Magnifică vilă contemporană de la mare

Simplitatea și eleganța uimitoare a liniei, formei și finisajului acestei case de vacanță private vă va lăsa cu siguranță la fel de fără cuvinte ca infinitele peisaje marine din fața ei. Arhitecții acestei locuințe adoptă o abordare minimalistă a proiectării, permițând contururilor și conversațiilor locației să sculpteze siluetele arhitecturale, mișcarea și experiența acestei vile contemporane. Găsindu-și locul fără efort printre pante abrupte, așezată ușor între pământ și cer, vila se ridică dintr-un simplu container de funcționalitate, la o poveste de dragoste tridimensională cu spiritul și posibilitățile acestui loc.

 

Clădirea este poziționată pe singurul platou natural din amplasament, permițând o intervenție arhitecturală modernă fără a o deranja. Lucrând cu constrângerile și potențialul oferite, mai degrabă decât încercând să le reconstruiască, arhitecții proiectează vila într-o reverență tăcută pentru munca mediului natural din împrejurimi. Această reverență este observată în continuare în interfața dintre construit și neconstruit, unde volumele curate sunt deschise cu grație priveliștilor oferite, fără a face niciun gest deliberat. Prin urmare, forma și experiența rezultate vin ca o extensie naturală a locului și a caracterului său unic.

 

În plus, această vilă contemporană este articulată într-o amprentă liniară, eșalonată și împărțită în trei volume distincte. Dominantul acestora este plasat central și găzduiește nucleul camerelor de socializare ale casei. Placarea sa cu piatră arcadiană, montată pe un cadru de beton cu umplutură de cărămidă, atrage unitatea într-o atmosferă telurică și fundamentează întreaga schemă. Cutiile albe, minimaliste, flanchează acest volum la ambele capete, plutind ușor pe teren și orizontul din fața acestuia și aducând o atmosferă mai contemporană acestui design.