Idei Amenajare Băi

Baia este un loc destul de practic și de obicei nu i se acordă foarte multă atenție. Însă tot aici, vă puteți găsi câteva clipe de relaxare absolută în care să uitați de problemele cotidiene. Printr-o amenajare creativă, puteți face un loc de vis chiar și în baia dumneavoastră.

Combinați diverse tipuri de materiale

Încercați să combinați mai multe tipuri de materiale pentru ca încăperea să devină mult mai interesantă. Aveți la dispoziție cherestea, piatră, bronz sau cupru, și de ce nu, ghivece cu plante. În imaginea alăturată, puteți observa cum toate materialele folosite se îmbină armonios, creând un stil industrial plăcut.

bai-diverse-materiale

Optați pentru o cadă din lemn

Materialele din lemn sunt versatile și le găsiți pretutindeni. Vă puteți inspira din tradiția japonezilor și vă puteți amenaja baia ca cea din imaginea alăturată. Priviți cât de primitoare arată o cadă din lemn și imaginați-vă ce relaxant va fi momentul îmbăierii într-un astfel de ambient.

bai-cada-lemn

Alegeți plăci de faianță cu diverse modele

Optați pentru plăci de faianță create cu vopsea și ingrediente naturale. Baia din imagine este amenajată cu plăci lucrate manual îmbinate cu bucăți zdrobite de marmură incluse compoziția cimentului.

bai-faianta-model

De ce să nu beneficiați de priveliște și în baie?

Dacă aveți casa la munte sau într-o zonă cu priveliște de vis de ce să nu profitați de acest lucru și pentru baia dumneavoastră? Cu o astfel de amenajare ca cea din imaginea alăturată veți transforma baia într-un loc de vis și clipele petrecute aici vor fi cu siguranță relaxante și de neuitat.

bai-priveliste
bai-aspect-rustic

Baie cu aspect rustic

Un șemineu din cărămidă împreună cu o sobă pe lemne vor face ca baia dumneavoastră să fie călduroasă la propriu dar și vizual. Amplasați  o cadă din cupru și încăperea va căpăta un aspect rustic și primitor.

Baie cu aspect de cabană

Baia din imaginea alăturată arată de parcă ar aparține unei cabane. Chiar și dumneavoastră puteți realiza o astfel de amenajare cu ajutorul plăcilor de faianță ce imită lemnul. Optați pentru o cadă simplă și o decorare ca cea din imagine sau una personalizată.

bai-aspect-cabana