Idei de Amenajare a Spațiului de Depozitare în Living

Funcționalitatea și aspectul living-ului pot fi îmbunătățite cu rafturi elegante sau dulapuri încastrate în perete. Din fericire există foarte multe variante în acest sens. În acest articol, vă vom prezenta câteva idei practice pentru ca living-ul dumneavoastră să arate ca la carte.

This is custom heading element

Pentru mai mult spațiu și funcționalitate, puteți uni două camere pentru a avea un living spațios. Aici, puteți construi o bibliotecă, ca în imaginea alăturată. Adăugați chiar și o scară pentru a avea acces mai ușor la rafturile superioare. În acest fel, veți îmbina utilitatea unui depozit cu decorarea camerei de zi.

depozit-biblioteca

Culori vibrante pentru spațiul de depozitare

Adăugarea culorilor în nuanțe puternice, va duce ideea de depozitare la un alt nivel. Pe lângă faptul ca vă este util, spațiul de depozitare va fi unul colorat și va transforma living-ul într-o zonă plină de viață. Folosiți nuanțele curcubeului pentru un efect ‘wow’.

depozit-colorat

O altă opțiune pentru depozitarea cărților

Acest depozit amenajat sub fereastră este o variantă pentru cei care au o personalitate boemă. Pe lângă utilitate, vă oferă și un loc pentru relaxare. Câteva perne, un ghiveci cu flori și ați reușit să îmbinați utilul cu plăcutul.

depozit-carti
depozit-inalt

Cât mai sus

De obicei, un loc de depozitare din podea până la tavan, se construiește într-un dormitor. Acesta idee, poate fi aplicată la fel de bine și în living-ul dumneavoastră. Spațiul de depozitare poate fi închis cu niște uși șic. Înăuntru puteți amenaja în așa fel încât să aveți un birou mic dar practic, rafturi și chiar și un TV, ca în imaginile de mai jos.

Combinați amenajarea cu depozitarea

Acolo unde spațiul este limitat, cu puțină creativitate, puteți amenaja un loc de depozitare multifuncțional. După cum puteți vedea în imaginea alăturată, canapelele sunt încorporate în perete, oferind confort dar și loc pentru depozitarea lucrurilor dumneavoastră.

depozitare-decorare

Doi în unul

În funcție de mărimea șemineului, este posibil să aveți suficient spațiu deasupra acestuia pentru a amenaja un loc de depozitare. Puteți amenaja ca în imaginea alăturată, decorând cu tablouri la suprafață și în interior, puteți amenaja cu rafturi, totul pentru a spori utilitatea spațiului.

Exploatați fiecare centimetru deținut

Aceste rafturi frumos amenajate în jurul ușii ca în imagine, nu ocupă mai mult de 500 de mm. Așadar, o suprafața ce ar putea rămâne neutilizată, poate fi transformată cu ușurință într-un spațiu de depozitare, cu rafturi decorate cu gust.

depozitare-ficare-centimetru