Idei pentru a aduce vara in camera de zi

Printr-o astfel de amenajare a camerei de zi, vă puteți bucura de foarte multe beneficii. Lumina naturala va fi din belșug iar starea dumneavoastră de spirit va fi mult mai bună.

Alegeți culori vibrante

O canapea în formă de L de culoarea zmeurei, va înviora camera de zi și va fi în armonie cu covorul de culoare argintie. Mobila metalică și negrul clasic vor aduce echilibru living-ului dacă folosiți elemente decorative în culori vibrante.

camera-living
living-oglinzi

Oglindă, oglinjoară…

Zona unde este amplasat șemineul este punctul principal al camerei. Prin adăugarea oglinzilor deasupra șemineului, veți reuși să luminați camera. Lumina nu va fi absorbita, ci va fi răspândita într-un mod plăcut în toată încăperea.

Folosiți-vă de plante

O oază de verdeață va înviora orice cameră și va oferi o senzație de vară în camera dumneavoastră. Optați pentru plante de dimensiuni mari pe care le puteți grupa, pentru a avea mai mult efect. Plantele luxuriante, cum ar fi arborele de cauciuc sau philodendronul, vor fi mult mai atractive datorită fomelor diversificate.

living-plante
living-stil-safari

Bucurați-vă de stilul safari

Mobila din lemn de culoare închisă și pereții albi se combină perfect pentru a crea stilul safari. Adăugați și o canapea pliantă cu perne pentru a spori confortul dar păstrați zona cât mai libera pentru a evita senzația de aglomerare.

Optați pentru cât mai multă lumină

Folosiți-vă de rafturi pentru a separa bucătăria de camera de zi, pentru a crea cât mai multe zone intime. În acest fel lumina naturală va pătrunde mai ușor în încăperile dumneavoastră. Nu folosiți foarte multe obiecte decorative pentru rafturi, pentru că astfel lumina nu va mai pătrunde.

living-lumina
living-culori

Lăsați culorile să vă conducă viața

Culorile vii se vor îmbina perfect cu lumina verii, după cum puteți observa în imaginea alăturată. Pernele de diverse culori și modele, dar și un covor la fel de viu vor aduce cu siguranță vara în camera dumneavoastră. Secretul mixării unor nuanțe tari este sa păstrați un echilibru între culori.

Lăsați podeaua la vedere

Optați pentru un mobilier ce vă lasă podeaua la vedere. Camera din imagine, are un stil tradițional. Alegeți mobila cu picioare subțiri din lemn, ușor înalte. Măsuța de cafea poate fi ca cea din imagine, de sticlă și cu picioarele subțiri, totul pentru a vă oferi o senzație de cât mai mult spațiu.

living-podea