Cum să Adăugați Culoare Grădinii

Grădina nu inseamnă doar materiale naturale, plante și flori luxuriante. Există foarte multe idei pentru a colora și însufleți acest spațiu exterior iar noi vă vom prezenta câteva dintre ele în acest articol.

Adăugați efect prin vopsire

Un perete exterior poate fi vopsit în mai multe culori, ca în imaginea alăturată. Acesta este doar un exemplu. Puteți alege orice nuanțe doriți combinându-le după bunul plac. Spațiul nu este încărcat de prea multe elemente decorative, culorile fiind suficiente pentru a înfrumuseța aspectul grădinii.

gradina-culoare

Nici gardul nu este de neglijat

Gardurile din lemn sunt foarte practice dar nu veți reuși să înfrumusețați grădina cu un gard simplu. Cu puțină vopsea veți reuși să oferiți un alt aspect grădinii și nici nu va fi necesar să investiți foarte mult în acest lucru. Culoare rămâne la alegerea dumneavoastră.

gradina-gard-vopsit

Vă puteți axa pe amenajarea unui perete

Majoritatea spațiilor exterioare sunt împrejmuite de pereți. Puteți alege unul dintre pereți pentru a-l înfrumuseța prin vopsire, spre exemplu. Astfel, aspectul grădinii va fi total schimbat. Vă puteți inspira din imaginea de mai jos. Culoarea o puteți alege în funcție de preferințe.

Grădină amenajată cu stil

Se pare că nuanțele de gri sunt în trend, fiind din ce în ce mai utilizate în interiorul caselor noastre. De ce să nu văi folosiți de gri și pentru exterior? Priviți în imaginea de mai jos ce frumos se îmbină culoarea gri cu verdele plantelor și armonioasă este grădina.

gradina-gri

Înfrumusețați terasa

O terasă ca cea din imagine cu podea de lemn este și mai ușor de înfrumusețat. Aveți la dispoziție o multitudine de culori pentru a vopsi podeaua dar și pereții.  Decorați și amenajați exact cum ați face în camera dumneavoastră. Folosiți perne, scaune colorate și chiar covoare.

gradina-terasa

Vopsiți mobilierul din gradină

Fiți creativi și vopsiți masa din gradină sau scaunele. Alegeți nuanța care vă place și jucați-vă cu ea. Nu este necesar sa pictați toată piesa de mobilier. Vă puteți inspira din imaginea de mai jos sau puteți crea un stil propriu.

gradina-mobilier-vopsit