Casă modernă ecologică

Cui nu i-ar plăcea această casă superbă, personalizată, plină de elemente inedite? Casa modernă ecologică se află pe dealurile înclinate și este o minune arhitecturală. Concepută în etape, casa funcționează cu peisajul neuniform și este alcătuită din secțiuni pe mai multe niveluri, astfel încât să coexiste cu mediul înconjurător.

Designerii au elaborat planurile acestei case ecologice și chiar au construit-o în jurul unui singur copac. Au creat casa cu trei nivele, cu o curte centrală, o grădină frumoasă și relaxantă pentru a hrăni copacul și a-l face să pară că ar crește din interiorul structurii.

În interior, decorul modern este presărat pe fiecare suprafață a structurii de 6190 de metri pătrați / 575 de metri pătrați și încorporat în mobilier. Culorile îndrăznețe de roșu și albastru sunt utilizate la unison pe fundalul unui palete de marouri calde.

 

Casa ecologică are adaosul unei plăci de beton în pereții exteriori pentru a crea o izolație adecvată, precum și pentru a controla sunetul. Sistemul de automatizare a locuinței, împreună cu senzori de economisire a energiei și iluminare cu LED asigură un consum redus de energie. Travertinul natural din pardoseala exterioară  adaugă stil și funcționalitate și îmbină perfect spațiul exterior cu interiorul.

 

Panourile solare sunt folosite pentru a genera majoritatea energiei electrice pentru casă și sunt instalate inteligent, în afara vederii. Streașina din piatră și acoperirea parțială în aer liber creează un spațiu unde să fiți feriți de razele soarelui, dar și pentru a menține fluiditatea brizei ușoare.

Această casă modernă ecologică este un real triumf de design și ar trebui să dea exemplu pentru multe proiecte viitoare.