Cum să Profitați la Maxim de Artă în Amenajarea Dormitorului

Dormitorul este camera cea mai intimă a unei case. De aceea, trebuie acordată atenție deosebită decorării. Cu operele de artă potrivite, veți reuși să luminați încăperea sau să o faceți să emane pozitivitate.

Optați pentru o operă de artă panoramică

În imaginea alăturată puteți observa că opera de artă este poziționată pe linia tăbliei patului. Vă puteți inspira de aici pentru a alege ceea ce doriți sa vedeți în fotografie. Pentru o stare de bine  noi vă recomandăm să optați pentru răsăritul soarelui, peisaje marine sau orizonturi.

arta-panoramica

Culori vii

Opera de artă din imagine este creată cu ajutorul culorilor vii. Datorită acesteia încăperea se umple de energie și lumină. Acest tip de decor se adresează persoanelor matinale și îndrăznețe. Priviți ce frumos se îmbină culorile vii cu nuanțele pale.

arta-culori-vii

Combinați materialele

Combinarea culorilor reprezintă un truc foarte vechi și la fel de bine puteți proceda și în cazul diverselor materiale. Un element artistic neutru dar sculptural se asortează subtil cu materialele și obiectele de mobilier creând un sentiment de armonie.

arta-materiale-diferite

Amenajați un perete dedicat fotografiilor

Fiți creativi și amenajați un perete dedicat fotografiilor. Recomandarea noastră este să folosiți rame de diferite mărimi pentru un impact vizual maxim. Puteți lăsa fotografiile în alb-negru și să adăugați culoare dormitorului cu ajutorul lenjeriei de pat.

arta-perete-fotografii

Un raft numai pentru opere de artă

Având diferite subiecte, mărimi și rame veți reuși să creați o atmosferă diferită dar plăcută în dormitorul dumneavoastră. Amenajați un raft dedicat artei ca în imaginea de mai jos și cu siguranță veți reuși să impresionați.

arta-raft-dedicat

Creați un colaj cu opere de artă

Poate fi tentant să folosiți un perete numai pentru o singură pictură. Noi vă recomandăm să  grupați câteva opere, cele care vă plac cel mai mult, și pentru ca impactul să fie unul maxim, alegeți diferite mărimi și forme. De preferat, tema și culorile să fie asemănătoare.

arta-colaj