în special, aveți atât de mult potențial brut de a proiecta în afara regulilor uzuale și de a crea, nu numai o bucătărie modernă funcțională, ci și o operă de artă în propria casă.

Bucătăria este proiectată și realizată cu mult suflet și creativitate. Echipa de design și-a făcut treaba atunci când și-a propus să creeze ceva atât de unic, încât stârnește admirație. Nu trebuie să vă adaptați stilul la bucătărie. Dimpotrivă, bucătăria se adaptează cu ușurință la proprietar și oferă un instrument pentru o actualizare continuă a funcțiilor și aspectului său.

 

Principala caracteristică a acestei bucătării este capacitatea sa uimitoare de transformare. Elementul său de bază este un element portant montat pe perete cu elemente de fixare din lemn, pentru a agăța diferite module în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

 

Peretele principal este iluminat din spate cu o bandă luminoasă care strălucește prin dulapuri. Dulapurile în sine sunt cutii deschise la bază, construite din tablă subțire de metal. Partea superioară a fiecărei cutii are două nituri triunghiulare care sunt folosite pentru a aluneca și a se fixa pe suporturile triunghiulare care ies și acoperă peretele iluminat din spate al bucătăriei transformate.

 

Insula, încercând să se concentreze pe peretele principal, apare mai întâi ca o simplă cutie albă. Dar o secțiune din partea superioară simplă alunecă ca un capac de sertar, pentru a dezvălui o serie de compartimente din lemn natural.

 

Scaunele de bar sunt personalizate pentru a se potrivi cu designul inovator al bucătăriei și sunt construite din picioare din lemn natural, partea de șezut din metal și o pernă în stil hamac din piele. Ele completează perfect spațiul.