În Ce Culori Vă Puteți Vopsi Dulapurile din Bucătărie

Prin vopsirea dulapurilor din bucătărie veți reuși să reîmprospătați și să creați o atmosferă plăcută și prietenoasă. Opțiunile în ceea ce privește culoare sunt interminabile.

Galben ca soarele

Această nuanță este una îndrăzneață, la modă și se potrivește de minune cu stilul acestei case. Galbenul se îmbină de minune cu albul blaturilor de bucătărie. Datorită culorilor, încăperea va căpăta strălucire.

dulapuri-galben

Optați pentru un verde închis elegant

Se pare ca verdele de orice nuanță este la modă. Dacă doriți să aveți o bucătărie elegantă, un verde ca cel din imagine  este alegerea potrivită pentru dulapurile dumneavoastră. Nuanța închisă se îmbină perfect cu modelul clasic al tâmplăriei.

dulapuri-verde-inchis

O nuanță modernă de gri cenușiu

Această nuanță cenușie de gri se potrivește și se îmbină plăcut cu orice, chiar și cu nuanța de roșu a frigiderului din imagine. La fel de bine ar merge cu nuanțe pastelate și s-ar asorta cu orice stil – contemporan, retro sau tradițional.

dulapuri-gri

O nuanță de albastru pastel

Aceasta este o nuanță deloc copleșitoare, potrivită pentru a vopsi dulapurile din bucătărie, mai ales dacă vă doriți o atmosferă caldă și primitoare. Se potrivește de minune cu tonurile calde ale blatului de bucătărie.

dulapuri-albastru-pastel
dulapuri-albatru-inchis

Albastru ca cerneala

Doriți o culoare care să fie la modă dar și elegantă? În acest caz, vă recomandăm un albastru închis, ca cel din imaginea alăturată. Pentru ca nuanța să iasă în evidență vă recomandăm să lăsați pereții albi.

O culoare plină de prospețime - azuriu

Această nuanță se adresează iubitorilor de culori pastelate. Este o culoare caldă, primitoare și cu ajutorul acesteia, veți reuși să vă luminați bucătăria.

dulapuri-azuriu

Optați pentru negru

Culorile închise vor da întotdeauna aspectul de eleganță și lux. Pentru un plus de farmec, puteți opta pentru acest negru închis. De preferat este ca vopseaua sa fie mată. Pentru a avea și mai mult impact vizual, alegeți accesoriile în nuanțe argintii.

dulapuri-negru

Culori neutre

Nu este obligatoriu să alegeți o culoare îndrăzneață. La fel de bine puteți opta pentru o culoare neutră, cum ar fi crem. Se potrivește de minune unei bucătării cu podea de lemn și accesorii excentrice.

dulapuri-culori-neutre