Design contemporan într-o casa australiană

Această proprietate mare de familie din Perth, Australia vă va costa 545.000 USD, dar designul contemporan al casei ar putea fi exact ceea ce căutați. Oferă 4 dormitoare generoase și 2 băi, culorile neutre sunt o bază excelentă pentru mobilierul și accesoriile clasice. Așa cum v-ați aștepta de la o casă de acest calibru, decorul și mobilierul sunt de o calitate extrem de înaltă. Oriunde te uiți, există materiale de lux, manoperă fantastică și semnele unui designer cu adevărat dedicat.

Zona principală de living are canapele confortabile și o bucătărie fabuloasă, există mult spațiu pentru a vă distra – atât în ​​interior, cât și în exterior. Rafturile frumoase de cărți din lemn acoperă un perete și un șemineu din piatră ocupă locul central. Fiecare detaliu, de la tonurile de miere ale pardoselilor din lemn, până la fereastra de deasupra căzii moderne din suita masteră a fost planificat cu atenție.

Spațiile de luat masa în aer liber, un refugiu, un birou și suficient spațiu pentru toată familia pot fi găsite în interiorul acestui design contemporan. Casa modernă are o atmosferă liniștitoare care atrage mulți oameni. Ideală pentru distracție, petrecerea timpului cu cei dragi sau pur și simplu