Masa din Bucătărie – Punctul Forte al Casei

Numeroase studii au demonstrat că mesele luate împreună cu familia duc la un stil de viață mai sănătos și fericit. De aceea, este important să acordați atenție amenajării locului unde se petrece acest lucru. Prin amenajare, vă puteți gândi și la felul în care poziționați masa în bucătărie pentru a vă bucura și aici de confort.

În centrul atenției

După cum puteți observa în imaginea alăturată, masa este așezată în centrul bucătăriei, dar rămâne vizibilă și din living. Lustrele din bucătărie oferă un aspect de sărbătoare și evidențiază masa.

masa-centru

Aspect rustic

Dacă aveți suficient spațiu la dispoziție, ca în bucătăria din imagine, de ce să nu profitați de el? O masă mare din lemn va oferi un aspect plăcut și rustic în același timp. Se potrivește de minune unei familii numeroase.

masa-rustica

Ce spuneți de o masă tip bancă?

Copiii dumneavoastră cu siguranță vor fi fascinați de o astfel de masă. De asemenea, cu o astfel de masă tip bancă puteți avea numeroși invitați. Este practică și oferă un aspect primitor și prietenos.

masa-banca

Lăsați loc liber pentru masă

Proprietarii casei din imagine, s-au gândit că în loc să ocupe peretele cu dulapuri sau rafturi, să lase spațiul gol, pentru a amplasa o masă rotundă. Astfel au creat un loc plăcut unde se poate lua masa.

masa-rotunda

Cu cât mai multă lumină, cu atât mai bine

Ideea de a avea o masă în bucătărie și nu o insulă, reprezintă un mare avantaj datorită faptului că masa se poate muta după bunul plac. Puteți face asta în funcție de sezon. Pentru a beneficia de cât mai multă lumină naturală, masa poate fi amplasată lângă fereastră, ca în imaginea de mai jos.

masa-lumina

Amenajați un loc special pentru masă

Nu este necesar să creați prea mult spațiu pentru a include o masă în bucătăria dumneavoastră. O măsuță ca cea din imaginea alăturată, poate fi amplasată cu ușurință lângă perete, împreună cu două scaune.

masa-colt-amenajat
masa-bistro

Creați un loc cu aspect de bistro

Gândiți-vă cum ar fi să aveți un colț din bucătărie cu aspectul restaurantului sau al barului favorit? Cu puțină amenajare, acest lucru se poate realiza chiar în bucătăria dumneavoastră. Optați pentru o masă bine realizată din lemn ca cea din imaginea alăturată. Amenajați cu cele mai bune vase de porțelan, câteva lumânări, o sticlă de vin și chemați-vă prietenii în vizită.