Cum să Creezi un Spațiu de Cinat în Living

Nimic nu se compară cu cinatul alături de familie sau prieteni. Prin unirea living-ului cu cu zona în care luați cina, veți reuși să aveți suficient spațiu pentru a beneficia de timp de relaxare și să  luați masa în același timp.

Amenajați un colț confortabil pentru a cina

O masă pentru doi în imediata vecinătate a spațiului unde vă petreceți majoritatea timpului, poate da o notă romantică încăperii. Ideea este una foarte practică și veți avea suficient spațiu în cazul în care veți organiza o cină cu mai multi invitați.

living-masa-doi

Optați pentru o masă din sticlă

Sticla este cea mai potrivită alegere pentru încăperile mici pentru că oferă senzația de spațiu. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, living-ul este destul de încăpător și masa de sticlă accentuează acest lucru.

living-masa-sticla

Adăugați culoare

Chiar dacă spațiul este restrâns, poate fi îmbunătățit dacă îi adăugați culoare. De la albastrul pastel al scaunului până la purpuriul operelor de artă, culorile se întind pe toate suprafețele. În acest fel încăperea va căpăta un aspect plăcut și primitor și oaspeții dumneavoastră vor rămâne plăcut impresionați cu siguranță.

living-colorat
living-divizat

Folosiți mobilierul pentru a diviza camera

Puteți folosi o canapea pentru a delimita living-ul de zona în care se ia masa. Poziționați canapeaua astfel încât cei care stau pe ea să nu fie distrași de eventuala dezordine din bucătărie.

Așezați o masă rotundă lângă fereastră

Cu o masă rotundă veți reuși să faceți economie de spațiu, mai ales dacă este amplasată ca în imaginea de mai jos. Scaunele ce se pot așeza sub masă atunci când nu sunt folosite sunt la fel de utile când vine vorba de lipsa spațiului.

living-masa-fereastra