Idei Pentru Amenajarea Dormitorului de Băieți

Există foarte multe opțiuni în ceea ce privește culoarea aleasă pentru dormitorul copilului dumneavoastră. Nu trebuie să vă gândiți doar la nuanțe de albastru. Alb, gri sau chiar verde sunt culori ce se vor potrivi de minune. În acest articol vă vom prezenta câteva idei de amenajare și culoare, pentru ca dormitorul copilului dumneavoastră să fie tot ce și-a dorit.

Nu veți da greș cu verde

Un verde proaspăt este o alternativă excelentă în locul albastrului pentru a vopsi dormitorul băieților. Este o nuanță plăcută privirii și odihnitoare în același timp. Puteți vopsi un singur perete în verde, pentru ca încăperea să fie copleșitoare. Accesorizați cu obiecte de aceeași nuanță, dar în diferite tonuri.

dormitor-verde

Optați pentru nuanțe închise

Gri pastel sau gri închis sunt culori la fel de potrivite pentru camera unui adolescent. Lenjeria în dungi este elegantă, dar în același timp oferă senzația de energie. Decorul din imagine se potrivește de minune unui adolescent cu spirit artistic.

dormitor-nuante-inchise

Accentuați cu culori primare

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, proprietarii au optat pentru roșu și negru pentru amenajarea dormitorului. Sunt două culori ce oferă senzația de energie și se îmbină plăcut cu albastrul palid al pereților.

dormitor-culori-primare

Culori neon

Cu atâtea idei de amenajare existente, nu trebuie sa uitați,cine va utiliza camera. De aceea, dormitorul alb din imaginea de mai jos, a fost înveselit de culori neon. Camera prinde viață datorită accesoriilor colorate de care ar trebui să profitați cât mai mult.

dormitor-nuante-neon

Folosiți-vă de diverse modele

Renunțați la ideea de a vopsi dormitorul într-un albastru rece și optați pentru nuanțe calde și modele potrivite vârstei copiilor dumneavoastră. În imaginea alăturată puteți observa cum părinții au optat pentru culori și modele cât mai creative pentru a stimula imaginația copiilor.

dormitor-modele

Culori pale dar interesante

Priviți dormitorul din imaginea de mai jos. Acesta este îmbrăcat de sus până jos în culori pale dar elegante. Se potrivește foarte bine tinerilor cu un spirit independent.

dormitor-culori-pale