Câțiva Pași Pentru a Schimba Aspectul Ușii

Ușa de la intrare este primul lucru pe care oaspeții dumneavoastră îl vor vedea atunci când vor veni în vizită. Cu o ușă întreținută regulat și decorată într-un mod creativ și personalizat veți reuși să impresionați pe cei ce vă vor călca pragul. Există destul de multe idei pentru a reîmprospăta aspectul ușii dumneavoastră și noi vă vom prezenta câteva din ele.

Adăugați culoare

Vopseaua cojită face ca ușa dumneavoastră să arate neîngrijit. Un strat nou de vopsea va fi varianta ideală pentru a reîmprospăta aspectul ușii dumneavoastră. Atunci când vă veți decide asupra culorii, încercați să păstrați o mostră din nuanța aleasă pentru a putea acoperi cu ușurință eventualele locuri în care culoarea s-a cojit.

usa-colorata

Alegeți o ușă modernă

O ușă nouă în stil contemporan, ca cea din imagine, va schimba cu totul aspectul fațadei casei dumneavoastră și asta fără să cheltuiți prea mult. Alegeți un design cochet dar calitativ și încercați să întrețineți ușa cât mai mult cu putință.

usa-moderna

Curățați geamurile ușii regulat

Dacă ușa de la intrare are geamuri, asigurați-vă că le curățați în mod regulat, cel puțin o dată pe lună. Acest lucru pare evident, însă atunci când vedeți ușa în fiecare zi, este ușor să ignorați amprentele și urmele de praf.

usa-geamuri
usa-design

Atenție la design

Alegeți o ușă care să reflecte stilul interiorului. Micile detalii ca acesta, arată că vă interesează aspectul exteriorului, dar în același timp, oaspeții vor știi la ce să se aștepte atunci când vă vor călca pragul.

Lustruiți alama regulat

Echipamentele și accesoriile din alamă, în timp își pierd luciul, mai ales când sunt amplasate în exterior cum este în cazul ușii. Așadar, asigurați-vă că cel puțin o dată pe lună, vă veți ocupa corespunzător de acest aspect pentru a le păstra luciul.

usa-alama

Accesorizați cu un levier inedit

Adăugați un strop de farmec cu ajutorul unui levier ales cu grijă. Alegeți un levier din oțel inoxidabil sau din alamă. Încercați să vă ocupați cât mai des de curățarea acestuia pentru a evita acumularea de amprente sau praf.

usa-maner
usa-numere

Folosiți-vă imaginația în alegerea numerelor

Încercați să fiți cât mai creativi și autentici când vine vorba de alegerea numerelor de la casă. Gândiți-vă unde doriți să le amplasați – pe ușă sau perete – și cât spațiu doriți să le alocați. Proprietarul casei din imagine a optat pentru numere mari amplasate într-un loc neobișnuit, ceea ce puteți face și dumneavoastră.

O cutie de scrisori în centrul atenției

Cutia de scrisori din imagine are rol dublu. Pe lângă faptul ca aici vor ajunge plicurile dumneavoastră, are și rol de accesoriu elegant. Design-ul este unul simplu și se potrivește oricărei uși.

usa-cutie-scrisori