Amenajarea Living-ului Pentru Lunile de Iarnă

Living-ul reprezintă locul în care vă petreceți cel mai mult timp, mai ales în lunile friguroase de iarnă. De aceea ar trebui să acordați atenție maximă amenajării acestei încăperi, atât pentru dumneavoastră dar și pentru cei ce vă vor călca pragul. În acest articol, vă vom prezenta câteva idei pentru un living cu aspect rustic și primitor.

Optați pentru un șemineu

Șemineul va face o încăpere rustică să aibă un aspect călduros și primitor. Puteți opta pentru un șemineu ce funcționează cu lemne, fiind mult mai eficient. Cu siguranță veți găsi un model care să se potrivească cu decorul din living-ul dumneavoastră, gama de modele fiind variată.

living-semineu

Geamuri înalte

Nimic nu este mai plăcut în serile răcoroase de iarna decât să stați împreună cu familia și să vă bucurați de priveliștea de afară din confortul living-ului dumneavoastră. Optați pentru geamuri înalte până la tavan. Poziționați un fotoliu sau două lângă fereastră pentru a profita la maxim de peisajul de afara.

living-geamuri

Creați un loc pentru obiectele necesare

Într-un living cu aspect rustic, dezordinea ar putea crea o stare de confort, conform experților în acest domeniu. Dar și cu o astfel de amenajare, e important să aveți loc pentru toate obiectele necesare cum ar fi cărți, telecomanda sau pentru băuturi. Încercați să amplasați măsuțe la aceeași înălțime, lângă canapele pentru a avea totul la îndemână.

living-confort

Perne și pături

Asigurați-vă că aveți la îndemână suficiente perne și pături pufoase pentru această perioadă a anului. Este o variantă excelentă pentru a vă face living-ul să aibă un aspect călduros și primitor, dar și un alt look fără prea multe bătăi de cap.

living-calduros

Amenajați un loc confortabil la fereastră

Pentru serile în care afară ninge și e frig, vă puteți amenaja un loc la fereastră astfel încât să vă bucurați de căldura din interior, dar și de peisajul de afară. Un fotoliu, câteva perne pufoase, un ceai și o carte, vă vor face să vă bucurați de viață chiar dacă afară este iarnă.

living-ferestre

Îmbunătățiți aspectul tâmplăriei

Pentru a lumina și a îmbunătăți aspectul living-ului rustic vopsiți tâmplăria. Recomandam folosirea unei vopsele pe bază de ulei decât a unui lac, întrucât acesta oferă un luciu de durată cu o probabilitate de crăpare mai scăzută.

living-tamplarie