Design colorat cu tonuri de bijuterie

Atingerile retro minuscule se amestecă cu această casă interioară ultramodernă din inima orașului. Nivelul designului contemporan este aproape deplasat față de mediul său istoric, dar funcționează cumva frumos și armonios.

 

Creat inițial pentru a fi o ‘’casă departe de casă’’ pentru turiști, designul colorat al mansardei ar putea fi cu ușurință o casă pentru totdeauna pentru persoana potrivită. Arhitecții acestui proiect și-au propus să creeze un design interior de apartamente la mansardă cu culori moderne pe 50 metri pătrați, iar rezultatul a fost fost unul deosebit.

Prin menținerea simplă a mobilierului și a decorului, acesta permite culorilor asemănătoare bijuteriilor să preia conducerea. Maro, cobalt, rosu” 31562 target=”_self”>roșu rubin și un strop de portocaliu chihlimbar aduc o viață eclectică în această casă spectaculoasă.

 

În ceea ce privește ideile de design pentru mansardă, locuința cuprinde toate caracteristicile potrivite. În loc să împartă spațiul cu două etaje, zona de sus a mansardei este cât se poate de deschisă, fără a afecta intimitatea necesară zonei dormitorului. Culorile sunt reduse la nivelul superior, lăsând să intre în joc detaliile tavanului din lemn alb pictat. Numai portocaliul verde și chihlimbar al tapetului tropical oferă impactul culorii acolo.

 

La parter, bucătăria maro întunecată este aproape ascunsă de dulapuri moderne și de obiectele uz casnic și electrocasnice. Designul colorat al mansardei este transportat în restul casei și în baia rosu” 31562 target=”_self”>roșu rubin. Culoarea este dominantă, dar nu copleșitoare, și lasă să iasă în evidență albul strălucitor al corpurilor de porțelan. Chiuvete duble și un duș alb cu plăci de fanaianță de metrou sparg roșul intens și ajută la echilibrarea tuturor elementelor.