Idei și Accesorii Pentru un Plus de Lumină

Anotimpurile se schimbă și zilele devin din ce în ce mai scurte. Gândul fiecăruia e să își facă locuința cât mai confortabilă. Crearea unui mediu primitor nu înseamnă întotdeauna amenajarea cu covoare de pluș și perne pufoase – deși câteva accesorii de genul acesta nu strică niciodată. În acest articol, vă vom prezenta câteva idei pentru a vă face locuința cât mai primitoare pentru toamna ce o sa vină, cu ajutorul accesoriilor de iluminat.

Folosiți o lampă ajustabilă

Un lampadar reprezintă o idee perfectă pentru a adăuga o lumină plăcută unei singure zone din camera dumneavoastră. Poate fi utilizată în diverse feluri, fie când citiți sau când serviți un ceai într-o seară răcoroasă de toamnă.

lampa-ajustabila
zona-lampi

O zonă dedicată luminii

Camera din imagine este una ușor întunecată. Cu ajutorul uneia sau a mai multor lămpi, veți reuși să creați un colț primitor și confortabil. Lumina ar trebui sa fie una subtilă și placută. Și aici puteți amplasa o lampă ajustabilă.

Iluminat subtil dar plăcut

Pentru a crea un ambient confortabil, ca cel din imagine, vă puteți folosi de accesorii ce luminează subtil. Un tablou accesorizat cu lumină va face acest lucru pentru camera dumneavoastră. Iluminatul de acest gen va scoate în evidență pictura dar va lumina într-un mod plăcut și încăperea în care vă petreceți serile.

lampa-lumini-complementare

Sclipiri de poveste

Puteți utiliza accesorii de iluminat ce vor oferi sclipiri feerice camerei dumneavoastră, ca cele din imaginea alăturată. O instalație cu beculețe poate fi amplasată pe perete sau puteți accesoriza obiecte, cum ar fi oglinda, ca în imagine, pentru un plus de efect.

lampa-sclipiri

Ce spuneți de un candelabru?

Un singur accesoriu de iluminat poate părea banal, însă cu un candelabru ca cel din imagine nu veți da greș. Micile beculețe și cristalele atașate vor răspândi lumina în toate direcțiile într-un mod plăcut.

lampa-candelabru

Lumânari

Amplasarea lumânărilor reprezintă cea mai simplă metodă de iluminare a unei încăperi. Acestea vor oferi o lumină caldă și plăcută. Încercați să amplasați mai multe în același loc pentru a crea o atmosferă interesantă și primitoare.

lumanari

Lămpi suspendate

De ce să optați pentru o singură lampă suspendată când puteți avea chiar trei? Îmbrăcate în hârtie, pentru un plus de efect și amplasate la înălțimi diferite vor face ca lumina să se răspândească într-un mod blând și plăcut.

lampa-supendata